Този е прилючил с футбола. Последния сезон е бил твърда резерва за Лийдс,има два мача за последния сезон като съотборник на Груев. 33 годишен екскурзиант ще изяде мястото на младите българпета в отбора.
Много странен мач и много слабии съдии.Чорбаджийски застъпва Будинов на метър пред наказателното поле и следва жълт картон за симулация на
Будинов.Абсолютна дузпа на същия срещу Каранга.Изключително странна смяна на полувремето,В.Великов вади най-добрият си играч вратаря и пуска на негово място доскорошната резерва на Китанов.Фал срещу Конов на Каранга при втория гол на домакините дело на Бодуров.
Ехх тази "синя" УЕФА.Сега очаквам в близките часове схемаджийте на заплата при нашмърканото микренско джудже да измислят нова схема и да купят лиценза да Дунав.Но най-вероятно онези "говеда" от УЕФА пак ще пратят припознавачите да припознават друг отбор.Нека припознаването започне сега.Но на първо време може да започнете с реването и смешния плач как все другите са виновни,а чак тогава може да се мисли за някоя нова схема ала придобиването на активите на Петрол за без пари.Гриша Президент,Гриша президен,Гриша президент!!!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕЕЕЕ,АЗ ПРИПОЗНАХ ЕТРОПОЛЕЕЕЕ,ВИНАААГИИИ ЩЕЕЕ БЪДААА ВЕЕЕРЕНН,АЗ СЪМ ЛОВЕШКООО ПРАСЕЕЕЕ!!!!!!
Мечката е мъжкар и го е доказал с раздаването си на терена във всеки мач.Жалко,че заради онази патка Д.И нещата по новия договор се развалиха.Успех занапред Гога и Само Левски!
В събота всички на стадиона!!!
В Събота всички на стадиона!!!
В събота всички на стадиона!!!
В събота всички на стадиона!!!
Играчите ни от доста млади взеха да мислят за пари.Преслав последва примера на Пл.Димов.Да ме извиняват и двамата,ама не стават за голям футбол.Да ходят там да играят за пари и никой да не чува повече за тях.Дано само и техният много добър личен приятел Георги Костадинов не ги последва и да се забие и той в Казакстан,подлъган от големите пари.
Микренския е взел мерки.Скандална дузпа в 4 та минута не без помоща на Ил.Миланов бивш играч на Литекс,рефера отсъжда фалове за Берое само пред наказателното им поле.Пародия!
Незнам?!?Ти ми кажи,ти си по цифрите.Ако не си разбрал говорим за дългове към НАП и загубени дела в УЕФА,с които даден отбор не може да вземе лиценз.Какво общо има Сектор А с лиценза на Левски?!?
Ей деградирал пубер,няма какво да питам някой си.Има си официални данни в съответните институции,а не някакви приказки от хиляда и една нощ.
От къде ги взе тези 10 млн.лв бе момче?!?Преди година и половина преди Левски да разсрочат плащанията към НАП,дълговете с лихвите бяха околко 5,5 млн.лв,а в момента са малко под 1 млн.лв.,като плановете се да бъдат погасени до края на годината.
Днес официално БФС и държавата се изсмяха на всички редовни данъкоплатци.Да ни е честита поредната изкуствено създадена абревиатура както през далечната 1948 г.БФС и държавата официално подканя всички клубове и данъкоплатци да спрат да си плащат задълженията.От новия сезон официално всички футболни клубове са в правото си да не плащат стотинка на държава,играчи,треньори и т.н.А от по-следващия сезон ще бъде създадена нова Хипер-мега Висша лига на България!
Днес официално БФС и държавата се изсмяха на всички редовни данъкоплатци.Да ни е честита поредната изкуствено създадена абревиатура както през далечната 1948 г.БФС и държавата официално подканя всички клубове и данъкоплатци да спрат да си плащат задълженията.От новия сезон официално всички футболни клубове са в правото си да не плащат стотинка на държава,играчи,треньори и т.н.А от по-следващия сезон ще бъде създадена нова Хипер-мега Висша лига на България!
