Не видях никой да го моли да отиде при феновете, нито пък да отказва да стисне ръката на треньора. Пишете през главите си, както обикновено.
Истински журналист в Туйтър: "Де Лаурентис в разговор със съдията..."
Гонг: "Босът на Наполи нахлу на терена"
Хазартна компания да ти говори за морални спортни ценности, е все едно кварталния нарко дилър да говори за здравеопазване.
Какви съмнения? Очевидно играе с ръка. Интерпретацията на съдията е най-вероятно, че играта е неволна. Ръката е в естествено положение зад него, не изглежда да опитва по никакъв начин да посяга към топката. От друга страна ръката му спира на практика 100% голово положение... Според мен и в двете възможни решения има логика.
Проблемът на това постоянно да разчиташ на кликбейт заглавия е, че в един момент губиш доверието на хората.
Хаха, на всички отборите са им "мечти" след като подпишат договорите :)
Както се видя и миналата година, колата за сигурност в последните обиколки на състезанието винаги поставя лидера в най-трудната ситуация. Сайнц и Хамилтън нямаха какво да губят, не е толкова лесно да сдадеш първата позиция. Предните два деня нямаше директно сравнение между меките и твърдите гуми, не беше ясно колко по-бързи ще са първите в състезателни условия. Влизаш в бокса и тези зад теб не, след това си малко по-бърз, но не достатъчно за да ги изпревариш.И си подарил победата на някой от тях.
Лесно е да си тактически "експерт" пред екрана и клавиатурата.
@c00l Поне да се беше престорил, че мнението ти не е базирано на расистка основа. Повечето хора щяха да го разберат така или иначе, но някоя тъпа кратуна като теб можеше и да помисли, че имаш право.
Хаха, "това което спечелихме е най-важното за нас".
И добра логика за късмета: Сити обръща мачове в последната минута за да стане шампион на Англия - заслужена титла. Реал обръща мачове в последните минути за да спечели ШЛ - късмет.
Чеферин е поредната бизнес мижитурка в УЕФА. Единственото което го интересува е да глътне тлъстите бонуси, за футбола не може да го интересува по-малко.
Ако отидеш да гледаш футбол в такава държава и те тикнат в затвора заради някаква глупост написана в книга от желязната ера, сам си си виновен.
@Bg.gong Или може би има място между екстремен капитализъм и партийна диктатура?
И какъв расизъм е това? Пълни тъпанарщини. За това не решаваме реалните проблеми свързани с расовата дискриминация. А си губим времето с глупости. Някой кютук в Камерун се обидил от реалните факти посочени от Венгер, и хайде расизъм. Не, че някой въобще разчита на тази корумпирана сган от ФИФА да реши каквито и да било реални проблеми.
Това се случва когато капитализмът ръководи футбола. Целта е да се изсмуче всичко възможно на момента, за да могат разните му бизнес ръководители да хапнат големите бонуси. А за дългосрочни планова да му мисли някой друг.
@ddryanov Англичаните имат същото ултра-дясно правителство. Човек би помислил, че тези неща нямат такова влияние на терена. Човек би го помислил, ти продължавай да преписваш заслугите на руската пионка.
Не престава да ме смайва колко пари вкарва Red Bull в моторни и екстремни спортове. Кой по дяволите купува тази пикня?
@Stanimir_81 Тренирал е само един испански клуб - Реал. И "мотлявенето" му са 3 поредни шампионски лиги като треньор, и една като помощник.
Успешно възстановяване на момчето, и дано няма дълготрайни последствия от травмата и операцията.
@Заклет Левскар Ти се намеси за да покажеш, че в интернет освен комплексарщина има и огромно количество неграмотност. Браво.
И къде е разкритието? Има много болници в Мадрид ли, какво? Някой пиян ли ги пише тези статии?
И къде е "бруталната" подигравка? Във факта, че в Спартак Москва явно не знаят, че множественото число на "euro" е "euro"?
"Хърватска легенда на Реал засипа Модрич с похвали"
Предраг Миятович не хърватин. Автора на статията можеше да го провери за 1 минута.
Дано да е нещо сериозно.
@mimo13 И после ситуацията все ги хваща "изненадани" - "Ах, Руски олигарси прали пари в Лондон? Света Кралице, да не повярва човек!"
Тия чудесни Английски фенове все на лоша полиция попадат...
@ludendorf Пълни глупости. Реал има кадърно ръководство и балансирана трансферна политика.
Ако Надийн Дорис глътне хлебарка, ще има повече интелект в стомаха от колкото в главата.
Тия "незаслужените" са най-сладки. Ала Мадрид!
Имаш ли достатъчно пара затвори за теб не съществуват. Дори да си пълен боклук като Бърни.
И къде е "захапването"? Защо ли ви отварям тъпите статии, като знам, че няма нищо вътре...
  • 1