@CSKAnaGANCHEV Разбирам те, но нямаше проблем за лиценза! Самият ти си умерен човек, и съм убеден, че го знаеш, че е така!
Призовавам някои другари да запазят достойнство, доколкото го имат, разбира се. Всички признаха, че изборите са били честни и прозрачни. Няма фалшификации! По-нататък може и друг да стане президент, това е нормално в една демократична страна. Честито на новият президент!
Скандинавска магия! Не знаех, че съдията е скандинавец, Браво на латекса, че успяха да отбележат гол, защото можеха да играят до Великден! Скандинавска му работа!
Честито, левскари! Аз имам един въпрос - защо съдията даде такова дълго продължение, вероятно Левски да вкарат втори гол, да, ама друг път! Напредваме! Лима е добър! А за коментатърчето какво да кажа - много е лошо като по рождение си розов! Само Левски!
@Avok Няма смисъл да спориш с тези фенове, които ВИНАГИ смятат , че са прави! Аз отдавна не го правя! Радвай се на вечерта! Лично аз гледах през това време Тотнъм - Нюкасъл, хубав футбол, истински! После прочетох какво се е случило, нищо неочаквано, нормално и познато. Празнувай и не губи излишно време!
Еееех, сърца оранжави, сърца оранцави! Последен валс, поредна греда! Второто място вече не е гарантирано!
Наздраве и честит Никулден! Групата в къщата ми на морето от вчера сме я подкарали, зер това е празник на всички, които са на морето. Не падайте духом, левскари! На есен пак ще играем в някой турнир. И Литекс ще играе, и лудите също! То е едно и също, и както се казва, на старо село нов тертип му не требе! Наздраве, весел празник, и се радвайте на живота! Нямайте грижа за Левски, намислили сме нещо!
Извинявам се - Домусчиев
@ddryanov Очаквах подобна реакция, тя само доказва, че съм прав. Колкото до алтъните, то и аз имам много, не колкото имат ГГ или Домузчийски, но все пак много. Аз нищо лошо не съм казал за вашият собственик, ще те помоля и ти да не говориш лошо за бивши и настоящи шефове на Левски. Запази спокойствие, не се притеснявай, Левски ще се оправи, но тогава става лошо за вас!
Литекс - София трябва да го има, непременно! Той, а най-вече неговите оредяващи фенове ни носят душевна радост - тези техни постоянни истерии на някои от тях, които все са недоволни от играта на любимото им отборче, другите, които постоянно се виждат шампиони, и ахаа да се случи, а в последният, или предпоследният кръг - греда, или както други фенове казват - калъфка. Има и един интересен фен - .....на Ганчев, няма да споменавам и другите имена, които му дават във форума, все пак трябва да се спазва някаква етика при изказа. Та този фен малко по-долу изказва един аргумент, който не знам дали е по-скоро смешен, по-скоро жалък, или и двете заедно. Този фен казва - отборът играе с червените екипи, значи е цска. Знам, че и той не вярва, че това е цска, но, както се пееше в една хубава песен - The show must go on, и да, шоуто продължа, все по-спорадично, но продължава. Клиничните случаи зачестяват, илюзорността за това кой е отбора, играещ в Борисовата градина избуява! А това забавлява другите фенове, носи радост! А сега може би ще питате, ами отбора на Левски какво е направил. Ами нищо, караме я по инерция, каквото се получи. Ние знаем, че няма да станем шампиони, поне тази година. Едва ли ще спечелим и купата. Но си обичаме отбора, защото през есента ни радва с някои мачове, за разлика от вас, може и да обърка сметките на някой друг отбор, засилил се да бъде шампион, все едни такива приятни истории. Ето, това носи радост, както и вашите напразни напъни - да сте най-великите, най-добрите, най-достойните и т.н. Илюзиите, както вероятно знаете, са безплатни! Лошото е, че също така и струват скъпо! Само Литекс!
Евалла на ръководствата на двата отбора! Егати и коифециента - резултат от първото полувреме, краен резултат, автоголове, отменени голове, допускам и посочени имена на голмайсторите. Браво българи, браво юнаци, браво и на лигата!
@Sole Всичко, което казваш, е вярно. Ще спомена това, че както може да е първи, може и трети. В тази група нещата са такива, че всеки трябва да спечели, за да се класира. Предстои много труден мач. Пожелавам ви успех!
Очаквано! Сега за нещо друго, ако целта е последното място в групата, то ние сме на правилният път! Та , ако това е целта, то ние можем да играем и с юноши, а мен могат да ме назначат за треньор, без пари, аз имам, вярно, последното ни място ще е гарантирано, но то и сега е същото!
@drelic2 Тоз, който е бил с женати, майка ти и сестра ти, той не умира! За него всички те, и земя и небо песни хвалебствени пеят, и тайно се молят пак да да дойде! И ще дойде!
@sabale Аре малко по-кротко!
