Е,,тази вече със сигурност ще го довърши........Каката и лелята вероятно са го понаучиха на нещо, но то не се отрази добре на психиката му......А това по-младо издание на Шарапова едва ли ще го "стабилизира" за срещите с тай-брек....
Жалко за феновете на ГРИГОРЧО! Скъса им нервите за пореден път.....
Не е за вярване! Григор да обърне мача така....Два вида психика в един мач -това е ново!
Да водиш с 5:0 в тайбрека и да загубиш с 5:7!? Пореден провал заради липса на здрава психика. Толкова си може и с това ще се запомни....
Арабо-афро-канадецът знае защо е на корта, тенисистът от Хасково - не
Идемо, Ноле! МНОГО не му стига на изрусения...
Гражданинът Пенев започва подобаващо за готвач на супи. Представянето срещу Етър е симптоматичен нов успех за кухненската му кариера. След месец-два новият лозунг ще бъде: " Стани фен на ЦСКА- София - откажи се от футбола!"
Браво! Браво!! Това е новата звезда на България в тениса! Радва ме, че макар и роден В САЩ той е много повече българин от онзи дето все нещо му пречи да участва, да говори правилен български и да не дразни повечето българи. Алекс е и в пъти по-интелигентен!
Е, и? Какво да направим ? Да организираме всенародни тържества или да го питаме кога ще участва на Sofia Open?!
Браво на хубавата испанка! Йоханна Конта е изключително неприятно, но за сметка на това болно-амбициозно същество. Преди около три години когато игра с нашата Цвети и губеше, същата тази Конта имитира ""неразположение"". Бави се 42!! минути за да изпие необходимите ""ВИТАМИНИ"", а на Цвети мускулите да изстинат напълно. НИКОЙ не санкционира Конта!!?? За това, когато и който да побеждава този отпадък ще го приветствам най-искрено!
Браво! Скоро това момче ще е Българинът с когото ще се гордеем в световния тенис. А онзи, Псевдо-българин с диалектния български език и уличен английски е вече минало.
@replay Поредната овца, която блее в хор от обор несретници! А има и наглостта да ми говори на "ти" - типично за обикновен/а простак/чка. Ако страдам за нещо то е , защото открито ироничните и подигравателни коментари по отношение на представянето на Гр. Димитров на и ИЗВЪН корта, касаят и създаваната представа за България. А тези коментари са на хора с много възможности и пари.
Има стара българска дума за тази показност: ХВАЛИПРЪЦКО! Пази Боже, сляпо да прогледа!
Провал! ПРОВАЛ! ТОТАЛЕН ПРОВАЛ! А най-лошото е, че Гр. Димитров вече изглежда ПО-СТАР и от Федерер. За последния месец е добавил 10 г. към реалната си възраст.
Страхът да играеш в Родината си е много показателен за нивото на мислене на този човек.. Гр. Димитров окончателно скъса с България и публиката тук.При никой от НАИСТИНА големите тенисисти няма такова "заболяване" ЗАРАДИ това ще му се наложи да "скъса" и с идеята отново, НЯКОГА да е в Топ 10, дори ТОП 20. Изкара доста долари, но животът в Монако е доста скъпичък за да остане там завинаги.
В ДНК-то на норвежците е да са праволинейни, груби и по правило крайно невъзпитани към считани за по-слаби, както и най-вече към по бедни от тях! Всъщност те са една 4-милионна, прогресивно застаряваща нация с мания за величие и в същото време с много комплекси от собствения си, високостандартен, но безцветен, обезмислен от гарантираното им благополучие, живот!А треньорчето е стандартен, нискоинтелигентен простак...
Толкова празни, никому ненужни приказки за да се "ОБЯСНИ", че ЦСКА-Литекс-Чавдар- Олимпик (последният да затвори вратата!) НЯМА и НЕ МОЖЕ да плати! Ха-ха-ха!
"Баскетболистът" от Микре няма как да извади тези пари. И всичко, което се разигра от юни месец насам го доказва. Очакваха се едни пари от едно участие на ЦСКА в Европа, което не се случи. А парите от Каранга отдавна свършиха. Не се и чува нищо за кораби натоварени със захар в Бургаския залив. Сега ще гледаме една седмица ще гледаме селски цирк с две маймуни и стадо овце. билетите от първия до последния ред са БЕЗПЛАТНИ1
Трагично представяне на Гр. Димитров. Безидейност, безсилие, бездушие.....Извинявам се на всички негови привърженици, но моето мнение е, че тази вечер Гр. Димитров приключи с големия тенис! ЖАЛКО.....
Ха-ха! Поредният празноглав, полуграмотен и надъхан писач. Вероятно трудно си завършил 8-и клас. Възможностите на Гр. Димитров ВЕЧЕ са да спечели, евентуално ATP-турнир 250. Другите ВЕЧЕ са непосилни за него и му трябва психолог (психиатър).
Понеже си нямаш на идея какво съм постигнал, къде и колко съм вял българското знаме и колко пъти ме поздравяват ежедневно, мога само да те съжалявам.. Във същия филм се казва и нещо подходящо за теб: "Вземаш си гъдулката и хайде във Вариетето.... " не е във твоите възможности да осмисляш елементарни неща, така че забрави да споделяш плиткоумните си "съждения" публично.
Отговарям на "ти", защото съм видял доста повече в живота!
Знаеш ли какво е чест, когато отказваш да играеш за Родината си, знаеш ли какво е чест когато бягаш от турнира в София; знаеш ли какво е чест когато не поздравяваш олимпийците на България; знаеш ли какво е чест когато не поздравяваш българите на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК; знаеш ли какво е чест когато играеш малодушно; знаеш ли какво е чест когато не знаеш за какво си излязъл на корта? Не, ТИ не знаеш какво е чест!
Пожелателните изказвания за Гр. Димитров приключиха окончателно. Сега дойде ред да се каже в прав текст, това, което хората от тениса говорят повече от три години. Нещата в психологически план са катастрофални и не толкова самите резултати, колкото бездушието при загуби като вчерашната го доказват, както и страхът му да се докаже на една хубава млада жена, вместо на лелята, с която се занимава.
Знаеше ли Гр. Димитров защо и за какво излиза на корта?
Как да не ти скъса нервичките след 4-я гейм?! А в седмия да водиш с 40:15 и да го загубиш накрая като абсолютен новобранец с двойна грешка!
Гледаме филма: "Ай, стига, бе!" Режисьор, сценарист и изпълнител на главната роля - Григор Димитров
Класическо : "Да вкараш вълка в кошарата"! ...и да си направиш сам живота труден
Типичното неприятно начало за тези, които симпатизират ха Гр. Димитров.
Важното е, че запазва 6-ото място, най- прекия път към "върха"!
Валери Божинов веднага да последва СВЕТЛИЯ му пример! ВЕДНАГА!
По-добре да се труди над ретура си отколкото над кака Шерци, защото пак ще си тръгне след първия кръг
  • 1