Черно море завърши с равенство втората си за деня контрола. След като по-рано през деня „моряците“ загубиха от Дунав Русе (1:2) на стадион „Младост“, направиха 0:0 с Добруджа на стадион „Тича“. Варненци имаха преимущество през целия двубой и създадоха доста положения, които обаче не успяха да реализират.

„Моряците“ стартираха добре двубоя и още в 4-ата минута можеха да открият резултата. Матеус Машадо проби отдясно и центрира в наказателното поле, където Мазир Сула плонжира и стреля с глава, но вратарят изби.

В 28-ата минута след центриране отляво топката стигна до Васил Панайотов, който от наказателното поле се опита технично да я насочи в долния десен ъгъл на вратаря на Добруджа, но след като се отби в крака на бранител, кълбото попадна в ръцете на стража на гостите.

В 36-ата минута Исмаил Иса получи топката в наказателното поле, но стреля във вратаря. В 37-ата минута Арлинд Дакай опита удар от границата на наказателното поле, но прати кълбото над вратата.

В 40-ата минута Славчо Шоколаров бе изведен сам срещу Дюлгеров, но се забави и бе затворен от бранител. Въпреки това опита удар, но далеч от целта.

В 54-ата Живко Атанасов засече с глава центриране от фаул на Александър Василев, но прати топката в аут. Минута по-късно Исмаил Иса се озова на стрелкова позиция, но не намери очертанията на вратата.

В 69-ата минута Мартин Милушев центрира в наказателното поле, но малко не достигна на Исмаил Иса да засече топката в мрежата на гостите.

В 72-рата Добруджа пропусна да поведе в резултата. След удар от дистанция, Иван Дюлгеров успя да избие, топката попадна в Милен Гамаков, който на празна врата от два метра стреля в тялото на Виктор Попов.

В 76-ата минута Мазир Сула и Исмаил Иса отстъпиха местата си на младите Кристо Яначков и Николай Костадинов.

В 77-ата минута след центриране от корнер Виктор Попов в опита си да изчисти топката стреля във вратата, но Иван Дюлгеров внимаваше и се намеси.

Съставите:

Черно море: Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Влатко Дробароя, Даниел Димов (60-Мартин Милушев), Виктор Попов, Александър Василев, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Мазир Сула, Исмаил Иса, Матеус Машадо.

Добруджа: Георги Аргилашки, Стефан Трайков, Стилиян Николов, Димитър Пиргов, Борис Иванов, Преслав Йпрданов, Милен Гамаков, Здравко Сарафимов, Янчо Андреев, Емануил Манев, Славчо Шоколаров.