Момчетата просто са агитирали да се даряват пари на лефски.
А то, какво им изглежда на ингилизите.......
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Gepet чекай да ти кажем за жребият! Тогава, гърнето не пожела да внесе едни 30 хиляди евра такса към уефа за следдващ кръг! да, това е най-големият гаф у българскиьот фудбал. Уефа ненапразно ни вика ентрибул! И после, зарад нас, вкара финансовия феърплей. един вид кат си бос на фудболно отборче, изкарвай си парите от фудбол, а не да ти се свиди евротаксата. В ЦСКА НЯМА МЪЖЕ! ЩОМ ЛУПИ Е ОЩЕ ЖИВ......ТОЗ НИ ЕБА МАЙКАТА НА ЧЕСТ ГОРДОСТ И ДОСТОЙНСТВО. ОБАЧЕ, НЕ РЕКЕТИРАМЕ И ИЗНУДВАМЕ ЗА ПАРИ КАТ ВАС. И СМЕ НАПРАВИЛИ НАЙ-ГОЛЕМАТА СИ ГРЕШКА НА ЗЕЛЕНОТО СУКНО, А НЕ ТИРЕНЪТ, КАТ ВАС. СЕКИ СИЗЪН.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@makedonski Чекай да ти кажем за моя душевен оргазъм: аз67, аалст, офи крит, антверп, олимпия люляна, тампере, бате борисов, вадуц.....се хубави отбори! великани. силни, колоси на европа. зели-дали с лефски. Ти на това живо футболно отборче ли му викаш? проси пари кат цигане. Че и рекетира силните на деня. Ти! дай и последниа си леф на лефски! родина мать зовет!
@dreben23 ми не! вече дължиш на лефски 40 кинта. 20 обещани и 20 такса, че задаваш въпроси, а не действаш! Фалит ше обявиш ти! ДА СИ ВИЖДАЛ НЕКОГА РЕКЕТЬОР И НАГЪЛ ИЗМАМНИК ПРОСЕЩ ПАРИ ДА ОБЯВИ ФАЛИТ? Нема и да видиш.
Айде и за мене едни 10 хилки? Така и така раздавате за Бог да прости...........
тИ КАКВО ПОДАРИ НА ФЕНОВЕТЕ ЗА ТЕХНИТЕ РОЖЕДЕНИ ДНИ?
Титли, купи, славни победи на терена? Само дайте да даме, а? Кой е луд да Ви дава пари за нищо?
тоя си мислел, че може с рев. е, насраха те. С Лефскито незнам, ама с тебе - ше се свързва!
Просто демаскира кукловода и му казва: прееба ме с обещанията, зема ми влияние и бизнес - аз ше те ОСВЕТЛЪ!
БРАВО ЧЕРЕП, ЗАСЛУЖАВАШ СИ КУКЛОВОДСКОТО МЕСТО. Мислех, че прееба ЦСКА много лошо. Обаче, се изгаври с Левскито още повече. поклон до Дубай!
@scot тез са или завършени дебели или имат дълбоки джобове.....даваш пари без нищо насреща. Левски да съм на днешно време.
не изнудвахте ли така фенове и симпатизанти наскоро? за трети път?
браво,браво,браво. Ей затав има ред в САЩ!
бах таз дискусия: как да прилажем фена към стадиона!
ФОРЦА УНГАРИЯ. Пред празни трибуни, ако може............
Тия си мислат, че некой ше си даде парите без да гледа фудбол на терена?
Ас не ходим по стадиончетата, щото саво гаври бой, а футбалерите ме изкарват и мазохис, като паднат за пореден път от анонимници и се позабавелеват по нощните клубове и за моя сметка. Който иска да си дава парите. САМО ЧЕ, ТРЕБВА ДА СЕ НАУЧИТЕ, В ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА има размени на стоки и услуги, а не идиологическа пропаганда. каквато ръха от таз саттиес. напрао ме навиха да не ходим по стадионът с това.
@Lazz72 ама верно ли? АКО ИСКАШ ДА СЪБАРЯШ ФУДБОЛОТ нема отбора ти да играе в лига европа и ШЛ и да пичели пари оттам. ЦСКА го събори Първо: заговор слещу клубът на Илия Павлов, Лупи и най-вече гърнетата. Когат лупи ти е шеф - ми нема нужда от враждебни действия. правиш му се на приятел и го гледаш как въргаля бизнеса и подопечните си в калта. От глупост, алчност и себелюбие. Лефски на сапун. Те организираха едни погребения..........Бог не забравя и отмерва всекиму заслуженото.
е,и?
Няма да забравим и няма да простим.
Късно е либе за пълни стадиони, пукащи се по шевовете.
