Изключително резултатен от гледна точка на фентъзи футбол бе кръг 2 в efbet Лига, а за това допринесе най-вече убедителната победа на Левски с 5-0 над Спартак Варна. Седмичният победител е Панчо Панчев с отбора „Ултрас Левски 1914“. Той има наистина желязна защита - Сундберг, Лозев, Сисиньо, Вердон и вратарят Дюлгеров носят общо 33 точки. Добавете към тях 38 от Билал Бари (какъв избор за капитан само) и 19 от Курьор и Каули Оливейра и получавате страхотната резултатност от 97 точки.

Кръг 3 в играта започва в петък от 18:30 с мача Спартак Варна - Пирин, както обикновено крайния срок за формиране на отборите е един час преди кръга да започне - 17:30. Успех на всички фентъзи футбол мениджъри!

Безплатно в играта на FFStars Bulgaria може се включиш през сайта www.game.fplfm.bg или безплатните приложения за Android тук и iPhone тук. Сезон 22/23 е с най-големите награди досега включително игрова конзола най-ново поколение, смарт часовник, музикални колони и дори оригиналната топка от Световното първенство по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видиш цялата информация за играта.

Последвай страницата на играта в социалните мрежи тук за повече информация и забавления с Фентъзи efbet лига!