Тази седмица решихме да разчупим малко предложенията ни за идния уикенд, като ви представи топ 5 играчи с много слаба популярност, точки и форма до момента в играта, но с огромен потенциял да ви донесат точки в близко бъдеще.

1/ Джоди Лукоки (FPLPrice 900) - Лудогорец - Лукоки стартира много лошо кампанията, като взе участие едва в 1 от първите 5 мача за Лудогорец в първенството. Джоди е доказано добра инвестиция в FPLFantasyManager след като през миналата кампания вкара 7 гола и подаде за още 8. Понастоящем е собственост на само 2.38% от мениджърите в играта, но ако успее да възвърне стабилната си форма, ще ви донесе много FPL точки.

2/ Радослав Василев / FPLPrice 700/ - Черно Море - Атаката на Черно Море не впечатлява до момента през сезона, а евентуалното отсъствие на Фенуш (лека контузия) и Георги Илиев (треньорски изпити), отварят широко врати пред новата звезда на националите - Радослав Василев. Нападателят дойде през зимната пауза с очакванията да е головата машина на моряците и стартира повече от успешно, но в началото на този сезон пропусна първите 3 мача, а в останалите 4 отбеляза само 1 гол. Въпреки липсата на голове, играта му прогресира и очакваме да зарадва 3,46% от мениджърите ни.

3/ Димитър Илиев / FPLPrice 600/ - Локомотив Пловдив - нападателят започна ударно след завръщането си на Лаута с два гола в първите си три мача, но след това се позагуби от радара ни, а собствеността му е паднала до 1.98%. Програмата на Локото е много перспективна и Илиев ще опита да натрупа голове в сметката си, което е добра опция.

4/ Паулиньо /FPLPrice 1090/ - Левски - Познай кой се завръща в FPL?! Бразилецът изтърпя контузия в началото на кампанията, но вече е напълно възстановен. Паузата за националите му даде допълнително време да влезе в добър тренировъчен ритъм. Левски се намира в прекрасна форма и се очаква Паулиньо да бъде замесен в точките за предстоящите мачове. Само 8.91 % от мениджърите имат бразилеца в отбора си и този процент със сигурност ще расте в предстоящите кръгове.

5/ Иван Минчев / FPLPrice 690/ - Берое - Бързоногия плеймейкър направи впечатляващ сезон за Славия, но засега разочарова с екипа на Берое. Пропусна последнит два мача поради контузия, но Томаш заяви, че ще разчита на него. Формата на Боби Цонев е впечатляваща, но 6 гола и 5 асистенции през миналия сезон за Минчев са доказателство за класа. Само 4.35 % го притежават и може би е малко рисков в момента, но ако върне познатата си форма, ще е бъде добра придобивка.

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOS: …https://itunes.apple.com//fpl-fantasy-manager/id1271361442…

Android: https://play.google.com/store/apps/details…

Уеб Браузър: https://game.fplfm.bg/