Явно ще имаме удоволствието да лишим Литекс от петата си титла...
Господ да го пази Вуцата, но бих се обзаложил, че това което му се е случило вчера е било резултат от "васкиниратнето" му срещу ковид.
Този ще бъде изгонен за слаби резултати след шест месеца, а за останалото време ще му се плаща неустойка. Насо трябвя да си ходи веднага. Клубът вместо да се оправя, затъва под негово ръководство.
Насо нали е мажоритарен собственик? Нека да издържа клуба тогава. Ако ли не, да ни дава акциите - така и ни можем, защото така и така го правим.
Докато помакът Валентич е в клуба, Ботев ще потъва. Всичко започна с махането на иконите.
Насо нали е мажоритарен собственик, нека да издържа клуба тогава, ако ли не да ни дава акциите - така и ни можем.
Всичко започна след като босненският *** махна иконите от съблекалнята, а проблемът е, че той още е в клуба. Ако не разкарат помакът и приелият исляма си треньор - догодина са в Б група.
Пускам мача - тихо и веднага разбрах, че Литекс губят, те така са си още като бяха Цска.
За Цска никой не може да вика, защото те не съществуват от 2016
Мъри развива футболисти, а Насо - схеми...
И нито дума, че договорът за вземане на 10% от ДАРЕНИЯ, АБОНАМЕНТНИ КАРТИ, ЧЛЕНСКИ ВНОС и СПОНСОРСКИ ДОГОВОРИ е бил на масата, но след заплахата на Мъри са го изтеглили. Който има глава да мисли, нека мисли!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Вчера Сираков посочи, че Станимир Стоилов казал неистина, защото Левски бил на загуба с 1 милион. Ако приемем, че документално това е така, то думите на Сираков много лесно могат да бъдат оборени. При положение, че за миналата година клубът е генерирал приходи от 18 млн. лева, то от тях 10% (1,8 млн.) са отишли при спонсора. Ако тези пари не бяха взети от спонсора, то е видно, че Левски щеше да е на печалба от 800 хиляди. Следователно Мъри е казал истината.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Достатъчно е само, че Сираков се е съгласил да дава 10% от даренията от феновете на спонсора. И добре, че е бил Мъри, иначе тази гавра щеше да е факт. След нагъзването и схемите му с Джуджето, Раев е ударил дъното. Това е невероятно престъпление към хората които дават от залъка си, за да го има Левски. Затова Сираков незабавно трябва да напусне и най-добре да не идва вече на Герена.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Не вярвам да има толкова глупави хора (изключвам припознавачите), които да си мислят, че само Йомов е вземал допинг. Всички оранжеви са били в кюпа, но са решили циганския син да разкарат, точно след побоя на бензиностанцията.
Ако Числото станат 3-4 пъти шампиони, веднага ще бъдат припознати от микренци.
Естествено, че ще го открие срещу Левски - единственият клуб в България, който пълни собственият си и чуждите стадиони. Ако беше Микре, нямаше да им се напълни Колежа за откриването, а сега ще е до козирката.
Проблемът е прозрачен, но никой не иска да го каже на глас, а именно Магнитски. След като Божков беше посочен и стана ясно, че Спорт Републик трябва да си има вземане-даване с него (да му връща) пари всичко се разпадна. Де факто Божков ако беше опорстил парите на дела, сега всичко щеше да е друго.
Имайки предвид играта и програмата това може да се окаже първият от поредицата провали на ловешкия тим. После следва класиране за бараж, където ще срещнат седмия Левски и следователно ще гледат Европа по телевизора в селската кръчма в Микре.
Имайки предвид играта и програмата това може да се окаже първият от поредицата провали на ловешкия тим. После следва класиране за бараж, където ще срещнат седмия Левски и следователно ще гледат Европа по телевизора в сеската кръчма в Микре.
Левски се класира 7-ми и играе бараж с тима от Микре, след което взема ковота за Европа. Елементарно!
Ние от Литекс-София заявяваме, че ако Ботев не играят с осем човека срещу нас, това е неоспоримо доказателство за заговор на синьото БФС срещу нашия селски клуб. След като всички знаят, че не можем да ги победим, когато са с девет души, значи нарочно им позволяват да играят с цели 11, за да нямаме никакъв шанс.
Последното вечно дерби се изигра на 25 октомври 2014 година.
Расизмът, в днешно време, е самозащита. Това е така, защото белият човек (не раса) е изчезващ вид - едва 9% от населението на света. Като всяко живо същество и белият християнин иска да живее. Единственият начин, най-напредничавата, най-смелата и най-красивата раса да оцелее, е белите хора да раждат бели деца.
  • 1