В навечерието на новия сезон в българския футбол, дойде времето всички любители треньори да фокусират вниманието си върху това как те биха изградили собствения си отбор-мечта. Точно така, фентъзи играта за efbet Лига се завърна, благодарение на разработчиците от ffstars Bulgaria. Ако сте проследили внимателно подготовките за сезона на родните елитни тимове, сега можете да впрегнете придобитите знания по пътя към печеленето на най-много точки за сезон 2022/23.

Ако нямате регистрация можете да си направите такава за около минута, а след това идва голямото блъскане на глави – къде да инвестирате 100-те си милиона, с които да създадете отбора, който да ви направи фентъзи шампион в България.

Тук можете да създадете отбора си и да се регистрирате, ако не сте го направили, а съвсем скоро се очаква и играта да бъде налична като приложение за мобилни устройства.

Новини за играта четете тук

А сезон 2022/23 в българския елит започва в петък, 8-ми юли, с два мача. Ботев (Пловдив) – Хебър от 18:30 и Септември срещу шампиона Лудогорец от 21:00. Следете какво е представянето на избраните от вас и съперниците ви играчи в ефира на DIEMA SPORT.