Тези двамата са едни от най-тъпите тенисисти с безброй издънки на корта и освиркване от страна на публиката и предупреждения от съдиите...а сега и на пътя. Нищо чудно....скоро може и да ги видим и в кауша. Едва ли ще чуем подобно нещо за Федерер и Надал.
По-голяма томахавка от тази....здраве му кажи....или тези, които го казват не са умни или мислят другите за такива...
Умен и коректен играч. Заслужава уважение.
Една истинска спортистка, която винаги и навсякъде може и има основание да държи главата си гордо вдигната високо нагоре. Свалям и шапка за невероятният хъс, който притежава!
@Gringo_Star Да, но не може да се случи....освен ако надал не си изкълчи левият глезен.
След 2:0 за Грешо.....2:6 за надал...и това в двата сета. Тенис се играе с акъл и здрава психика...да ходи на уроци при Ноле.
Как може да оправдае по друг начин "перфорациите, които Грешо му направи и в двата сета....
Току що завърши мача в Кобленц между Митко Кузманов и Дъстин Браун. Митко го би 2:1. Много добра игра на Митко. Публиката екзалтирано поддържаше германеца, но това не смути Митко. Това момче емоционално, психически и особено интелетуално стои много, много по-високо от Грешо. Грешо е една абсолютна пародия на съдбата. За съжаление пишат за простотиите на Грешо в Акапулко, но не и за Митко....срам.
Поради лабилната си психика и ниският коефицент на интелигентност Грешо е неспособен да изиграе дава свестни мача един след друг. Той е комплексар, който изпитва комплекс за малоценност към играчи, които са го били в първите мачове като Монфис, Нишикори, Иснер, Медведев, канадското негърче и други. Шаповалов е по-качествен играч от 18 годишното негърче, но Грешо го би, защото го беше бил в първият мач и няма комплекс към него...поради липса на "сиво вещество" Грешо не е в състояние да проумее тези положения и затова продължава да витае в облаците. При него не е възможно да се направи каквото и да с цел положителна промяна.
Без значение е жребият. Който и да е ще го елиминира....освен другия не се самоконтузи.
Много скоро ще отиде там където му е мястото....топ 200.
ХА ХА ХА!!!
И той като Грешо...все малко не им стига. Той, Саша, Ник и Грешо са един дол дренки. Могат да бият всеки един от "голямата четворка"...и са ги били. И само до там....за повече не ги бива. Те нямат и никога няма да имат самочувствието на Ноле, Рафа и Роджър. Бях сигурен че накрая Тим ще "глътне джама"...и така стана. Затова Ноле е велик и смело може да се каже за него: Ноле срещу целият свят пак ще ги бие. Може още много да се каже, но за всеки който не гледа през ламаринени очила нещата са пределно ясни. Всичко останало са бабини дивитини.
@Garrincha Той е типичен долен английски боклук.
хърн е шмекер номер 1 в боксовият свят. Не го интересува какво иска Пулев....малко го интересува и какво иска негъра. Той гледа от кое място на срещите ще напълни най-много дълбоките си джобове.
Този гнусен шмекер блъфира че ако Пулев не се съгласи да играе в лондон, то мача може....да не се състои. Тогава и той няма а види пукнат грош. Алчносста при него е на най-високо ниво...и няма да измени на приципа си "по-добре нещо, отколкото нищо.
Надал е един от малкото възпитани тенисисти. Затова го уважават навсякаде
Безволев загубеняк, който не може да си контролира емоциите...нещо типично за момченцата от детската градина....а той гони 30-те. Гледах мача до 2:0...и това беше предостатъчно че Грешо пак ще е аут.
Като клоун повече го бива отколкото като тенисист....така по-добре ще го помнят.
Силен на приказки, слаб на дела....
Не мога да не призная че братята сърби заслужават уважение. Мойте поздравления за този голям успех!
Повърхностно изказване на повърхностен човек. Грешо се "плъзга" по повърхноста на нещата и не е способен да вникне по-задълбочено в тях. Това на практика значи че не може да очаква положителни резултати.
Първия сет Давид му го подари и аз реших да гледам и 2 сет. След като Грешо бе пробит....затворих телевизора. Грешо не е в състояние да покаже каквато и да е смислена игра. Разбрах в послед ствие че давид го е начесал 6:2 и 6:2....с което отбора отпада.
Не България, а....Грешо. За мен беше удоволствие да гледам Митко. Игра с ум и спечели срещу по-високо класиран играч. Грешо няма ум, прави безброй двойни грешки на сервис, непредизвикани грешки и както в повечето случаи губи. Инеговият скапан сервис не би могъл да разчита на нищо добро. Неприятно мие да го гледам.
Който има ум знае че змийското гнездо, наречено англия е коварно...и се пази както трябва. Който няма акъл влиза в капана и може да се сърди само на себе си че сам се е оставил да падне вътре.
@sirius123 Съгласен съм...сигурно така щеше да стане. Грешо си е Грешо.
@Mendosa Нападаш човек когото не си виждал и нищо не знаеш за него. Аз изказвам мнение не за теве а за хора, които разбират от тенис, малоумнико. Ако ме срещнеш на тъмно и пусто място...друга песен ще пееш...
@Mendosa Ти си един абсолютен олигофрен...ако знаеш какво е това, жалък говедар.
Извода е че със слаба воля, неустойчива психика и недостатъчно ум Грешо не може да бъде елитен играч....въпреки че има физически и технически качества. Жалко, но факт.
@flipicha Това беше ясно като бял ден...
След грешката на Грешо, Ноле с рев на разярен лъв разклати окончателно и така лабилната му психика...и реши мача...
  • 1