В петък стартира кръг 11, който изглежда най-труден за подредба на отбора ти. Лидерите в първенството имат наглед лесни мачове, а Берое, Ботев,Черно Море и Етър също имат изкушаващи мачове. Това може би е най - удобния момент за използване на чип "Пълен отбор"! Ето и нашите предложеия за кръга:

Нападението:

Радослав Василев (Черно Море, 700) - нападателя отново попадна в плановете на Хубчев за националния и е време да избухне в първенството. Мачът срещу Верея изглежда най-подходящия момент за това, а и “моряците” спешно се нуждаят от точки и убедителна игра.

Мауридес (ЦСКА, 930) - без гол и асистенция за него през септември, но ние все още разчитаме на него. При провал в този кръг, цената му ще намали и почти 50% от нашите мениджъри ще стискат палци за точки на бразилецът. ЦСКА излиза за задължителна победа след провала в дербито срещу закъсалия Септември, а червените имат 100% успех като гост над този съперник.

Мартин Камбуров (Берое, 920) - Берое е безкомпромисен като домакин от началото на лигата, а Камбуров показва добра ефективност с 4 гола през сезона. Той обича да вкарва на бившия си клуб и вкара 4 гола в последните 5 мача срещу тях.

Халфове:

Габриел Обертан (Левски, 910) - категорично е играчът във форма за лидерите с първенството.. вярно е , че не трупа прекалено много точки средно на мач , но очакваме да хване вълната и да продължи с добрите резултати.

Димо Бакалов (Лудогорец, 700) - един от най- редовните ни участници в Селекцията през изминалия сезон , заслужи да му се доверим за първи път с екипа на Лудогорец. Липсата на достатъчно конкуренция по крилата след продажбата на Мисиджан, слабата форма на Лукоки и нуждата от ротации поради наситената програма на “орлите”, правят Бакалов първи избор на Аутори, а и той е показал, че може да носи много точки в FPLFantasyManager.

Дани Младенов (Етър, 600) - четири мача без загуба за Етър и по всичко личи, че отборът навлиза в познатия добър ритъм. Младенов прави добър сезон в играта и прави средно по 6т на мач, а домакинство срещу Витоша изглежда добра възможност за вдигане на средния му резултат.

Тодор Неделев (Ботев Плд, 1020) - дори и когато няма ден, отново прави точки. Изпълнява всичи статични положения и това му позволява да държи средно по над 7.5 точки в последните 5 мача на Ботев.

Защита:

Левски, ЦСКА и Лудогорец изглеждат с най- добри шансове за суха мрежа. Антон Недялков (Лудогорец, 600) и Давид Яблонски (Левски, 750) са добри опции за точки от голове, а Лясков е прекрасно бюджетно предложение.

Черно Море и Етър са варианти за вратрския пост, след като Благой Макенджиев (Черно Море, 550) и Христо Иванов (Етър, 450) поддържат добри резултати от началото на сезона и двамата са пред вратарите на Лудогорец по точки в играта.

Успех на всички в предстоящия кръг 11!

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOS: https://itunes.apple.com/bg/app/fpl-fantasy-manager/id1271361442?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creatizmo.fplfm

Desktop: https://game.fplfm.bg/

Site: https://fplfm.bg