След 12 г. управление победа само с 11 гласа си е чиста загуба. БМ да се отказва и да даде път на "3-те коня". А от следващите избори да имат право да гласуват само А, Б и В група.
6 e!
Не само, че не е хубава, ами дори е и грозна тая. Или най-малкото не е хич фотогенична. Кво ни я навирате постояно?
Що ли не станах футболист? Парите им - пари, жените им - жени
Тази жена трябва да я канонизират. Какъв късмет има Михаел с нея. Струва си да се възстанови и да разбере какво е правила за него, за да научи какъв ангел е тя.
Не съм го харесвал Мъри и преди, но с тия думи вече и уважението ми загуби. А ме е яд за Батков - що не го харесват като толкова много е направил за отбора?
Не стига, че се оказаха ревльовци, ами и ще напускат...... Абе като ги подписвате тлъстите договори сте ОК, като стане малко напечено - ревете до небето. Сумати хора заради измислената пандемия си загубиха и работа, и други ценни неща - ми те ако бяха ревали като вас............. Бълхата като толкова искаше да беше подписал за 100 000 на година и щеше да играе там още. Малко ли пари има.
След като вкара гола Погба толкова арогантно приемаше поздравления мислейки се за футболен бог, че направо си го търсеше. Голям тъпанар.
Ами ти колко ще дариш мениджъре?
Абе поне има визия на възпитан и нормален човек, а не някой финансов вълк, гелосан подмазвач или мутра. Пък кой ще му е дясната ръка има право да избере сам.
Никой отбор не би трябвало да се разделя или продава своя капитан. Особено пък Рамос - от 1000 г. в Реал, лидер, не мрънка, на световно ниво...........
Мислех си, че много богатите по презумция трябва да са и много умни, а те - така се самозабравят, че чак дразнят нас останалите простосмъртни.
Всичко това обаче не значи, че е време да си обирате партакешите от там.
Браво. Светъл лъч от мегабогаташите.
Абе харесвам или не - няма значения. Но вече ще спазвам принципа да не отричам качествата на треньор в БГ ако не му е даден шанс от поне 2 години последователно в даден отбор. Че той и Мъри и в началото и в края на периода си в Левски беше скръб. Че той и Пената е емал в ЦСКА слаби периоди.
Ама много го боготворите Кубрат. Не отричам, че е голям спортист, но само толкова. Засадил дървета - новина. Партия правил, президент щял да става - в тия поприща за него място няма. Няма да го коментирам интелектуално, поведенчески и т.н. Че то всеки живеещ на село или с вила примерно е насял дръвчета. Успех му желая ама в неговото си поприще.
За да угодят на бълхата. Там президент всъщност е бъхльото от доста години.
Най-завършения и добър нападател в момента.
Добре де, уж най-големия отбор с най-много публика - а зле. Що? Щото не идвали спонсори. Ами явно не виждат смисъл с тия собственици и управници да влизат в бизнес отношения. Ако съм глупак и затова да мисля, че е редно да се омитат - така да е. Ако ли не - кво чакат?
И хубав лакът.
Еми не е добро. Подобрете го. Все капацитети сте там. Къщички за птиченца правилили сте, а?
Хубавка ама с косми по ръцете.
Абе дъното стигнахме щом и Херо почнахме да плюем. За мен той е достоен човек. Успех!
Е като не могат да си издържат отборите да си харижат акциите/ или да сдадът властта на Н. Сираков. Той ще намали заплатите 3 пъти и готово.
За съжаление и измежду големите футболисти има големи боклуци.
Лидер не е - ясно е. Роналдо е консуматор, който разви това качество на свръх ниво в Реал. Достатъчно захранван и ако му се отварят пространства бележи адски много. Това е абсолютно завършен нападател, който да завършва атаките. Кво искате вие освен това - и да е халф, и да е защитник, и да е лидер, и да е символ за подражание и т.н. ли? Това, което е е абсолютно достатъчно. Идеалното място за него е това, на което беше - Реал М.
Стига с тез пари бе. Като не се докопат те, ще се докопат други. Те не са ли хора. Целия спорт отиде назад, за да излязат напред пустите му спонсори, реклами, пари, жълтини и т.н.
Абе големи и богати отбори ама с прости шефове. Юве махнаха доказан спец, който ги беше направил машини. Челси ги сменя като носни кърпички. В Реал днес уволняват Зидан, утре - не. За пример са Байерн, Ливърпул, Арсенал на Венгер, Ман. Юн. на Фърги и Ман. С. сега как трябва да се оставят на мира доказаните треньори няколко години на спокойствие. И да им дадът пълна власт върху трансферите.
Плют и охулван у нас, признат в друга държава. Никой не е пророк в собствената си държава.
Че това не е Андреа. Това е на някой шейх чистачката.
  • 1