Малко ги изпуснахме, ама нищо! Следващият мач стадиона да е препълнен! Време е за победа! Успех!
Синя България празнува! Великолепен гол! Чувам, че пепси колата е направила чудеса в Румъния, Обичайна практика. Е, ко тана ся - Левски слаб, не можел да играе, ама само той се отсрами. Другите , уж големи, велики, а пак нещо съдиите им криви! Само Левски!
Поздрав за синя България от Скопие! Победихме! Браво! Стадионът е хубав, теренът - отвратителен! Много злоба към нас, провокации, дивотии. Наръгаха наше момче, решихме да се браним, взеха да арестуват наши хора. Мачът по едно време щяха да го прекъснат. Не сме виновни. Тука трябва стадиона да се пука по шевовете от публика! Разбрах , че люляците са загубили. Нищо, има втори мач. Само Левски!
@REDscout Първо, едно наздраве от компанията за тази веселба от твоя страна, и второ, стига си се пеняви, и стига си правил опити да режеш вените, то и така сте малко, ептен няма да остане никой! Кой ще пълни този стадион, дето ще го строите, или ще разчитате на мачове с нас, явно,да. И трето - ние ще осъмваме тука у нас, казвам у нас, аз имам там къща и хубав и обзаведен двор, та едно предложение - хващай такси, ние ще го платим, ела отпусни душа, и подарък ще има - син екип и синьо шалче, на кяр ще си! И четвърто - Левски не се бори за първо място, вие тази мечта сте я приватизирали, няма смисъл ние да си втлъпяваме това и ние! Обременяващо е! Ние се кефим от това, да сме в играта, и понякога, ей така, за кеф, да ви побеждаваме, но ти не тъжи! Пак наздраве и си помисли - нощта е дълга, а денят още повече!
@REDscout да си левскар е кеф и мъка, ето на, тук в Ахтопол се мъчим група сини фенове с пържен сафрид и студена бира, и хвала вам червени кхмери, че ни забавлявате с вашите тъпни! Дерзайте, получава ви се!
@Pesimist като си тръгнал, давай нататък - враца, хебър, берое,пирин, цифрите, слабия, или има и още някой
Честито на синята общност! Тука чета , че дузпата е пресилена, но ако се приеме розавият аршин за дузпи, то малко е, ако бъдат присъдени още 10 дузпи за Левски. Не ставайте за смях жалки розави панделки, спотайвайте се, и си трайте!
Е, Левски победи! Програмата - максимум е изпълнена! За пореден път сме в Европа! Успех в турнира! За тези, които до последно се надяваха това да не се случи, то взе, че се случи! Жалка и повяхнала е тяхната реторика, реториката на кварталните непрокопсаници, седящи по цял ден в кварталните барчета, пиещи кафе на кредит и просейки цигари. Хора идвайки от никъде и пътувайки за никъде! Капацитети някакви....
@Yellow_blood Благодаря, вижда се, че си специалист!
Литекса още имат шанс да са шампиони, Левски ще се бори докрай , ама може и да загуби мача в Разград. Нищо, ще се поправим после срещу кандидата. Остава един последен шанс, морето да скочи на лудите, ама друг път!
@Sinuhe да си обективен е качество, което носи позитив, но ако си носител на тази добродетел, то ти трябва постоянно са я доказваш, а не само избирателно! Та на въпроса, твоята обективност и изисквания към съдиите, ако наистина се бе приложила, то оранжевият отбор в голяма част от изиграните мачове щеше да ги завършва с 5-6 останали на терена футболисти, като в същото това време цялата ви защитна линия щеше да е под душовете още до 30 минута. Бъди обективен докрай, а не само да градиш тезите си гледайки през оранжави стъкалца и слушайки вашият глашатай Ники, не знам как го наричат, иначе ще се наложи да си мисля неприятни неща, касаещи мисловното ти дередже!
@bvago1 напълно съгласен, но предстои гвоздея на програма - мачът с врачани, не мога да пропусна такъв цирк, обезателно ще го гледам, съветвам те и ти да го направиш. Болшой театър е нищо в сравнение на това, което предстои! Гарантирано!
Хебър през цялото време играха и се стараха по всякакъв начин да не загубят с по-малко от 4-5 гола, и им прави чест, че удържаха на думата си! Евалла на такъв отбор и треньор!
Добре режисиран мач! Добра режисура, добри актьори! Не съм наясно кой печели от този резултат, вероятно Пирин, ама едва ли! На Левски точки не му трябват, но знае ли се.......
Браво! Благодаря на нашите, че удържаха резултата, благодаря на маджарите, че спряха да натискат! Да, заложих на резултат 3-0, но като видях как набързо стана този резултат, стоях изтръпнал докрая. Но все пак добре. Малко съм надценил нашите, но за следващият мач ще знам! Да си честитя добрата печалба и наздраве на всички! Хубава вечер ви желая!
  • 1