Днес стартира efbet Лига, както и фентъзи футбол играта към нея. Крайният срок за окомплектоване на отборите е днес 17:30, точно един час преди откриващия мач за сезона Ботев Пловдив - Хебър! Очакваме пореден вълнуващ фентъзи футбол сезон, затова, нека да го изживеем заедно!

Преди да продължим напред, нека помогнем да стартирате. Безплатно в играта на FFStars Bulgaria може се включите през сайта www.game.fplfm.bg или безплатните приложения за Android тук и iPhone тук. Сезон 22/23 е с най-големите награди досега, включително игрова конзола от най-ново поколение, смарт часовник, музикални колони и дори оригиналната топка от Световното първенство по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видите цялата информация за играта.

Вече в няколко поредни публикации обявихме кои играчи предпочитаме и защо, както и повече информация за някои типични фентъзи футбол стратегии. На снимката може да видите стартовия отбро на FFStars, организатор и създател на фентъзи футбол играта за българското първенство. Ще успеете ли да победите отбора на разработчиците на играта? А този на Тодор Неделев, Пламен Крумов или Живко Атанасов например?

Играйте и тествайте своите фентъзи футбол потенциал и знания, а най-добрите ще печелят награди!

Последвай страницата на играта в социалните мрежи тук, за повече информация и забавления с Фентъзи efbet Лига! Желаем ви успех!