От 4:1 за Грешо...4:7 за микимауса (6 поредни точки). Това показва слаба психика. Следтова всеки ззнае какво следва...
Блаженни са верующите.
ХА ХА ХА...двама лузъри!
Типичен безмозъчен индивид...за нищо не става.
Типично изпълнение на хасковският клоун. Стив е много твърд играч и нашенеца бързо свали гащите....разбра че няма шанс да го бие.
Този потврди за сетен път че е абсолютен слабоумен загубеняк.
...и останаха НЕНАКАЗАНИ...поне до сега...
Никога не трябва да се забравя кавво направиха през Втората Световна с невините хора от Дрезден и София-сринаха градовете със земята и избиха десетки хиляди деца, жени и възрастни граждани, нямащи нищо общо с войната.
Това не е шок. Това е правилно решение, и...най-малкото, което би трябвало да се предприеме срещу тези изроди,в човешки вид.
Змийският остров винаги е бил гноен цирей в Европейската и в световната история, също така. И това ще продължава до тогава докато не бъде заличен от лицето на земята.
След 3 равнотойни части само за секунди Грешо се провали....0:5-това означава само едно...
Грешо е професионалист и от тениса си вади "хляба", затова трябва да играе...колкото може.
Гледах мача на рублев с Ники и мача на Грешо с американчето. Трудно ми е да кажа кой от двамата е по-голям загубеняк. И двамата бяха съдрани от бой по един и същи начин. Ще сложа хасковлията на първо място поради факта че Ники е по-висока класа играч от МакДоналд и задачата на руснака бе по-трудна от тази на Грешо. Срам и позор и за двамата "герои".
@kakasia Не забравяй старата мамсима: разделяй и владей.
Толкова може.
Тези от АТП са кретени. Гонят Ноле и на негово място слагат...35 в листа-Грешо, да играе направо във втория кръг. На хасковлията му върви като на зло куче тоягите...
Шутът винги си остава шут.
Данчо ще го обръсне на сухо.
@kakasia Защото Грешо е клоун, а Медведев не е.
Бъдещето ще покаже...
@kakasia Да, но...може и да се задави.
За голямо съжаление и в тениса се играят същите мръсни игри на професионалният бокс.
Това е голата истина за големият тенис...единствен Ноле все още им бърка в очите...защото има много здрави топки. Нека Господ го дарява със здраве!
Това е голата истина.
@kakasia Ако той е нагъл...интерсно ти какъв си? Сигурен съм, че нямаш отговор.
@kakasia Интересно ми е кой и колко ти дава за да пишеш подобни измишльотини? Ако сумата си заслужава...може и аз да опитам.
@danon Много точно обяснение на нещата. Промитите мозъци са неспасяеми...и те са прекалено много. Точно те са необходими на "големите" играчи...за да могат да си играят игрите успешно...и всеки, който не е сляп-вижда това.
Свободният човек винаги има право на избор...робът няма.
Преди време съсипаха Шарапова, сега търсят упорито да намерят цаката на Ноле...
Това е една от многото мръсни игри, които се играят през последните две години...благодарение на така наречената пандемия (перфектната завеса, зад която те се разиграват). Рано или късно-лисицата ще излезе на пазар.
  • 1