Една отдавна предвестена смърт!
Честито, левскари! ВАР, МАР, ДАР, ЗОРЯ, нищо не попречи да ги победим! Израстването е явно! Само напред и само Левски!
Трудна победа за Зоря!
Искам да помоля феновете на великият Левски да не коментират тук! Не си струва! Само Левски и хубава вечер на всички!
Оранжеви момичета, дали някога ще разберете, че да имаш пари, не означава, че имаш класа! Класа, ето това нямате вие! Тука някои поклонници на Литекс са с няколко никнейма, единствено да покажат, че са много. Не се хабете, ние знаем, че сте малко! Помислете и за достойнството си, доколкото е останало у вас! Човекът от Плоски просто е забелязал една очевадна истина. Време е и вие да я видите и признаете! Пак казвам, въпрос на достойнство е!
@redfist като за жена си много смел! Респект!
@redfist Не го играй разсърдена стара мома! Поканена си, а какви сме ние, коментарите после!
@redfist Оранжева поличке, нещо много се вреш тука при мъжете. Заповядай при нас - Синя Хунта! Лесно ще ни откриеш на стадиона, ние сме забележителни и ще те уважим подобаващо. А колкото до въпросите , които задаваш нека ти отговорят Ботев Вр, ВАР от Пловдив, Рома от миналата година и още многоооо, ама ти не питаш, защото не ти отърва, а и вятърът , като подухне, и поличката, онази красива оранжева поличка, се издига и ти запушва устата, нещо като знаменитата снимка на Мерилин Монро. Заповядай при нас и помни - 7 е хубаво число!
Колеги левскари, моля ви, не коментирайте тука! Нека да да оставим оранжевите фенове да се радват на спечелената точка до ранна ЗОРА! Само Левски и хубава вечер!
Зорлем загубихте от Зоря! Ама нищо, сега ще разбиете норвежците там! Те да не са праят на толкова големи! Били някаква Рома, Специалният вече се казва шесторчо! Там е надеждата!
Труден мач се очертава за зелените орли!
Искам да помоля приятелите си от Левски да не коментират тази тема. Всички видяхме какво се случи. Не се дразнете, и това ще приключи! Пътят от никъде е път за никъде! Няма вечно насилие! Само Левски!
@UndergroundOdessa напълно съгласен с теб. Аз дори спечелих облог, че няма да се класираме за никакво първенство. Готов съм и сега.
@Tigermann_27 Споко, ще го видиш, въпрос на близко бъдеще е!
Очаквано! Литовците са един посредствен отбор! За нашите нямам какво да кажа, защото българският език е беден откъм чак толкова лоши думи. Добрата новина е, че все по-модерни телевизори се появяват на пазара, та българският зрител ще има възможност да гледа как се играе футбол по чуждите стадиони. Приятна вечер и вярвайте, че можем и по-лошо, просто въпрос на време!
Това е толкоз просто и логично, както казваше преди време един червен поет!
@Avok The New CSKA is not the successor of the Original CSKA, това казва всичко! Както се казваше в една поговорка - нерде Ямбол, нерде Стамбул, не е много българско, но много вярно!
Браво на този съд! Това е достойно решение! Откъде накъде Литекс ще плаща вересиите на някакво отдавна минало в небитието цска!
Ами аз го казах одеве! Тежък мач предстои в Норвефия!
Домакините са с класа повече, но трябва да внимават! Норвежците са пълни пердета, и при по-голяма концентрация от тяхна страна може да стане лошо!
@CSKAnaGANCHEV за парите бъди сигурен, сега се оглеждат 4 футболиста, които имат качества и програмата е удържане на положението до края на сезона.
@CSKAnaGANCHEV Достойнството ми ме задължава да ви честитя победата! Левски израства и пролетта ще покаже далеч повече качества във футболно отношение. Останалите отбори трябва да внимават, защото вашето заключение има голяма вероятност да се сбъдне, дори и не с толкова много голове. Пари ще се намерят, играчи също!
@SPQR Съгласен, само да не стане пак лошото!
@1973red Червендалестия, спри се малко! Ти и духача се доказахте отдавна, че сте клинични случаи! То е ясно, че сте социални аутсайдери, ама не избивайте комплекси тука. Радвайте се на оранжевия си тим и се молете Рома да дойде в София с третият си състав!
Кофти резултат! Петко Романов, труден мач беше!
@Avok , от това се притеснявам, защото датчаните ще дойдат тук за победа, а може и да я вземат.
Лудогорец взе 1 точка, което е добре. Като игра не е добре. Ако така играят, вероятността да загубят тук е голяма. Звезда се представи добре, и те са опасност за нас.
@CSKAnaGANCHEV И ние, и вие създадохме много качествени футболисти, но после при лоша политика както при нас, така и при вас, ги изпуснахме, и сега някои от тях ни наказват, но такъв е живота.
@CSKAnaGANCHEV не всички са хегемони, аз съм си левскар, но гледам обективно на нещата! Киро си го подмина като малка гара, а подаването му бе отлично! Това е.
Мисля, че след този мач Киро си вдигна още цената.
  • 1