Вицепрезидентът на промоутърската агенция Top Rank Карл Морети потвърди, че следващият мач на ринга на Кубрат Пулев ще се състои на 23 март и ще бъде главен на галавечерта. Американският дебют на Кобрата със сигурност ще се проведе в Калифорния като опциите за зала са две - "The Hangar" в Коста Меса или казиното "Pechanga" в Темесула.

Сега обаче важното е намирането на съперник, което отново не е лесна задача. Първо пропадна уговорката с Роберт Хелениус (28-2), а в сряда сутрин същото се случи и с румънеца Богдан Дину (18-1). Промоутърът на Дину Грег Коен сподели пред ESPN, че преговори е имало, но в крайна сметка не се е стигнало до споразумение и той е отхвърлил предложението от боса на Top Bank Боб Арум. Така все още се търси съперник за Пулев, който месец преди двубоя не е наясно за какъв боксьор да се подготвя.

От Top Rank издадоха още нещо около галавечерта на 23 март. Първоначално тя е била предвидена за "The Forum" в Ингълууд, Калифорния с главен мач между мексиканците Мигел Бершелт и Франсиско Варгас, а Пулев да бъде в предхождащия мач. Контузия на Бершелт обаче е променила плана. Сега сигурно е, че подгряващ двубой на 23 март ще бъде между Джеси Магдалено и Рико Рамос.