Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски коментира темите около клуба след минимална загуба от лидера Черноморец в София. Той сподели, че в клуба ще има намаление на заплатите, като той вече е дал пример. 

"Мисля, че един-единствен елемент - техническите грешки - ни разделиха. От нашите 23 грешки повечето станаха от бързи атаки. Влязохме в серия от 3-4 грешки. Въпрос и на класа, опит, и по-къс състав.

Този отбор вече 2 години е свикнал тежестта да пада върху Брендън Йънг. Черноморец е атлетичен отбор, и при липсата на Уесън това бе фактор. Иначе добре се включиха Гергов, Минков, Спиров. Васил Бачев бе болен 2 седмици и ако Йънг играеше, нямаше да влиза въобще.

Дали ще може да подобрим селекцията, не зависи от мен. Ще включим още 2 момчета от юношите. Човек никога не знае, когато изпадне в трудност, може да се появи нещо друго добро.

Това за сплотяването в трудности го виждам цял живот. Това е психология. Има го навсякъде и във всички спортове. Кейлъб Уесън има спазъм в гърба и в последния момент се реши да не играе, така бе и с Йънг. Ако можем да добавим играчи, не някои скъпи такива, но за бройка, ако не, ще разчитаме на юношите, школата работи добре.

Ще има корекции, ще говорим за намаление на заплати с някои хора, но най-важното за мен е да се плаща навреме. Аз съм дал първи пример, но каквото реши ръководството. Нашата задача е да стабилизираме нещата финансово. Ще играем за играта, колкото можем.

В клуба няма забавяне на заплати, от жената, която чисти залата, до последния играч. Търсим отбори на двамата чужденци, те са конвертируеми играчи и има интерес към тях. Трудно е да се разделиш с най-добрите си играчи, но го има."