Никой не иска на село ......
Литекс -София !
@emomakarov По-добре Литекс - София !
Само Литекс -София !
@sly Бащицата с големия бизнесмен от село Микре ви доведоха Литекс за да може да имате отборче но Литекс не е цска справка на съда от 09.09.2018 г.
Добре дошъл на Тошко Неделев в Левски !
Васил Божков не се ли срамува от този Левски ?
Тъпи български , селски номера. С един играч да случат и тъпаците бързат да го продадат. Защо? Вариантите са няколко: 1. "Черепа" е беден като църковна мишка и тези пари ще му дойдат дюшеш 2. Ако беше умен "Черепа" щеше тези пари да ги вземе от победи при влизане в групите. Да, ама не. То, за това се иска акъл. То е все едно да си продадеш машината/ струг/ за скрап и да говориш ,че си спечелил пари?!.3. Хубчев е кръгла нула и неговото мнение не струва и пет стотинки. Ако беше истински треньор ,то щеше да тропне и да каже:" Аз искам да се боря за титла, а не да мишкувам по средата. Имам имидж и лично достойнство"! И няма да реве ,че нямал сносни играчи. 4. Още не е започнал сезона и Левски го е дал на "Отбой". Язък за феновете....жалко, ама тях -кой ги пита!
@CTEoloAH Маджо брат Венци е никой
Много разбирачи има тук
@d.a.lirik А ЛИТЕКС-София как е ???
Гриша Ганчев знае как се уреждат мачове - справка как Литекс - Ловеч ставаше с лекота шампион и сега иска същото да прави и с Литекс -София !
Гришко Ганчев знае как се става шампион много добре до съвършенство ги умее тези трикове справка титлите на Литекс -Ловеч ! Сега иска по-същата схема да направи и Литекс -София шампион да ама не ТИМ не са вчерашни и разкриха далаверите на ГОЛЕМИЯ бизнесмен от село Микре ......
Навремето Литекс -Ловеч ставаше шампион с уредени мачове сега искат Литекс -София по-същия начин да е шампион с уредени мачове. То се виждаше от самолет че Черно море им даде мача както и полегнала Беройка в Стара Загора .......
Навремето Литекс -Ловеч ставаше шампион с уредени мачове сега тоя генерален мениджър иска Литекс -София по-същия начин да е шампион с уредени мачове. То се виждаше от самолет че Черно море им даде мача както и полегнала Беройка в Стара Загора .......
Браво най-после да има при нас качествен играч и покрай него и младите да напредват но трябват още двама трима като Диего Фабрини
Дано е вярно за Диего Фабрини ! Супер играч е !
Полегнала Беройка !
Успех на Хубчев като старши треньор на Левски ! Злобарите нека си говорят и пишат каквото си искат но Петър Хубчев е немски възпитаник и ще има ред и дисциплина в Левски !
Литекс не иска да е шампион но съдията искаше много !!!
Яко подпиране от съдията и пак Литекс -София не можа да победи !
Павел Колев ни заблуждава че три пъти е говорил с Херо ! Не знам кво се драпа Павел Колев и не си върши работа като трябва. Нищо не се знае със сигурност кой ще е старши треньор, кой ще е спортен директор, кой играчи ще се освобождават какви ще се взимат и т.н. А времето си тече ли тече ..........
В близките дни Левски ще започне преговори с колегите си от Ботев (Пловдив) за двама футболисти на канарчетата, твърди Sportal.bg. Става въпрос за звездата на пловдивчани Тодор Неделев и за бранителя Кристиан Димитров. Двамата отдавна са в полезрението на сините, но до този момент не са водени конкретни разговори за трансфер. Това ще се промени в близките дни, а според информация на колегите лично собствениците на Левски ще се опитат да убедят боса на Ботев Георги Самуилов да пусне двамата на “Герена”.
Атакуващият халф на "канарчетата" определи тези неща като спекулации и допълни, че се готви за предстоящото дерби с Берое в Първа лига и за финала за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив).

"Не съм подписвал абсолютно нищо, няма такова нещо. Това са просто спекулации. Готвим се за мача с Берое и за финала с Локомотив. Дай боже да спечелим Купата на България и да зарадваме нашите фенове", сподели националът пред нашата медия.
Тоя е толкова футболист колкото и Литекс- София е цска !!!
Решението е взето на датата 9 септември.2016г. То подлежи на незабавно изпълнение. По този начин автентичният ЦСКА вече е в миналото и прекратява съществуването си.

За последно ЦСКА спечели Купата на България през месец май, след което престана да съществува, а на негово място се появи ЦСКА-София, след като бяха обединени отборите на Литекс и Чавдар Етрополе.

Ето и официалното решение:

Решение от 9.9.2016
ОБЯВЯВА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК *****.
ПОСТАНОВЯВА прекратяване на дейността на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК *****.
ПРЕКРАТЯВА правомощията на органите на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК *****.
ПОСТАНОВЯВА обща възбрана и запор върху имуществото на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК *****.
ПОСТАНОВЯВА започване на осребряване на имуществото, включено в масата на несъстоятелността на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК ***** и разпределение на осребреното имущество.
Решението подлежи на незабавно изпълнение.
Решението подлежи на обжалване пред САС в 7-дневен срок от вписването му в търговския регистър.
Решението да се изпрати за вписване в търговския регистър и да се впише в нарочната книга по чл. 634в, ал.1 от ТЗ при СГС, и съобщения за същото да се изпратят на длъжника и синдика.
Горчиво !
Съдията е виновен !
Най-слабия старши треньор който е бел треньор на Левски това е чичо Гошо !
Димитър Димитров -Херо трябва да е старши треньор на Левски !
  • 1