Много често победата ни във фентъзи футбол игрите идва от полузащитниците - играчите, които доста често носят най-много точки. Например всеки знае стойността на Салах, Сон или Кевин Де Бройне в английската фентъзи футбол игра. Нека да кажем и малко повече - всеки полузащитник получава по 5 точки за гол, 3 точки за асистенция и 1 точка за суха мрежа (при повече от 60 минути игра и недопуснат гол). Добра идея е, разбира се да вземем атакуващи играчи - крила или офанзивни халфове, които да допринасят непрекъснато към каузата на на нашия отбор.

Преди да продължим напред, нека помогнем да стартирате. Безплатно в играта на FFStars Bulgaria може се включите през сайта www.game.fplfm.bg или безплатните приложения за Android тук и iPhone тук. Сезон 22/23 е с най-големите награди досега, включително игрова конзола от най-ново поколение, смарт часовник, музикални колони и дори оригиналната топка от Световното първенство по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видите цялата информация за играта.

Нека сега отправим поглед към миналия сезон - най-резултатните полузащитници, съвсем естествено са тези от водещите отбори – Кирил Десподов и Текпетей от Лудогорец, Георги Йомов от ЦСКА, Тодор Неделев от Ботев Пловдив, Георги Русев и Галин Иванов от ЦСКА 1948, Борислав Цонев от Левски (в първата половина от сезона). От такъв тип играчи имаме нужда в отборите ни. Ще направим и анализ на най-интересното преди сезон 22/23 и препоръчаните от нас полузащитници преди сезона.

Започваме с “тежките” халфове, на малко по-висока цена: в Лудогорец това са Кирил Десподов (12 милиона), Бърнард Текпетей (9,5М), Каули Оливейра (9,5М), като си струва да отбележим и Доминик Янков (6,5М) като по-бюджетна опция. От играчите на Левски и ЦСКА-София си струва да се фокусираме върху Ивелин Попов (8М) и Уелтън Мело (9М), Георги Йомов (9М) пък изглежда най-добрата опция от червените. Тодор Неделев е контузен и се възстановява, ето варианти подобни на звездата на канарчетата - Кийлън Лебон от Берое (6,5М), Емануел Току от Ботев Пловдив (8,5М), Матиас Курьор (7,5М) от Черно Море, Бирсент Карагерен (7М) от Локо Пловдив,  Ивайло Чочев (7,5М) и Октавио Мантека (6,5М) от ЦСКА 1948. Доста възможности за избор, нали? Ще добавим и Ради Кирилов (8,5М) и Галин Иванов (7М) от Славия, за да е още по-труден избора!

Последвай страницата на играта в социалните мрежи тук за повече информация и забавления с Фентъзи efbet лига!