@Rafamir оставам!
@Futbaler абцолютно неправилно разбирах написаното! Ако колумбийският нанионален отбор се предсатави като българсикят - ше ги разтрелят всичките. Мож да го представат като загинали при инциденти, но ще измият срамъ с КРЪВ. Ако същата продукция бъде предцтавена във великобритания - таблоидите ги разпъват на кръст, шефчето: или линчуван или в оставка и в кучи гъз, фудбалерите с приключени кариреи и без пари на улицата. А българските нацьонали / подигравателно, както се пише йорист за некой слаб правист/: ЗА ТЕХ ПЕСНИ СЕ ПЕЯТ, СТАТИИ СЕ ПИШАТ, СЕ ЕДНО ТАКА ТРЕБВА ДА ИГРАЯТ, ДОВОЛНИ СМЕ, МОЖЕ И НА ЧАЛГАКЛУБ ДА ОТИДАТ, ЧЕ СА ИЗМОРЕНИ. ОТВРАТ ТИ КАЗВАМ.
@Georgpetrov бил съм от най-големите фенове на нацьоналния. Вех черни знамена на националния стадион при първите срамни загуби. сега, днес, само мазохисти със стокхолмски синдръм може да харесват и защитават нацьонала и играта му. да се закрие, или да се обяви пауза на статии, безразличие и край на защитата му. Даваш ли си сметка, какво щеха да направат с нашия нацьонален отбор в Колумбия? А във Великобринтания? защо само ние изтъкваме напред и хвалим некадърниците? каквото са си заслужили - да си го поручат.
прастянете да ни навирате в носовете тези смърдящи, анонимни неможачи. загуба,загуба и загуба! И искат да има към тех интерес и уважение? САМО БОЙ! ФИЗИЧЕСКИ! ДО ПОСИНЯВАНЕ. НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И НЯМА ДА ПРОСИТМ.
айде вадуц!
ама не славия прага или спъртак търнава ше е. за тез, навадуцените.
и ний не се притесняваме. Подкрепата на боби на конгресът е равна на треньорство до живот! КЪМОН ГРУЗИЯ, РАЗКОСТВАЙ! УДАРИ ПЕТИЦА И ГИ НАВРИ У КУЧИ ГЪЗ ТЕЗ гъзари....
важното е, че отборчете умре! И ДА, НА ТЕБ СЕ ПАДНА РОЛЯТА НА УБИЕЦОТ! Даже без заглушител, извикал си ченгетата да видат как екзекутираш жертвата.
браво,браво,браво! Резултс са важни!
Много забавен ще е финалът. Фудболистите ще се забавляват да имитират играта фудбол, съдиите ше се забавляват да имитират съдийстване, а публиката ше се позобавлява с нахлуване на тиренът и бой. абе, има ли залози за нахлуване? че искам да сложим пари там.
е, нали до последна капка кръв.......декларации и т.н. Очеква се зеленски да напусне.
@XOTAHCA_GGBG времето за толерантност и подкрепяне отдавна мина. Това се одава само на мазихисти със стокхолмски синдром. да ти обрисувам днешната ситуацион във фудлот ни. Крадец и насилник е влазнал в домъ ти. Изнасили е жена ти прид теб, заклал я е, убил и децата, пребил те е от бой и ти казва: земи тоз нож и се бий кат мъж. А ти му викаш: мир брато, требва да сме толерантни, да се подкрепяме, българи сме, все пак.
Айде Катар! Бой по нацьонала ни. катаракт да ги фане. омразата и гневът към БФС требва да не спира. Унизи ги с петица и да си ходът. безмислен мач.
35 годишна ковра уверила шефа на бардака, че нема да отиде при конкуренса? Ми теб никой не те желае, паразит. Ето, Шави си прави отбор в барса, ставаш само за ботев враца, месиянецъ.....
гонзаго, нагледах се на загуби на нацьонала и на НЕКЛАСИРАНИЯ. Или ни мислите за мазохисти със стокхолмски синдром: нацьонала ше пада от остравите фиджи, ний ше му се радваме? Се едно строиш арена без гладиатори на нея. пускаш робите и искаш да им се радваме и да ги отразеваме? Стройте си стадиони, празни ше седът!
закво ти е "маракана", когато нацьоналния ти одбор играе като островите фиджи. заглаждаш песокот на некой плаж и готово. Кой ше ти ПОБЕЖДАВА на тоз стадион? и ше ходи публика да го гледа и да му се радва? убивай. нов стадион ни не требе.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@makedonski така ви искам!? първи десет крага и 0 точки. Тръбете, че сте ефтентични, че сте сълза.....обаче падайте на тиренат. за родос и подигравки. Само така мож да ви се изясни, че хората вървът с победителите. Афтентичния лефски ше радва и унижаването си. бравно! Опс, той вече радва, но ще продължи, надявам се.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
пада първа среща на геврек.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
титаничен дуел? Загуба със 5-6 на нула за цска - дуел?
Смех. Сложил съм пари за загуба на цска с повече от 3 гола разлика, довечера.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
нема мъже, докат този не е ликвидиран. заради мъката, унижението, продажбите и разсипията, която направи в ЦСКА. Боклук, не говорим, че ЩЕ игреш роля, питам защо не си убит като заличител на ЦСКА? А мача ни с бате борисов от ШЛ защо го продаде на лефски? Как така говориш за фудбол, въобще?
искам загуба, загуба и загуба! Чак до конгресът на БФС! Проклел съм ви у доклатчето да пише: нито ена точка, никъв форум, последно место. Ха дано и агитката да постави пак ребром въпроса съъс расизъмът! Срам, позор и видео.....А ТЪРТЕИТЕ ПАК НЕМА СЕ МАХНАТ. ВЕЧЕ КАТО МУХИ НА ЛАЙНО,НЕ НА МЕД!
смешник, ти сам ке махна. К тази политика, сего я хвана - направо те намраих.
@scot а ПЕНАТА: ЧЕ ЗА ПАРИ им играе в мръсната игра. ПАДНАХА МИ В ОЧИТЕ. ОТВРАТ ТИ КАЗВАМ!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
сложил съм пари за победа на лудогорецът с повече от 4 гола разлика!
айде 7-8 на нула, айде лудите. време е да убивате.
Любов,Любов, ама ако междувременно си разирол съпруга с неразумни харчове?
Дали ше му стига само да те ебе? Фалит, разпад на семейството и шут у гъзо Има по-ефгини и по-млади проститутки от теб, месито.
@blue_bear браво,браво,браво.
  • 1