Очарователна млада дама спечели сезонната фентъзи футбол игра на FFStars за българското футболно първенство! Това се случва за първи път откакто има фентъзи футбол игра в България! До момента битката се печелеше от мъже и се считаше за мъжки спорт. Ваня Димитрова (на снимката) спечели игрова конзола последно поколение, като успя да спечели оспорваната надпревара с над 20 0000 участника от цялата страна.

Шампионката сподели, че е фен на Черно Море, един от отборите от родния и град Варна, като тайната на успеха за нея е добавянето на трима футболисти на Черно Море още в началните кръгове на надпреварата. Най-голямата мотивация според Ваня е нейният съпруг, който преди началото на сезона казва, че с подобни избори базирани на фенски предпочитания няма как да спечели изключително оспорвана игра. Е, оказа се, че може! С безупречни решения през целия сезон и отлични избори за капитан - Ваня е безапелационния победител за сезон 21/22.

Заслужава си да поздравим и участниците на другите призови места в класирането - втори е Стелиян Попчев, който е част от ФК Берое, той печели фланелка на националния отбор на България и футболна топка Найк. Сред силните участници този сезон бяха и редица български футболисти като Тодор Неделев, Пламен Крумов, Лъчезар Балтанов, Борислав и Радослав Цоневи, Живко Атанасов и много други. Над 50 човека общо бяха наградени в различните футболни първенства и фентъзи футбол игри.

Ако все още не си участвал във фентъзи футбол надпреварата и се чудиш какво е фентъзи футбол - ето едно кратко обяснение:

Ти си мениджър на виртуален футболен отбор, разполагаш с виртуален бюджет да избереш футболистите, които смяташ, че ще вкарат гол, направят асистенция или пък ще запазят суха мрежа, като максимума е трима играчи от един отбор. Колкото по-добър и резултатен е играча (например Кирил Десподов, Георги Йомов или Уелтън Мело), толкова по-висока е цената му в играта. Повече информация за това как можеш да се включиш безплатно, можеш да намериш тук. Новия сезон ще стартира през сайта, апликацията за android и iOS на 01.07, а самото първенство стартира на 08.07.

Повече информация за играта и турнирите можеш да намериш в социалните мрежи, facebook тук и тук, instagram тук, както и youtube тук.

Остават само 2 седмици до старта, не пропускай да бъдеш част от фентъзи футбол революцията. Фентъзи футбол играта (с най-големите награди досега) за новия сезон ще стартира на 01.07.2022г.