@Blue.Bear Да ти кажем: Батков стана собственик на лафски с репликата: "Ние не дадохме ли там едни 200 хиляди". Директно обвини Костов в корупция по нешънъл тв и го закопа на изборите. След което МУТРОБАРОНИТЕ казаха - тоз става. Ше му дадем акциите. Години, ама години, ОТПУСКАШЕ ЗАЕМИ НА КЛЪБЪ срещу недвижимата му соблственос. Накрая, пак така го обраха. Или пускаш коколът или си мъртвец. Не, Батков не е мутромафиот, ама хич. Щом е жев...................
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Форца Унгария!
Искате да измиете години на некадърнос, мутризъм и гавра с фодболот с един мач? Но посорон. Това и вселената нема да го позволи.
БРАВО ГРИШО!
След АТР къп мож да си носши квот си щеш на корта. Се си красив за нас.
@deaf КО? КЛАСИЧЕСКА ПИРАМИДА Е ТАЗ "лОТАРИЯ". Щото едно неприключило издание се ЗАСТЪПВА със втор,трето,четварто, вече не можг да им фанеш края. В коя игра какви печалби са дадени, печелившите кои са и какви са, продадоха ли се билетите, приключи ли? Самия ФАКТ че на пазари имо паралелно 5-10 "игри" от таз "лотария" подсказва, че се зимат пърите на новите инвеститори в пирамидата и с тях се плащат печалби на вече инвестиралите. ГОЛЕМ МУШЕНИК ТОЬ ЧЕРЕПУХИНЪТ.
Закривай нацьонала!
Форца Унгапия. Нека БФС изпие до дъно горчевата чаша.
Класиране? За да се оксаже, че начело на фудболот ни стояли ени добри, но неразбрави чичковци и да им се рпазмине? САМО БОЙ!
@tanevi2010 А те мислиха ли, че са БЪЛГАРИ, когато покриха цели десетилетия в дискотеки, татуировки, менкане на моделки? Само мазохист може да ги подкрепя тез, в качеството им на футболисти. Ако беха направили това на Салвадор - немаше да са живи, на Германия - немаше да са фудбалери, а фалирали и просещи по улиците, на Англия - разкъсани от медиите и феновете немаше да могат да си намерат работа дори като чистачи. а ТУК се явява некво клякьорче кат теб и иска ПОДКРЕПА на некадърносткаа, безочието и наглостта им? НЕ, БЛАГОДАРЯ!
Форца Унгария.
бат Жоро,

стига прави ветър на БФС! ГПЕБВА СИ ПЛАНИ ОТЧАЯНИЕТО, СРАМА И ПОЗОРА, КОЙТО НИ НАНЕСЕ! Ше земеш да класираш европейското и ше се окаже, че Перуката винаги е бил шефче на БФС, дал псевдооставка и се връще за премиите! САМО БОЙ ЗА НАЦЬОНАЛА. ПОНЕ ЕДИН ЦИКЪР ОЩЕ. Требваше поне двугодишен бан. За да не съска и хапе змията Лечков. Амивн
Неграта по севтъ имат нов номер - напускане на терена?!?!?!?!?
Не уважават хората с пари, които са ги дали срещу зрелище и се прават на повече от играта?
Ти, негър, няма да дам моите пари за нвоите капризи. Бойкот на чернилките във футболот! Нема ви крещим - просот е! Има чернилка на тиренът, не посещавам този мач. Мрете негра. В капризите си.
Бълъков да ти кажем: САМО ФЕН МАЗОХИСТ може да подкрепя това нещо наречено Български Национален Отбор по Футбол.
Аз съм вел черни знамена в сектор "А" в знак на протест. И кво - осъзнах, че не ви пука. Престанах да ходим на стадиончетата и почнах да агитирам и другите да не ходат. Падаш от Косово и казваш - нема матрял?!?!?!?!?!?!? Ако направите това в англия сте БЕЗРАБОТНИ И ПРОСЯЦИ. САМО ОТ ТОЗИ МАЧ. А АКО СПРЕТНЕТЕ СЪЩОТО В САЛВАДОР.....ковчези, кво друго. Не ми се мисли, ако бехта направили това в Северна Корея. Та, разпускай и режи до корен. Прочее, в качестовото си на какъв се ОПРАВДАВАШ и настояваш да те слушаме? ПРОЕКТА ЧЕРНОМОРЕЦ?!?!?!?!?!
мче то при бълъка винаги така става! ПРОЕКТА ЧЕРНОМОРЕЦ доведе до ликвидацията на отбора след опоскване на големите пари. Сега, национала и него го ЗАКРИ! И СЕ ОПРАВДАВА.....не може да се избяга от съдбата.
  • 1