@pob9 да, разочарован съм! Хегемони, шампиони, орли, а не можаха да се справят с едни шпори.
Работата тука вече е майтап, наистина весел мач, носи настроение.
@The_Lord_1914 Много голям левскар!
@pob9 не разбра иронията. Нищо не пожелавам, кот такоа
@pob9 , не си прав, при Бруно има израстване, загубиха само с един гол, а предния - с цели три!
@pob9 Благодаря за оценката, която ми даваш! Дано сме живи и здрави, и пак да си говорим!
@pob9 , че отбора от Разград ще е шампион, това е ясно, че ще продължават да ви мачкат в ЛЕ, това също е ясно, че Левски няма да изпадне от групата, и това е ясно! Питам те - наясно ли си какво ще се случи с отбора от Разград, когато благодетелят ви се откаже да ви издържа.
Братя левскари, нека не злорадстваме, че тирето не победи. Нека гледаме нашата нива. Преди седмица писах, че в оставащите 5 мача, в това число и мача с морето, вероятно няма да вземем и 1 точка.Сега и за тирето, те играят силов футбол, без идея, без техника. Същото е и при нас, с тази разлика, че ние и силов не играем. Но един ден лошото при нас ще свърши, все ще се намери някой, който да даде пари, и нещата да тръгнат. Както и доброто при тирето и то ще свърши, защото многото пари, които Ганчев дава, не се отплащат.Убеден съм, че знаят, че няма да станат шампиони. Но това са си техни проблеми, а ние, ние засега трябва да мислим как да останем в групата. Надеждата умира последна! Успех на Левски!
Пия още една бира и си лягам, защото утре трябва да отварям фабриката, двадесет човека на мен разчитат за заплата. Днес беше един хубав ден за българският футбол! Повече такива моменти!
@77popa Забравил съм попе! Честито ви класиране и успех!
@pob9 Честито класиране! Аз съм вторият левскар тука, нека няма заяждане. Левски и той ще се оправи и ще бъде това, което е бил, а и трябва да бъде. Успех ви пожелавам!
@red1973 Първо честито и още нещо, мое мнение, ако искате да станете още по-стабилен отбор, разкарайте Матей и Соу! За първи път 2 български отбора се класират. Успех и на двата!
@red1973 Трудно е да накараш някого да се замисли, дали това, което пише, е истина. Много по-трудно е, когато същата биологична единица въобще и не иска да повярва, че има и друга истина! Трудна съдба! Човек или е щастлив, или припознавач! Това е! Другото е мятане на злъч и слуз, само че срещу вятъра.
С Хубчев начело на отбора равният резултат ни беше в кърпа вързан!
@red1973 Така е, форумът е за всеки, но твоето присъствие тук е много перманентно.Опитваш се да бъдеш ментор, обвиняваш ни, че критикуваме твоят отбор, а не този, на който сме фенове. Това не е вярно, просто провери коментарите ни, има такава опция, и ще видиш, че и ние си ги критикуваме. Да нападам твоя отбор, или пък публиката му - не, не го правя. Нито отборът ти ме интересува, нито публиката му! Дали се радвам, че днес сте загубили - не, не ме интересува. Важното е Левски винаги да побеждава, защото ако винаги побеждава, то той ще е шампиона. Аз съм горд с публиката на Левски! Тя го доказа. Каква е вашата, пак го казвам - не ме интересува. Утре е Прошка! Нека да си простим един на друг и да продължим в този живот като хора! Хубава вечер желая!
Няма отбор, който да се е заял с Левски и да е прокопсал. Да, сега локото играят добре, добър отбор са, но непостоянен. Избират кога да играят силно, кога - не. И преди години имаше такива отбори със същите принципи на отношението си към едни или други отбори. Мнозина заминаха в по-долни групи, и нека припомня - именно Левски ги прати там, особено един - Левски можеше да ги спаси, нищо не можеше да повлияе на класирането му, но ние ги победихме, дори на техен терен и си заминаха, а и още не са се завърнали. Та внимателно - да не дойде баба за огинче.......
И защо ви трябваше да се хвърляте срещу Левски като за световно! Спечелихте ли нещо, ами не. Сега с изморен състав загубихте. А можеше обратно - да съхраните състава за този мач и да се класирате по-нататък. За мен това са две ваши загуби. Да ви имам стратегията..........
Аз не знам защо са тия притеснения . Много лесно е - няма да се класираме за това първенство. И за следващото - същото. Няма класиране - няма дертове
Много трудно ще стигнат до победа днес лудите
@hunta Много странности, започнали от Велико Търново вчера. Цялата защита на етър игра странно, да не говорим за вратарчето им. Не си спомням къде играха по-рано тези защитници, но съм сигурен, че не са били в Спартак Плевен. Странна работа.......
@justin Не желаех да коментирам, ама се налага. Добре си ги подредил нещата. Аз искам само едно да те попитам - не смяташ ли, че ако тези условия, които си написал, бяха приложени и на мачовете, които Левски е изиграл, нямаше ли дори да бъде на финал на Европейската купа. Защото аз вярвам. Има и такива дни. Бъди мъж, ако можеш, и продължавай напред. Това е..
Разочарован съм! И този път не познах резултата. Бях предвидил загуба 7-0, а то виж какво се получи. Поне двете греди да се брояха за един гол, ама греда....Ама сме пък по-красиви
@Levski_Spartak_1969 Браво! Уникална памет! А пък някои тука подхвърлят , че имало някакви резултати 7-2, 7-1, та и още някакви , започващи с петица, ама сигурно лъжат. Аз на тебе имам вяра, все пак си хем Левски, хем Спартак, а не някаква си Витоша отпреди 30-40 години. ГолЕм си!
Ех, мъкааааа, мъкаа..........................
Долу ръцете от Люпко
@Заклет Левскар Добре че закъснях със залозите, щях да изгоря и аз
@Заклет Левскар Е ся ко праим, няма да можеш да видиш Румито. Язък!
Не съм ходил, но ти благодаря, че ми подсказа. Нищо не губиш, само на печалба си! Нямах време за залози! Това си е моя загуба! Приятни моменти ти желая! За следващия път ще съм по-внимателен!
@Didocorba Ха-ха, може и равен да извадим при повече късмет
попе, коя телевизия ще го излъчва
  • 1