Отново глупостите на Чичовото и другите, като него............фланелки, емблеми, които тежали!?Вие сте преименуван Литекс и си го знаете!!!Състава ви от чужденци-заплатаджии............чакате само на съдийски аванти!!!Подариха ви дузпа в края, за да се отървете..........не можете дори, от подарък да се възползвате!?Жалко за Арда, че ги ограбихте!!!С тях играхте на неутрален стадион, намиращ се на 200 метра от вашия!!!Публика, съдия...........всичко наредено и едва ги бихте!!!Смешници люлякови!!!
Когато Чичовото е станал със задника нагоре, е по смешен дори и от чичо си!!!Той всъщност, винаги мисли и действа със задните си части.........защото очевидно глава няма!!!
@blue_bear Няма голямо значение, дали Левски е жалък отбор от години!!!Няма значение, че са съдийски отбор по принцип!!!Най-важно е здравето на човека!!!Затова спешно отивай на очен лекар!!!Щом не виждаш засада на Райнов при гола, значи си съвсем сляп!!!Да те заведе някой на лекар, защото ти с това нарушено зрение няма да намериш болницата!!!
Как така декларирате, че не се продавате?Кой се продаде на Гриша Ганчев и прие ловешката уйдурма?
Споменава се ЦСКА, но не се уточнява кое............ЦСКА-София (София), или ЦСКА 1948?
Продажникът Кабаков е микренско мекере!!!Свирил е и друг път мач за купата между тези два отбора!!!Лудогорец бяха здравата посечени!!!С хора като Гриша Ганчев и Венци Стефанов, българския футбол никога няма да се оправи!!!
Арда като легна на Славия беше добре нали!?Защото Бахура, така е свикнал и така работи!!!Далавери с уговорени мачове, съдии и всякакви комбинации!!!На кого е нужен в А група, отбор с нулев морал и един асансьор публика?
Гергинов бута продажника Чинков, а Чинков помага на ЦСКА-София(София)............защото бившите армейци и настоящи люляци, без помощ не могат!!!Ти и с помащ не могат, но все се надяват нещо да стане!!!
Назначаването на продажната патка Чинков, е поредния долен акт на продажната Съдийска комисия............в комбина с Великия комбинатор гриша ганчев!!!Изписването на "гг" с малки букви и на "патка" с ""а", а не с "у"..........не са правописни, а "случайни" грешки!!!Недуразуменията в българското първенство никога няма да свършат..........защото със стари ошмулени девойки, девическа гимназия, няма как да стане!!!
Този ще е идеален президент............още не се е кандидатирал даже, а вече лъже, маже и говори глупости!!!
Не е важен Дани Моралес, важен е Кабаков...........той нали остава!?Никола Попов също винаги е на линия............те са в основата на успехите!!!Бравос на такива всеотдайни деятели!!!Като го няма Милко Балев, с БеКаПе-то на власт, ще помагат днешните продажници!!!Българския футбол винаги е бил "продадена невеста" и бившия отбор на партизаните, с миризливите партенки...........е в основата!!!За да се избягнат недоразумения, уточнявам че наследниците на милиционерите са същите!!!
Много е важно какви средства ще наберат феновете и особено, най-важният фен...........свинчо Делян Пеевски!!!Без него и покровителя му Бочко..........сте на пътя на оранжевите!!!Смешници!!!
Виждам, че оспорвайки това, което казва champoine1, разни недоносени левскарчета и ловешки припознавачи...........се опитват да оспорват истината!!!Отборите на Левски и на бившето ЦСКА, са най-жалките в историята на световния футбол!!!Назначени от БКП за служебни редуващи се шампиони и служебни "грандове"!!!Подпомагани с всякакви привилегии и услужливи съдии, тези смешни отборчета трупаха титли и купи..........без връзка с футбола, спорта и феър плея!!!Сега си мислят, че сме забравили смешните им изпълнения!!!
Винаги е интересно, когато продажен слуга на Гриша Ганчев, свири мач на ловешките припознавачи!!!Този отбор не може без помощ!!!
