Валерия , кой те е учил да говориш Български? Град Уосаиу.....!!! Как успя да стигнеш до тази позиция ....?
Вече знам отговорът:С много "труд и себераздаване"
За съжаление палиативни грижи не е лечение,а опит да му осигурят още някой ден на този свят!
@XOTAHCA_GGBG Имаш чувство за хумор,но в този случай не е момента да го показваш!
Само татуирано фередже и липсва!
Виктор Врачев-"ГАУЧОКА"
@guci63 Крадецът вика:Дръжте крадеца.....
Без капути още две съдийки ще свирят на кожения кавал.......
Заслужено!Дано да продължи да се развива!Хубаво е ,че в Италия няма Чалготеки!Дисциплина,труд и професионализъм ! Това е формулата за успех!
@bigprof Завистта на фенове-утрепки без отбор няма граници!!!!
@kakasia Ти си същимски Конфуций!Твойта философска мисъл е несравнима! Какви трудове си издал, моляте посветиме в твоя творчески мироглед.....
@kakasia къде е пропагандата? Какъв комунизъм? Символът на комунягите беше ЧЕРВЕН, като на ФАЛИРАЛИЯ отбор отроче на" комунистическото благоденствие" GFY
@red1973 По точно оранжев 2017!!! И без" велики" звезди ,Левски ви МЛАТЕШЕ, като маче у блажен дирек!!!
Интересно ,че джуджето е казъл това! Ами той е най пресният пример, че не винаги най-добрият печели!
празнувайте шампионската титла през 2020 година,че това ще остане за близките 30 години!!!!
@RED_ARMY_RED Левски е като птицата Феникс! Лески е Вечен! Левски беше символ на народната съпротива! Левски водеше неравна битка с назначеният по партийна линия държавен шампион!(Комунистическо отроче Цска)! Левски ще го има , а твойто пребоядисано отборче ще остане само ГРОЗЕН СПОМЕН!!!! САМО ЛЕВСКИ оле оле оле!!!
@sotirikon Трябва и повече привърженици, които да не са слепи,пълни с злоба и зависист,! Хора сме,а не безмозъчни животни.....
@redfist Друго си да те управлява ИЗПЕЧЕН МАФИОТ!! Плаща на неморални лапачи да лаят и ако новото правителство приоритира тъмно оранжевите припоци пред останали клубове в София, ще стане страшно!!
А теб лично те съветвам да намажеш с вазелин както винаги юмрука и седни отгоре и не се занимавай с ЛЕВСКИ !
Френската връзка влезе в играта! Ако джуджето не беше преминал в ПСЖ нямаше и в тройката да види!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
А бе Цървул кой мач си гледал? Или си още под хипноза?
@onq123 На запад от България ,ги махат КАТО ДВЕ КУЧЕТА!!! Примери много!!!Но не съм чул някой да съди Клуба който го УВОЛНИЛ заради незадоволителни резултати!!!
@kakasia Не става въпрос за спазване на законите!Става дума за компромис при положение че е подписвал договорът сЧерепа,който е милярдер!!!! Недей да забравяш,че Хубчев години на ред е играл в Левски.......
@XOTAHCA_GGBG A с червено/оранжев етикет... туники,понички, шкембе чорба..прасольовица т.н.
@NIKI1948 A ти какъв се явяваш? "Интелигентен" припок/Поп Кръстьо!
"защото сегашната позиция не е приятна нито за нас, нито за Левски" ......Хора мислете какво драскате,нали е играч на Левски !!??
"Нивото" може да бъде само ВИСОКО ИЛИ НИСКО !
А от къде да вземат пари за тази цел????? Имат дълг за 1 МИЛИАРД и кусур!!!!! Нали има финансов ферплей!?? Или не важи за Каталунците... това да не им България!
Когато видях ,че го взимат много се зачудих,какво може да покаже в Англия!Темпото,агрсията са в пъти повече от тези в Испания! И го показа.......много работа го чака за да стане за Челси!
@mistreated Как си позволяваш да петниш една от най великите песни на Deep Purple ,окичвайки умственно ограничено ти същество с името на тази песен!??
@Radev1 Абе ти да не си роднина на Президенчето! Кой мач си гледал бе ц..вул! Или си свикнал щом някой от "Разградските бойци" легне, веднага да се свири фал,дузпа ..червен картон!!!!
  • 1