Българският боксьор Кубрат Пулев сподели на Летище София, че е зареден с енергия и готов да победи своя опонент в събота – Хюи Фюри. Галавечерта е на 27 октомври в Арена Армеец.

През последните седмици Кобрата се подготвяше в Германия.

„Уникално е усещането, че ще се бия в България. Много е хубаво – пред пълна зала, много хора, емоционална публика. Няма по-хубаво нещо. Ако публиката ще е мотивация за Фюри, мен трябва да ме изстреля в Космоса. Щом е толкова млад... Ще видим. Аз също съм млад”, сподели Кобрата.

„Заложих на защита, на удари, на всичко, на бързина. Готвих се за неговия стил. Предимството му е, че е с няколко сантиметра по-висок и че говори по-добър английски от мен. Не го слушам какво говори, дочух, че се готви за мач с Джошуа. По-добре да не бърза, знам го от личен опит.”

„Зареден съм с енергия, особено заради родната публика. Ще се бия като лъв, очаква го тежко поражение. Не знам какви са му здравословните проблеми. Бях на процедури, които да възстановят мускула по-бързо, чувствам се на 19 години в момента”, каза още Кубрат Пулев.

„В седмица имах по три спаринга, и преди това имах спаринги, с добри партньори. Аз съм доволен от подготовката си. Смятам, че съм се концентрирал и ще успея.”

„Брат ми винаги играе, където и аз. Това му е първа титла, дано да победи, да не му повлияе публиката. Има още малко билети, трябва да побързат. Цените на билетите сме ги свалили колкото можем за едно подобно събитие”, завърши Пулев.

Боксовата галавечер ще включва седем двубоя и ще се предава от 19.30 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Всичко за зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.