Въпреки нискорезултатния кръг 3 от efbet Лига - 79 точки събра мениджърът на седмицата във фентъзи играта към българското първенството - Дани. Голяма помощ в случая оказва жокера "Троен капитан", който вместо да удвоява точките на капитана - ги утроява. Така Алекс Сантана му донесе 33 точки (повече от една трета от общото му представяне идва от капитана). Сантана направи 2 асистенции в равенството 2:2 с ЦСКА 1948 в може би най-качествения мач от кръг 3 на efbet Лига. Другите играчи с двуцифрен резултат са Атанас Кабов от Септември, Бабакар Дион от Локомотив Пловдив и защитникът на ЦСКА Юрген Матей, затова и смело можем да наречем състава на този треньор - Отбор на кръга.

Безплатно в играта на FFStars Bulgaria може се включиш през сайта www.game.fplfm.bg или безплатните приложения за Android тук и iPhone тук. Сезон 22/23 е с най-големите награди досега включително игрова конзола най-ново поколение, смарт часовник, музикални колони и дори оригиналната топка от Световното първенство по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видиш цялата информация за играта.

Последвай страницата на играта в социалните мрежи тук (инстаграм тук) за повече информация и забавления с Фентъзи efbet лига!