100 дни до Париж 2024

Хотел дьо Вил

Invalides

Champ-de-Mars Arena

Ролан Гарос

South Paris Arena

Парк де Пренс

Берси Арена

Площад Конкорд

Трокадеро

Гран Пале

Порт дьо ла Шапел