Абе Петев,некадърнико!Да те питам къде е Г.Костадинов?!?Най-добрият и постоянен халф в България.Тръгнал да ми вика онзи робот Чочев,който след първия сезон го разкриха и вече е дълбока резерва в аутсайдера Палермо,които едвам се спасиха от изпадане този сезон.
Ебати самохвалкото.Няма световна звезда в историята на футбола,който да си приписва всички заслуги само на себе си,да обвинява съотборниците си ,че не стават и постоянно да хленчи.Уви вече целия свят видя,че има и такива самовлюбени лигльовци.Ида питам,ако не беше поредното съдииско рамо в полза на Реал,дали щеше да се стигне до изпълнение на дузпи(визирам засадата при гола).
Опа Венци излагаш се нещо.Не мога да повярвам как не си казал нещо за Левски?!?Това не си ти,когато си глоден!Я кажи пак какви пари за спорта си дал лично ти?!?Долен интригант,мошенник и престъпник,колко живота си съсипал ти и хората,които са над теб?!?
Абе къде е Венци?Да не би да се е скрил нещо.Чакаме го да излезе и да каже най-накрая нещо за Славия,опа пардон за Левски.Нали коментира постоянно Левски.
В тая държава само черногледци и мазохисти!Абе защо никой не коментира престъпната засада на Камбуров за 2 на 2.
На Джунейт Чакър да му издигнат паметник в Мадрид.Това на Рамос в най-добрият случай беше само жълт картон,но....
Къде е дебелата свиня В.Стефанов да го чуем какво ще квичи след поредното порно на Славия под негово ръководство.Не ме и учудва тенденцията от негова страна през последните години,когато се спре пред журналистите започва да говори за Левски или за националния отбор,за това кой трябва да играе и кой да е треньор.
За удар без топка на противников играч,забележете,с пета,3 мача наказание???Ако от "синьото" БФС наказваха така всички играчи на другите отбори то някои като Моци трябваше да бъдат наказвани доживот!
Много ми е интересно кой са тези отбори,който имат бази и спазват финансовият феърплей?И малките деца вече знаят,че има огромен политически натиск отрочето на БКП да бъде върнат в елита на футбола ни.Да но те не покриват нито едно от условията.Отборите,които покриват условията са прекалено малко Литекс,някой измежду бургаските отбори,Етър,Созопол и Поморие и май Гоце Делчев имаха нова база.Какъв е смисъла да се наливат пари в някакви бивши центрове на футбола с традиция,като е ясно ,че след максимум 2 3 сезона тези отбори пак ще заминат в забвение.Цялата схема е,за да върнат четерибуквието по втория начин в елита,после пак ще почнат да трупат дългове и с натиск отгоре ще се надяват институциште да си затварят очите.
Честито Гога!Можеш и повече!Успех и по-малко травми!
Костадинов е най-малтретираният от противника играч на Левски.Почти няма мач след,който той да не е на облекчен режим заради балтиите срещу него.Желая му по-малко травми и да продължава с важните голове,постоянната игра и утвърждаването в отбора.Успех Гога!
Зализаната делиорманска мастия иска само да лапа.Ако може държавата да им подари още някой друг милион ще е най-добре.Не стига,че са узурпирали футбола ни,цялото БФС и различните му комисии,рефери и какво ли още не.Ако сме в нормална държава кмета на Разград ще го обесят,защото е сложил смехотворните 0,5%,това е гавра.
Алооо Попов,какви национали бе човек?!?Доколкото си спомням не са един и два случайте,в които бойкотирате националния отбор в различните гарнитури и спирате играчите си.А и няма да е голяма загуба,то с вашите националчета за това я докарахме дотук,всички национални гарнитури са последната дупка на кавала.Последно една от гарнитурите се радваше на спечелена точка срещу Кипър и измъчена победа срещу Люксембург?!?!?!?!Аре на селоооо Поповвв!!!
Камишев лакея на шефа в сянка на БФс,джуджето от Микре!
Какво преиграване с отбор,който в нормално първенство ще бъде изхвърлен от групата.Да се махат,тъкмо ще се изчисти футболо ни от връзкарчетата от школата на Микре,които са узурпирали всички национални гарнитури и я докараха до там да се радват децата на равен с Кипър и измучена победа срещу Люксембург.
  • 1