Във втория кръг на efbet Лига за новия сезон станахме свидетели на някои резултатни срещи, а такива мачове са отлична новина за всички фенове на фентъзи игрите. Най-добрият избор от втория уикенд в родния шампионат, без никакво съмнение бе стрелецът на Левски – Билал Бари. Мароканецът се отличи с две попадения и две асистенции в срещата със Спартак Варна, поради което заслужи и три точки бонус. С цялостното си представяне той донесе на всеки от своите мениджъри в играта 19 точки.

Не само Бари обаче бе сред високо резултатните футболисти в кръга. По трима души донесоха 15 и 11 точки на треньорите си. Филип Кръстев от Левски също вкара 2 гола в мача със „соколите“, получи и точка за чиста мрежа и взе бонус от две точки.

15 точки донесе на любителите мениджъри и Симеон Александров от Септември. Той вкара 2 от головете при победата над Хебър, но за разлика от Кръстев, неговата 15-та точка идва от първото му място в бонус системата на играта.

Браян Переа от Ботев Враца също се отличи с два гола при триумфа над Ботев Пловдив с 3:2. А освен това той получи и точки за асистенцията, донесла успеха. Към трите му участия в гол добавяме първото място за бонус, въпреки загубата на точка, заради получен жълт картон. С цена от 5.5 милиона обаче и 100% участие в головете на тима досега, определено си заслужава да обмислим покупката му.

По 11 точки на своите мениджъри донесоха съответно Матиас Курьор (Черно море), Бърнард Текпетей (Лудогорец) и Мартин Секулич (Ботев Пловдив).