За разлика от Левски, Локо Пд не е "отбор на всички власти" и правителството не ги подпира!!!Пловдивчани нямат и толкова всеотдайни фенове, като Делян Пеевски...........затова са събрали само съвсем допустимите 10 000 лева!!!Доста далеч са от 10-те милиона, които привържениците на Левски събраха с решителната помощ на ДПС и Пеевски!!!
Нека феновете пак да се организират и да намерят пари!!!Разбира се, както винаги парите ще ги даде Делян Пеевски от касата на ДПС!!!Журналистите ще се просълзят от умиление, какви достойни фенове и ЧЛЕНОВЕ има Левски............а после Купата ще бъде продадена, този път на Шри Ланката!!!
Крайно време е, да се разровят мръсотиите в българския футбол!!!Мръсотиите са безкрайни, но все отнякъде трябва да се започне!!!Докато УЕФА не се намеси, нищо няма да се промени...........Ганчев, Венци стефанов и подобните ми, ще си въртят долните номера!!!
Трябва да се отбележи, че съдия на този изтърван мач беше жалкият, продажен некадърник Гидженов!!!
Ако ЦСКА-София (София), се издъни за Купата..........ще уволнят Волен Чинков!!!На него чакат люляците...........съдията е важен, а не треньора!!!
Съвсем нормално е, че Чавдар Етрополе държи правата върху името!!!Навремето през 1948 година, слезлите от етрополския балкан чавдарци, с миризливите партенки са създали ЦСКА!!!След фалита новият отбор, отново дойде от Чавдар и от етрополския балкан...........там е маята на комунистическия тумор!!!
Всички тези легенди са еничери, преминали от родните си клубове в ЦСКА, заради облагите, парите и привилегиите!!!Сега също някои от тях са на хранилка и вегетират около разни собственици!!!Дали им пука за друго, освен за кокала?
@Sole Щяха да си разпорят устите и задниците от радост!!!Щяха да обясняват, какъв трансфер са осъществили..........и как не всеки ден се взима играч на Бенфика!!!За ЧЕРНО МОРЕ дума не казват!!!
Да го махат веднага!!!България трябва да се очисти от подобни продажни твари!!!Жалките отбори, търсещи подпиране се увелечават!!!След Левски, Славия и едното ЦСКА..........жалкарите трябва да подпират и другото ЦСКА!!!Ако не беше трагично, можеше и да е смешно!!!
@IbreObre Разбира се, че ръководството на Левски трябва да плати всичко до стотинка!!!Постоянно се ръсят обвинения, от едните към другите...........а всъщност са един дол дренки!!!Туморите на българския футбол!!!И тези, и онези дължат милиони..........но не виждат, своите задължения!!!Оправдават се с това, че и другите имат задължения!!!България се чуди, да се смее ли, да плаче ли!!!Защото сте смешни и жалки, но нанасяте трагични удари по родния футбол!!!
След като ощетените футболисти ще си получат дължимите суми.............какво пречи и българската държава, да получи парите, които измамниците не платиха!?При наличието на съдебно решение, ако България е държава............трябва да предприеме действия за компенсиране на ощетените данъчни и социални институции!!!
@lawclinic Като ти се досере, олабвай се и не ни занимавай с твоите тъпотии!!!Със сигурност, силата ти е в кенефа, а не в коментарите!!!Дрисльо!!!
Никога никой, по широкия бял свят, няма да приеме нищо българско насериозно!!!Така е, защото при нас всичко е нагласено!!!Съдии и журналисти, служат на идеята, че без Левски и ЦСКА...........футбол няма да има!!!Баницата трябва да е в София.........иначе край!!!Хората ни се смеят, а ние си мислим.........че дъжд вали!!!
@luckyvaillo Кабака се продава на всички, но е известно, че е човек на Гриша Ганчев!!!Трябва да си сляп, ако не си забелязал, колко пъти е спасявал преместения отбор срещу делиорманците!!!
Феновете на Левски донесли две трети!?Ашколсун на Пеевски.............
@mr.gignac Левски мно-о-ого отдавна си е в калта, като отбор на всички власти...........докато сестрите ви от Ловеч, са отбор на долната далавера!!!Ако те интересува кой колко е дарил.........питай Пеевски!!!
  • 1