Миналият уикенд бе страхотен за всички привърженици на фентъзи игрите у нас, тъй като ни донесе началото на сезона в efbet Лига, а с това и началото на сезона във популярната игра. Днес поставяме началото на втория кръг от българския елит, като в 18:30 Ботев Враца приема Ботев Пловдив. Това означава, че всеки мениджър любител може да внесе корекции в тима си до 17:30.

За втория кръг получавате право на 1 безплатен трансфер, така че ви съветваме да го използвате разумно. Всеки следващ трансфер ще ви струва 4 точки от актива, който играчите ви ще генерират в хода на уикенда.

Отлични опции могат да се открият във всеки един от представителите на efbet Лига, поради което ще оставим дерзанието за селекцията и капитанската лента изцяло на вас. Само ви напомняме, че все още нямате профил в играта, можете да се регистрирате през сайта www.game.fplfm.bg или безплатните приложения за Android тук и iPhone тук. Новини, свързани с играта пък можете да откриете като последвате играта в социалните мрежи  тук и тук.