Монтана се наложи с 84:64 (23:23, 20:13, 20:14, 21:14) над хърватския Трешневка на старта на Адриатическата лига по баскетбол за жени, докато Берое отстъпи със 74:90 (23:24, 16:30, 12:18, 23:18) на сръбския Цървена звезда като гост.

Монтана и Трешневка се движеха точка за точка по време на първата четвъртина, но тройка на Цветомира Шаренкапова даде аванс на българките при 15:12. Последва размяна на кошове и почти две минути безрезултатна игра, след което обаче хърватките стигнаха до изравняване за 23:23. Втората четвъртина обаче премина при пълна доминация на Монтана. Серия от четири точки на Димана Георгиева и две на Шаренкапова дадоха аванс от 10 пункта на българките и те задържаха разликата до полувремето.

Монтана позволи на гостите да се доближат на четири точки в средата на третата четвъртина, но шест поредни пункта на Димана Георгиева и две стрелби от бялата линия на Тейлър Менюъл върнаха преднината на българките. Разликата се запази до третата игрова минута на последната част, но тогава започна серия на Монтана от 13 точки, девет от които на Менюъл. 

В крайна сметка Монтана спечели с 20 точки разлика. Менюъл завърши с 22 и седем спечелени борби, а Димана Георгиева добави 14 пункта и спечели още седем борби. С 12 точки се отчете Христина Иванова, а други 11 записа Шаренкапова.

Мачът в Белград започна добре за отбора на Берое, който дори дръпна с четири точки на Звезда малко след преполовяването на първата четвъртина. Тройка на Невена Наумцев обаче изведе сръбските баскетболисти напред за 18:17 и те довършиха частта с идентична преднина. Звезда се възползва от устрем във втората четвъртина и покачи аванса си с още 14 точки.

Доминацията на Звезда продължи и в крайна сметка сръбкините завършиха мача с категорична победа. Снежана Богичевич завърши мача с 25 точки, докато за Берое най-резултатни бяха Бриана Люис и Ана Почек с по 26 точки, като черногорката спечели и 20 борби за дабъл-дабъл.