Здравейте, фентъзи футбол маниаци!

Измина и кръг 3 на ffstars Bulgaria, ситуацията в генералното класиране не е много по-различна! В генералното класиране води звездата на Ботев Пловдив и най-скъп полузащитник в играта (11,5 милиона) – Тодор Неделев с недостижимите 223 точки! В топ 10 на класирането от професионалните футболисти са още Лъчезар Балтанов на 5-то място с 204 точки и Християн Василев, който е 7-ми със 199 точки. Вижте какво каза Лъчо Балтанов по време на кръг 3 и за голямото фентъзи съперничество с Тошко Неделев:

Това, което се случи в кръг 3 определено ни изненада, най-вече загубата на Левски с 0-1 от Царско Село, което доведе до това менижърите да разчитат отново на Тодор Неделев, Али Соу, Каули Оливейра и Мартин Камбуров, като последните двама не оправдаха доверието им специално за този кръг. Иначе за кръг номер 3 имахме отново рекордните 94 точки, както в кръг 2, само че този път постигнати от Димитър Величков с отбор 1914LevskiSofia, вижте неговия отбор тук:

Футбол Фентъзи

Играта на ffstars Bulgaria продължава и с кръг 4 от играта, който започва в петък 28 август от 18:45 с мача Царско Село – ЦСКА 1948, крайния срок за финализиране на отборите е час по-рано. Ако все още не си в страницата на ffstars Bulgaria, може да я харесаш и получаваш новини и ъпдейти тук. Играта можеш да играеш безплатно на www.fplfm.bg или да изтеглиш приложението за Аndroid или iPhone.

Ако си фен и на Английската Висша Лига и фентъзито там – очаквай от ffstars.com безплатната сезонна фен лига със страхотни награди, една от които е PlayStation 5, с включена FIFA в комплекта. В групата можеш да се включиш тук.

Успех на всички в предстоящия кръг и нека най-добрия мениджър победи!

Футбол Фентъзи