@CHU_DO Блажени са вярващите...
Грешо не знае какво да прави като излезе на корта...а ще прави 'академия"...някои бъркат Грешо с Рафа или Ноле...тук не става въпрос за злоба и завист...тук въпроса е имаш ли акъл...или не.
@ed21bg Игра с едно поляче, и то го отвя с 3:0...35 аса се правят лесно само на Грешо.
@paramone54 Ти, глупако, пак си гледал с ламаринени очила, или...баба ти не те е научила да броиш. Асовете бяха 35, а не 34! И никаква везна не е имало между Сашко и Грешо...имаше дълбока пропаст, тикво.
Грешо игра на максимума си, без съмнение, но...неговата летва се оказа много ниска. Сашко направо го заби по очи в тревата с 35 аса. Той можеше да го проключи много по-бързо, но си направи тренировка с един добър спаринг партньор като Грешо.
Този идиот намеква за това, което направи шведският изрод-осакати за цял живот един млад, 25 годишен атлет и го лиши и от професията му...и това било напълно по правилата на футбола...
Прекрасно! По каквато и да е причина тези олигофрени от острова на змиите нямат място на Европейските стадиони.
Благодаря горещо на авторите на тази прекрасна статия за двамата ВЕЛИКАНИ на Българският футбил! Срам и резил за всички компютърни драскачи, които даже не знаят имената им...но ако грешо и лолита се покажат на селфи...ще се надпреварват зяла седмица с простотии от всякакъв вид...в какво жалко време живееме в момента, так че нищо същественно не можем да очакваме.
Кой се интересува от тези кретени? Не си заслужава човек да загуби дори една минута заради тях. Долни помояри живеещи в една лайняна дупка наречена англия. Това отвратително племе трябваше да бъде изтрито от лицето на земята. Те са гнойният цирей на света!
Знае се че скандинавците са тъпи, а шведите са най-тъпи. Казвам го от лични впечатления, и те неепрекъснато се потвъждават. Освен бълвоча на този тъпак форсберг, всеки, който има желание-може да прочете каво се пише в тяхната преса. Браво на Украинците че ги изхвърлиха от турнира...жалко за нападателя.
Какво друго да се очаква?
Това е един от най-слабите турнири от серията АТР 250. Повечето играчи са "бита карта".
Нещата си идват на място. Това е което се очаква от грешо, Вчера той открадна двата сета от белоруското шаранче, но днес получи тупаник по главата от опитен играч. Това ще продължава докато не проумее че мястото му е в цирка...докато все още става за там.
Ноле при 2:2 и негов гейм бол (подаване н надал)...от 3.5м заби своят печеливш форхенд в...мрежата. Коментарите са излишни.
Денис го беше вкарал вече в чувала...но преди да го завърже, кучето се изплъзна. Гледах мача...и след това го гледах още 2 пъти. Много трудно ми беше да повярвам в това, което се случи...просто нямам думи.
С умиление ще си спомня за това класиране...съвсем скоро.
Още на 1-я мач Фернандо ще го начеше. Ако случайно го изтърве, Опелка ще се погрижи...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@replay Един се е опитал да ти отвори очите, но ти, без съмнение си тъп по рождение и нищо не можеш да проумееш, затова аз няма да си губя времето с теб, малоумнико.
Малодушника не може да прескочи 1-я кръг...няма капка воля за победа. Не знае защо е на корта. Срам и резил!
Саша е боец, напълно я заслужава!
Това е най=подходящият квалификант за нашенеца, който и най-добре ще му покаже залеза на слънцето.
Браво на Альоша!
Медведев е глупав и не може да се самоконтролира...затова получава редовно удар с чък по тъпата си глава. Още в началото на кариерата си на мач в САЩ срещу негъра Донал Янг беше дисквалифициран и изгонен заради проявен расизъм.
Няма сензация-Саша го нокаутира редовно през последните три години...и ще продължи да го лупа. За разлика от нашият бездушник, Саша е боец и вече много години е постоянно в топ 10. Това означава много! Нашенеца се задържа в топ десет...само 3 дена (докато нямаше мачове).
Квалификантите ще му покажат къде залязва слънцето...
Да вземе ракетата и с нея да отиде в някой цирк, да покаже уменията си има голяма вероятност да го вземат като клоун. Той ще бъде най-добрият клоун-тенисист и ще обира овациите на публиката. Там е неговото място.
@tcvetcho Медведев и Циципас колко време са на върха на десятката? Не говоря за Новак или Рафа.
@Esi Дух показва 17 годишният Карлос....дъни по ред, особено -такива малодушници като Грешо.
@go6etogong Ти да не би да имаш съмнение?
  • 1