Един от основните играчи на Левски Георги Костадинов по всичко личи, че няма да остане в отбора след края на сезона. Той има договор до 30 юни и явно няма да го поднови, като изтъкна причина за това свое решение действията на ръководството. 

"Бяхме се разбрали с ръководството на два пъти. Обаче един човек от ръководството се отметна и затова няма да подписвам договор. Каквото имам да коментирам, вече съм го казал в очите на хората", заяви разочарованият халф.

"Явно във футбола това е нещо нормално. Разочарован съм, не е приятно, когато сте си стиснали ръката с един човек и на другия ден да се отметнат. Имам още два месеца договор и ще видим какво ще правя след това", сподели още полузащитникът. 

Сега той мисли за следващия мач на отбора, а не за бъдещето си далеч от "Герена". В предстоящата битка "сините" се изправят срещу шампиона Лудогорец, за който Костадинов е играл в миналото. 

"Дали ще победим, си зависи само от нас. Ако покажем отново такава ефективност и разнообразие в предни позиции, както сега, можем да си тръгнем с успеха. Сега срещу Локомотив показахме това разнообразие и резултатът е показателен", сподели Костадинов.