Абе всякакви изненади са възможни. Както се казва "има го в зара". Дано не прегорят първите минути нашите. Пък ако ги думнем дано шефа да не получи някой инфаркт. Успех. Българи юнаци.
Абе най-добрия, че не е е ясно, ама че е най-големия глупак е 100%.
Няма млади стари. Има можещи и не можещи. Докато вкарва като луд трябва да си идиот да не го искаш в отбора си.
Малки цици, провиснали ръце и гадна кожа.
И има косми по ръцете. Руси, ама косми.
В Левски от ръководните кадри последните 30год. само Грашнов, Лафчис и Батков бяха топ.
Всяка година или 2 - едно и също. След това следва ново повишение на заплатата и всичко е ОК. Верно голям футболист ама малък човек.
Майната му на всичко освен на това, че нагло се държи.
Ма тая хич не е хубава! 1 тон грим, пъпки по лицето, отворен нос, гадна коса. И една простовата мутра....... Горе долу тялото е Ок.
Най-големия играч не знам дали ще стане, но има възможност да стане най-големия боклук.
Явно е доста некадърен, за да взема толкова малко. Но иначе голямо БРАВО.
Глупак
Кейн е 1000 пъти по-завършен и голям голаджия от Бензема. Ама 150 млн.............. тия пари за нищо ги нямат бе. Тез големи отбори толкова ли са некадърни в детските си школи щом не могат да извадят 1-2 играча годишно за 1.я отбор?
И ко, за тия служители ли трябваше да си отделя от сем. бюджет, за да им се платят огромните заплати, вноски към НАП и т.н.
Нищо не е наред в държавата ни щом трябват дарения да се събират за футболно АД, ковьози или мед. апаратура. Нито бизнеса ни е бизнес, нито футбола ни е футбол, нито държавата ни е държава. Жалко. А още по-жалко е трябват дарения за тежко болен. Има ли такъв случай бъркаш в хазната и плащаш. И си герой.
Не знам кой е крив и кой прав, но лошото е че задържайки някой за ълго в ареста и ако го оправдаят после никой не носи персонално вина за тая грешка, а държавата, разбирай от нашите пари, плаща като поп.
Ядосани били!? Че кой ковентируем играч, ще подпише 5 мес. преди да стане свободен агент? Нали ще си напълни джоба сетне. А глупаците са тия дето са чакали докрай за преподписване, а не играча. А пък това да не го използваш последните месеци е Бг черта - мръсно да правим макар и да се лишим от услугите на този, който все още е наш служител.
С тоз големия задник на двойна тоалетна чиния ли сяда?
1-1 там, 0-0 в Бг.
Що не си хване по-хубава? Тая не е нищо особено.
Добре, че жена му не го критикува, че ще вземе да се махне от вкъщи.
Все едно аз да заложа 1 000 000. То лесно се залога това дето го нямаш.
И кво се оказа? 4-тите в света са 100 пъти по-некадърни управляващи на БФС отколкото Батето и Вуцата. Що не си го признаят вече? Приказки от сорта на "това е материала" минават пред тъпаците. Колектив може и от слаб материал да се направи. Слаби футболисти могат да изпотят фланелката и да изядът тревата макар и да паднат.
Еми отиди на очен лекар.
От най-скъпите играчи в света тоя е най-некадърния, най-наглия, най-чупливия. Тоя заслужава съдбата примерно на Балотели, но във футбола не всичко е футбол. Маркетинга е лошото нещо в днешния футбол.
Я тоя дето предаде националния отбор.......
4тите в света!?!? Поне ги питайте колко още класирания за голям форум ще пропуснем, че да се разкарат.
Ако го хвана тоя с пежото по локалните на новия бул. Левски ще му скъсам шортите.
1-во - Да се хвалиш с коефицент и то постигнат преди 13 години - жалко и безпомощно. 2-ро - надявал се следващия сезон да са по-добре - уволнявам те веднага за тия думи. Ти трябва да си убеден бе, не да се надяваш. Това да не тото.
Май и ти за нищо не ставаш.
Тоя е най-слабия капитан на България откак гледам футбол. И най-яловия нападател. Срам.
  • 1