Във футбола често нападателите и голмайсторите обират лаврите и наградите. Достатъчно е да погледнем кои са най-великите футболисти на нашето време - Кристиано Роналдо и Лео Меси, тези с най-много отбелязани голове. Подобно стоят нещата и във фентъзи футбол игрите, там обаче ключовият момент е да се изберат нападатели на по-ниска цена, но пък с приличен брой голове и асистенции. Във фентъзи футбол играта за efbet Лига всеки гол на нападател носи 4 точки, а всяка асистенция - 3 точки. В играта разполагате с бюджет от 100 милиона (виртуални за жалост), за да окомплектовате състав от 15 футболисти - 11 титуляри и 4 резерви. Фентъзи футбола вероятно е най-добрата футболна игра, измисляна някога (е, след самия футбол).

Преди да продължим напред, нека помогнем да стартирате. Безплатно в играта на FFStars Bulgaria може се включите през сайта www.game.fplfm.bg или безплатните приложения за Android тук и iPhone тук. Сезон 22/23 е с най-големите награди досега, включително игрова конзола от най-ново поколение, смарт часовник, музикални колони и дори оригиналната топка от Световното първенство по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видите цялата информация за играта.

През 2021/22 съвсем логично най-много точки постигнаха нападателите на водещите отбори - Жорди Кайседо и Пиерос Сотириу, през втората половина на сезона пък на преден план се появиха Евгений Сердюк от Черно Море и Уелтън Мело от Черно Море. За отбелязване е разбира се и приноса на Димитър Илиев от Локомотив Пловдив, както и резултатността на Тонислав Йорданов от Арда. Сега да погледнем към предстоящия сезон - Жорди Кайседо вече не е в ЦСКА, а Уелтън (9 милиона) от Левски вече е полузащитник в играта. Това оставя Пиерос Сотириу (11,5М) от Лудогорец като почти абсолютно задължителен участник в нашия отбор. Добра сделка може да се окаже и Матиас Тисера (7.5М). Все още не знаем какво да очакваме от новия нападател на ЦСКА Дюкенс Назон, чиято цена възлиза на 9,5М, а Калоян Кръстев не носи търсените от треньорите любители фентъзи точки.  В Левски ситуацията предполага да се съсредоточим върху Роналдо (8М) или Билал Бари (9М). Струва си да споменем още няколко ключови нападатели в лигата - Станислав Костов (7М) от Пирин, Алекс Колев от ЦСКА 1948 (8М), Димитър Илиев (8,5М) и Преслав Боруков (7,5М) от Локо Пловдив.

Последвай страницата на играта в социалните мрежи тук за повече информация и забавления с Фентъзи efbet лига!