Братът на Тайсън Фюри – Томи разкри поредната си стъпка в актьорската кариера и я определи като "огромна цел", която е постигнал. Томи, по-малкият брат на шампиона в тежка категория Тайсън, е с баланс 10-0 като непобеден боксьор. Но той също така се изстреля към масовата слава в риалитито "Островът на любовта" през 2019 г., където се запозна с годеницата си Моли-Мей Хейг.

Фюри - който има едногодишна дъщеря Бамби с Моли-Мей - разказа как планира да бъде актьор, след като спре с бокса. Но според Variety той е получил начален старт, след като е получил роля в предстоящ комедиен филм, наречен "Наследеният дълг".

В него ще участват още Лео Грегъри, който играе Бовър в "Зелената улица", и Пол Андерсън от "Peaky Blinders".

Черната криминална комедия разказва историята на Колин и Стенли, двама добри братя, които са изправени пред необходимостта да изплатят дълга на мъртвия си баща към прочута лихварка на име Маги.  Двамата неволно са въвлечени в престъпния свят и забъркани в мрежа от изнудване и измама.

Фюри ще изиграе Джони - безкомпромисния помощник на Маги, но главните роли на Колин и Стенли все още не са избрани. Андерсън е Тери, женкар алкохолик, който наема братята, за да попречи на колегата си Дирк, в ролята Грегъри, да го разкрие пред съпругата му като измамник.

25-годишният Фюри се радваше на най-добрата година в боксовата си кариера през миналата година, като победи най-големите боксови звезди на YouTube Джейк Пол и KSI. Но той беше принуден да се подложи на операция на ръката след спорната си победа над 30-годишния KSI през октомври.