Помните ли последният клуб, чието ръководство нахлу на терена. Да, той после се премести на Армията. Сещате ли се по тази логика, кой клуб ще е следващия "Цска"? Да, точно така - Царско село. Му-ха-ха!
Да, ясна е работата. Последно когато истинския Литекс нахлу на терена после се премести на Армията. Значи знаем, кое е следващото Цска - Царско село. Бу-ха-ха!
Клубът може и да е Литекс, но привържениците са същите, които рязаха вратите си едно време.
В клубът на лъжата нищо не можеш да разбереш освен, че нямат нищо общо с Цска.
Клубът на лъжата нали побърза да отрече в специална декларация. Е, след като има дебили да им вярват, че са Цска...
Трудно можеш да живееш с бремето, че си изоставил клубът си (замеряха юношите си с камъни и бутилки, още докато Цска съществуваше), за да избереш друг такъв преместил се от провинцията. Знаейки, че са предатели беснеят, но е вече късно.
Явно цялото им семейство е повредено, но как да е иначе като играеш за Литекс, но лъжеш себе си, че това е Цска. Така е с всички оранжеви дебили.
Е, какво по-голямо доказателство, че са микренски селяндури. Като почнеш от футболистите и стигнеш до "феновете" им.
Само боклуци и миндили, но какво да се очаква от хора преминали от истината при лъжата?
Какво да очакваш от семейство измекяри?!
Има снимки, но те нали са клубът на лъжата и си лъжат. Важното, че има дебили да им вярват.
Това момче, явно не е наясно, че така наречените от него "фенове" всъщност подкрепиха отбора на ГГ, още когато техният съществуваше. Дори замеряха юношите си, излезли да тренират, с бутилки и искаха да ги бият. Нищо не е забравено
Да сгъват цирка след мача и както си докараха футболисти, треньори, масажисти, администрация и собственик, така да се прибират в Ловеч.
Цска, ама друг път?! Гръмки заглавия, за да вдигнат селяндурското самочуствие на микренци.
Хората правят държавите, а не обратно. Представете си да изселим всички швейцарци от Швейцария и да заселим на тяхно място сомалийци. Е, това се случва с Европа, но бавно. В края на краищата резултатът ще е същият. Истината е, че Европа трябва да остане на европейците.
Трябва да е поне 20 лева. С тази инфлация 15-те са малко.
Няма как да премине в Цска, защото този клуб престана да същесвува през 2016 година. Какво го подвеждате с такива глупави въпроси?
То и затова няма ЦСКА, защото всички нещастници се скриха, въпреки че комунистическият клуб ги е направил това което са. За "привържениците" да не говорим. Те бяха изоставили клуба си още докато същесвуваше. Дори замеряха юношите си с бутилки и ги псуваха с желание да ги пребият. Смята!
Е, как ще наддаваш за активите на оригинала и в същото време ще си оригинала, който наддава за активите си, защото престава да съществува през 2016 г., а в същото време продължава да съществува, след като вече е урмял, но един друг клуб играе там от Ловеч, но се казва ЦСка, но има и друго ЦСка, което също е оригинал и то е на 74 години....
Е, как ще наддаваш за активите на оригинала и в същото време ще си оригинала, който наддава за активите си, защото престава да съществува през 2016 г., а в същото време продължава да съществува, след като вече е урмял, но един друг клуб играе там от Ловеч, но се казва ЦСка, но има и друго ЦСка, което също е оригинал и то е на 74 години....
Кармата на Литекс - няма мърдане.
Левски за часове продава толкова билета, колкото Литекс-София за цял сезон. Е, все пак излиза скъпо да се плащат автобуси от Ловеч, а и градът не е голям.
Тъй като гледам скоро ще има и друго припознаване на Числото. Така де, като дойдат на играят на Армията стават Цска. След тях и Ислямска държава може, тъкмо нямат отбор.
Чакам с нетърпение да припознаят Числото. Така де, като дойдат на Армията и стават Цска, нали? Бу-ха-ха!
Когато БФС вкара Литекс-София по служебен път в А група, бше справедливо, нали?! Бу-ха-ха!
Ковид препаратите (наречени лъжливо ваксини)...
Тъй като гледам играта и програмата, Литекс се засилват към мястото където най-много пъти са се класирали, а именно 4-то.
Не е честно, Ботев играят с 11 човека, а както знаем Литекс не може да ги бие когато са с девет, а камо ли с единадесет. Синьото БФС е виновно.
Цска никой не може да ги отнесе, защото Господ ги отнесе на 09.09.2016 година
Този Градев и майка си ще продаде за пари. Една дума, която е казал не е вярна. Хубчев е просто алчен и неблагодарен ********.
  • 1