Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
титаничен дуел? Загуба със 5-6 на нула за цска - дуел?
Смех. Сложил съм пари за загуба на цска с повече от 3 гола разлика, довечера.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
нема мъже, докат този не е ликвидиран. заради мъката, унижението, продажбите и разсипията, която направи в ЦСКА. Боклук, не говорим, че ЩЕ игреш роля, питам защо не си убит като заличител на ЦСКА? А мача ни с бате борисов от ШЛ защо го продаде на лефски? Как така говориш за фудбол, въобще?
искам загуба, загуба и загуба! Чак до конгресът на БФС! Проклел съм ви у доклатчето да пише: нито ена точка, никъв форум, последно место. Ха дано и агитката да постави пак ребром въпроса съъс расизъмът! Срам, позор и видео.....А ТЪРТЕИТЕ ПАК НЕМА СЕ МАХНАТ. ВЕЧЕ КАТО МУХИ НА ЛАЙНО,НЕ НА МЕД!
смешник, ти сам ке махна. К тази политика, сего я хвана - направо те намраих.
@scot а ПЕНАТА: ЧЕ ЗА ПАРИ им играе в мръсната игра. ПАДНАХА МИ В ОЧИТЕ. ОТВРАТ ТИ КАЗВАМ!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
сложил съм пари за победа на лудогорецът с повече от 4 гола разлика!
айде 7-8 на нула, айде лудите. време е да убивате.
Любов,Любов, ама ако междувременно си разирол съпруга с неразумни харчове?
Дали ше му стига само да те ебе? Фалит, разпад на семейството и шут у гъзо Има по-ефгини и по-млади проститутки от теб, месито.
@blue_bear браво,браво,браво.
@scot идея на борисов....ей тва ти е лефскито.
@GoshP кауза на пеевски
браво!
Така се отговоря! Евала!
ЩО ШЕ ГО ПРАВИМ ТОВА?
Резнал си България откъм фудболни възможности да отиде там, че и доразрушаваш фудболот до нива: фудболисти-шанаджии да ми се прават на гелосано-велеки. Убивай.
Таз новина требва да почне така: Банка Джи Пи Морган дава 4 милиарда евро за планъ!
Еми О.К. Морганът, да те видиме как ше стигнеш до пазарите в източна европа, че дори и северна. нали си дамаш сметка, че нема да гледам и секунда от твойта лига и ше те плюем добезкрай, камо ли щи гледам рекламите там. ЩО ШЕ ПРАВИ
АНТИБЪЛГАРСКИТЕ НАСТРОЕНИЯ се СЪЗДАВАТ о загубите, загубите и загубита на нацьоналния отбор по фудбол. Секи верен фен дето ви е останал, вие му викате бългорин-патреот, аз му викам МАЗОХИСТ! Дето го кълът, ебът, зимат му душата и телото /а,да и парите/ и накрая престъпници кат венцито му блещат кво требва да му е правилното мислене.
Форца Унгария!
БФС требва да изпие до дъно горчивата чаша.
Толкова години: връзкарство, загуби, срам и унижения.
И сега, днес, с един мач, с едно класиране, искат да си измият ръцете?
Но пасаран! Разкоствай Унгария, отмъсти за унижения и смазан фен, назад в годините. за развалата на постигнатото през 1994-та.
НИЕ НЕ СМЕ МАЗОХИСТИ!
БОЙ ПО БФС!
Бой по барса, бой по барса, бой, бой, бой!
Бой по барса, бой по барса, бой, бой, бой!
С паразита меси трофей нема да види. това два на осем ще им се струва като децка целувка. Дръжте си го. да ви точи по 70 милиона на година и да ви закопава. кой щи играе в отборчето бе?
искам мегадело. Ше е по-интересно от целия фудбол. Битка у съдът, хвърчи перушина и така - цела година. Ше е яко. по-яко от шамтионска лига. И ще го запомнат кат ответник, а не фудбалер.
@IbreObre и да го осъди - ше е само за времето на спора. винаги може да се появи, да поритва, да си му тече заплата.....накрая ше изгуби само глобите.
@Romanisto чак ми се ПРИИСКА Лудогорец да загуби служебно! Забрана за игра в България, невъзможнос за стадионче в трета страна и: СЛУЖЕБНА ЗАГУБА. Да видиш тогава здраве, да видиш гаргара с фудболот, че и да те заболи. АЙ ДАНО ТАКА ДА СТАНЕ!
@Stanimir_81 УЕФА ше си играй така със феновете? АКО НАПРАВАТ ТОВА - БОЙКОТ НА ШЛ! НЕМА ДА ГЛЕДАМ НИТО МИНУТА. И ОТ ИГРАТА И ОТ РЕКЛАМИТЕ. Това е единственото, което обикновения фен може да направи в знак на протест, че разиграват страната му като циркова мечка. КУР ЗА УЕФА!
Така се прави. Първо се учиш със стребла по невъоръжени мишени.
@kanar76 ми да ти кажем кои сме! КОГАТ БИЕМЕ ЛЕФСКИ НА ТЕРЕНА СМЕ ЦСКА! БЕЗ ТИРАТА, БЕЗ ТОЧКИ И БЕЗ ЦИФРИ. Кат паднеме от лефски - пак на терена - сме литекса, дигитала и лузърът. НЕЩО НЕЯСНО?
тити, ного внимавай, пояснявам що не върви "кампанията"
Се едно, обичаш да правиш секс с проститутка. и даже си съгласен да плащаш. Обаче, искаш, като отидеш да свършиш с кеф и да прави това, което ти доставя удоволствие. А проститутката те посреща от вратата с белезници. през целото време на сеанса бой, обиди, псувни. Обесневаш, че не си по садо-мазо секса и преставаш да плащаш. И ТОГАВА ПРОСТИТУТКАТА ТИ ДАВА ОБЯВИ: Ма що така, мили хора, мои клиенти, прастанахте да идвате и да си плащате? ЕЙ ЗАТВА ..........................
фалит бе
@gherdjikov отвратително, болен здрав да носи!
Клубъ предава и продава, че и рекетира с измама да му се наливат още пари. Относно "продажбата на акциите". сираков, ти ликвидна акция виждал ли си? да ти обясним: В МОМЕНТА АКЦИИТЕ НА ЛЕФСКИ НЕ СТРУВАТ И ХАРТИЯТА НА КОЯТО СА НАПЕЧАТАНИ. ЩОТО СИ КУПУВАШ ДЪЛГ, А НЕ АКТИВИ с налетите от теб апри в тех.
  • 1