Остават броени дни до началото на сезон 21/22 в Английската Висша Лига, а заедно с нея стартира и сезона в най-популярната фентъзи футбол игра на планетата – ФПЛ. Този сезон също ще има серизоно българско участие – топ играчите на България, сред които Милко Йовчев, Младен Грозев, Валентин Димитров, футболистите Радослав и Борислав Цоневи, както и много други играчи, търсещи място сред най-добите играчи в света. В случай, че не си играл ФПЛ до момента – тук, тук и тук ще намериш няколко материала на български за това какво представлява самата игра.

Най-голямата общност на играта в България – FFStars подновява своята лига за новия сезон, ако в минали издания не си бил част от нея – директно можеш да се включиш с клик тук или да въведеш код TQVSL4 в сайта на ФПЛ. Участието в игрта е безпатно, а за пореден сезон наградите са повече от вълнуващи:

1. Два билета за мач в Англия + самолетни билети + хотел + комплект артикули на FFStars.

2. Фланелка на националния отбор на Англия + комплект артикули от FFStars

3. Готина футболна топка + комплект артикули от FFStars

4. 4 до 10-то място – комплект подаръчни артикули от FFStars

Новини, анализи и подкасти може да следиш в youtube канала на FFStars, както и във фейсбук групата.

Крайния срок за нареждане на отбор е 13 август 20:30 българско време, точно един час преди откриващия двубой за сезона Брентфорд – Арсенал. Всеки ще има неограничени трансфери до споменатия час.

Очаква ни един супер интересен сезон и серизоно забавление с ФПЛ, има и серизони решения да вземем, например Салах или Бруно Фернандеш? Към тях кой да добавим Хари Кейн или Ромелу Лукаку? Бюджета обаче не е достатъчен, за да привлечем всички звезди и най-вероятно ще се лишим от услугите на Трент Алекзандър-Арнолд или пък Джейми Варди? Предстои да разберем кой е най-добрия мениджър, включи се и ти