@Sinuhe да си обективен е качество, което носи позитив, но ако си носител на тази добродетел, то ти трябва постоянно са я доказваш, а не само избирателно! Та на въпроса, твоята обективност и изисквания към съдиите, ако наистина се бе приложила, то оранжевият отбор в голяма част от изиграните мачове щеше да ги завършва с 5-6 останали на терена футболисти, като в същото това време цялата ви защитна линия щеше да е под душовете още до 30 минута. Бъди обективен докрай, а не само да градиш тезите си гледайки през оранжави стъкалца и слушайки вашият глашатай Ники, не знам как го наричат, иначе ще се наложи да си мисля неприятни неща, касаещи мисловното ти дередже!
@bvago1 напълно съгласен, но предстои гвоздея на програма - мачът с врачани, не мога да пропусна такъв цирк, обезателно ще го гледам, съветвам те и ти да го направиш. Болшой театър е нищо в сравнение на това, което предстои! Гарантирано!
Хебър през цялото време играха и се стараха по всякакъв начин да не загубят с по-малко от 4-5 гола, и им прави чест, че удържаха на думата си! Евалла на такъв отбор и треньор!
Добре режисиран мач! Добра режисура, добри актьори! Не съм наясно кой печели от този резултат, вероятно Пирин, ама едва ли! На Левски точки не му трябват, но знае ли се.......
Браво! Благодаря на нашите, че удържаха резултата, благодаря на маджарите, че спряха да натискат! Да, заложих на резултат 3-0, но като видях как набързо стана този резултат, стоях изтръпнал докрая. Но все пак добре. Малко съм надценил нашите, но за следващият мач ще знам! Да си честитя добрата печалба и наздраве на всички! Хубава вечер ви желая!
Интересен ход на лудите! Нека БФС обяви кой ще е шампион тази година, та да можем и ние да вземем някий лев в залозите
Класирането е временно, септемврийският позор - вечен!
Лошо, Седларов, лошоо!
Честито, левскари! Няма да коментирам коментатора на мача, подгизналата му оранжева рокличка говори всичко! Все още Левски се подрежда и организира. Пазете се от Левски през пролетта, доказана традиция от години! Хубава вечер на всички!
Този мач можеше да завърши наравно, но........
Труден мач за отбора от Разград! Уникален гол!
На каквото се смяхте и се радвахте, това ви застигна! Другият път аре по-кротко! Хубава вечер на всички!
Честитооо, левскари! Малтийците са лукав отбор и трябва да внимаваме много! Успех в следващият мач! САМО ЛЕВСКИ!
Честито, левскари! Показахме класа! Започваме похода! Само Левски!
Браво! Левски си е Левски! Успех по -нататък! САМО ЛЕВСКИ!
Гьорче Петров са гола водам люляците не коментирам! Не се знае какво ще стане в другия мач, но евентуално идва Мура след това, а тогава всичко е ясно!
Няма непобедими! Успех на Левски!
Честито, синя България! Левски е вечен!
@1973red Старшина, много си се разпищовил нещо! Дадоха ви социалните помощи и айде да разпуснем. Ще събаряш, ще трошиш и други там простотии. А защо не троши, когато ви натикаха нелегално в А група, защо не троши като припозна друг отбор, който ви е смазвал от бой, защо не протестира, когато всичките ви срещи, независимо гости или домакини, се играха в София, що ли питам, ами защото си смотан, подъл, долен нещастник! И още нещо, изписва се ЛЕВСКИ, а не с Ф, научи го добре, защото, запомни - Синята хунта са много добри учители, та да не се наложи да обикаляш махалата със син екип и да скандираш САМО ЛЕВСКИ! Пак ти казвам, много добри учители са, строги, но справедливи!
@didami84 за това ставаше дума, вероятно си прочел моят коментар, постфактум, разбира се.
Мачът завърши така, както трябва! Защо ли, ами защото такава е стратегията. Предстоят много по-важни мачове за Левски! Целта е участие в европейски турнири, тази цел ще се преследва със всички средства! Левски не може да стане шампион, а и със сигурност не го желае, поне на този етап! Не го казвам за оправдание, а за това, че точно такива са реалностите. Странното е, че съдията даде толкова голямо продължение, но може би и това влиза в сценария.Важното е това, което предстои! Успех и на двата отбора и правилно изпълнение на поставените пред двата отбора цели и задачи!
@didami84 Вие, за разлика от някои други тук, казвате самата истина! Стойчо много добре знае кой отбор води! Никак не е глупав, той е хитрец! Знае чудесно, че това не е цска, ама какво да прави, нали келепира е по-важен от това, за което се представяш! Това е цялата работа, И всички в този клуб я знаят, но мостовете за назад са вече отдавна изгорени, и мантрата, че са цска ще се повтаря до втръсване. Пак казвам - друг път няма! Всичко е въпрос на морал, но тук той е в дефицит! Добрата страна, както и Стойчо я каза тази вечер е, че все повече хора съзнават, че защитават друг отбор, не този, който отдавна го няма. И това не е малко!
@reddevil80 играта е до гол, 120 минути
@1973red Щях да ти отговоря за какво ще е търга, но моето възпитание не го позволява да го направя, а иначе ти казваш, че си интелигентен човек, което е добре, та в този смисъл, ще ме разбереш какво искам да ти кажа!
@77popa днес на тренировачното, по нататък ще видим
Ами....това е дереджето! Добър човек е Мауриньо! Какво ли не направи , само и само да не спечели мача. Пусна резервите, после извади и по-добрите от тях, заигра със треторазрядните си състезатели, вкара и един бежанец, ама като не върви, не върви...
@1973red червен кхмер, а има ли по-отвратително нещо от това да приемеш името на чужд отбор, само и само да угодиш на управляващите! Каква низост! И вие ми говорите за патриотизъм, имате наглостта да изписвате името на Дякона неправилно, да се подигравате с него! И вие, долни и нагли родоотстъпници, пропаднали фатмаци, нереализирани неудачници, се опитвате да обвинявате другите! Нека ви припомня думите на мъдрият цар Соломон - И това ще мине! И вашето паричие, и нашето безпаричие! И това ще се случи скоро!
Една отдавна предвестена смърт!
Честито, левскари! ВАР, МАР, ДАР, ЗОРЯ, нищо не попречи да ги победим! Израстването е явно! Само напред и само Левски!
Трудна победа за Зоря!
  • 1