Българската фентъзи футбол платформа ffstars обяви рекордната сезонна фентъзи игра за Българското футболно първенство с гарантиран награден фонд 20,000 лева! Фентъзи футбол революцията започва с пълна сила в България! Най-големият сезонен фентъзи футбол турнир в историята на България, с гарантиран награден фонд от 20,000 лева вече стартира и всеки навършил 18 години може да се включи в борбата. Играта ще започне от кръг 8 и ще продължи до кръг 31 в българската efbet Лига! Регистрацията за сезонната игра ще остане отворена до десет секунди преди началото на Кръг 8, който ще започне на 2-ри октомври в 18:45 с мача Царско Село - Черно Море! 

Разбираш ли от футбол? Ако отговорът е да - друго не ти трябва, за да се бориш за голямата награда от 10,000 лева за шампиона в надпреварата!

Все още не знаеш какво е фентъзи футбол? Това е футболна игра, в която участниците изпълняват ролята на мениджъри на виртуални футболни отбори, избират си играчи измежду реални футболисти от Българското първенство и получават точки, базирани на реалното представяне на тези футболисти в мачовете им от първенството. В България фентъзи футболът вече може да ти носи и награди под формата на реални средства, само защото разбираш от футбол! А дали разбираш повече от всеки друг фентъзи играч? Ще успееш ли да вземеш парче от тортата или твоите приятели ще се представят по-добре от теб? Предстои да видим!

Към играта можеш да се присъединиш тук.

Пълните правила на играта може да видите на сайта на ffstars тук

Успех на всички!