Предстоят изкючително интересни битки в българското първенство, особено след положителните резултати за родните отбори в евротурнирите. Това поставя акцента върху ротациите в отборите, като повечето основни играчи на Лудогорец, ЦСКА и Ботев са застрашени да пропуснат двубоите или да играят сравнително малко минути. Мачът на Левски и Славия бе отложен, така че избягвайте играчите на тези отбори, след като БФС отложи тази среща.

Преди да продължим напред, нека помогнем да стартирате. Безплатно в играта на FFStars

Bulgaria може се включиш през сайта www.game.fplfm.bg или безплатните приложения за Android тук и iPhone тук. Сезон 22/23 е с най-големите награди досега включително игрова конзола най-ново поколение, смарт часовник, музикални колони и дори оригиналната топка от Световното първенство по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видиш цялата информация за играта.  

При ЦСКА титуляр изглежда Юрген Матей, който получи почивка в Европа. Туфегджич и Калоян Кръстев напират за старт, но най-вероятно Дюкенс Назон ще получи своя дебют в efbet Лига. При Ботев и Лудогорец има доста дълга резервна скамейка и въпреки това бихме препоръчали Бароан, Димитър Тонев, Матиас Тисера (Сотириу може да остане трети пореден път на пейката), Текпетей и Кирил Десподов, които се очаква да запишат минути. От двубоите преди кръга харесваме Локо Пловдив - Хебър и Септември - Ботев Враца, като очакваме победи за домакините с дейно участие на Димитър Илиев и

Преслав Боруков от смърфовете, както и Симеон Александров, Димитър Костадинов и Атанас Кабов от Септемри. Защитниците от Локомотив Пловдив също се очаква да запишат добри точки. Трудни мачове предстоят за ЦСКА 1948 у дома срещу Лудогорец, за Черно Море и Локо София, гостувания съответно на ЦСКА и Берое. Останалите мачове са Спартак Варна - Пирин и Ботев Пловдив - Арда. Тук може на преден план да излязат Тунгара от Берое, Станислав Костов и Преслав Йорданов от Пирин, като “орлетата” обикновено са атакуващ отбор, без значение домакин или гост.

Краен срок за трансфери - днес 17:30 точно един час преди откриващия двубой Спартак

Варна - Пирин!  

Последвай страницата на играта в социалните мрежи тук (инстаграм тук) за повече информация и забавления с Фентъзи efbet лига!