Браво! Най-после! За мен това е най-стойностния мач в кариерата му, зарази волята и борбеността...
ОТ КОЛКОТО ПО-ВИСОКО ПАДНЕШ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ БОЛИ! БРИСБЕЙН ЗАБЛУДИ МНОГО ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ТОЗИ ТЕНИСИСТ, А СЕГА НЕЩАТА СИ ДОЙДОХА НА МЯСТОТО И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТОЙ РАЗВАЛИ НАСТРОЕНИЕТО НА МНОГО ХОРА.
@elfilki68 Пише се ЖЛЪЧ! Ограниченият интелект и немощната психика са "запазени марки" на въпросния тенисист. Такива, като Вас винаги се засягат, когато някой каже нещо вярно, но неудобно за Вашето "Божество". Нека си спомним "контузията" с болния зъб срещу Надал (оказа се, че в Монако няма зъболечение!?), самохвалството, че е като Федерер, Джокович и Надал, последния "бисер" че "тенисът НЕ е всичко....!?", както и множество други жалки мозъчни напъни, които будят съжаление, но са и потвърждение за " голямата уста" на този тенисист...
@muhluz Когато го е яд на себе си, след показното високомерие спрямо словака в пършитр два сета и допусна след силното 6:1 в третия да е "на косъм" в четвъртия и петия сет не е здрава психика, а случайност.
Когато го е яд на себе си, след показното високомерие спрямо словака в пършитр два сета и допусна след силното 6:1 в третия да е "на косъм" в четвъртия и петия сет не е здрава психика, а случайност.
Това е новият-стар максимум на Гр. Димитров. Ще си тръгне от турнира на 31.08, като напълно ще оправдае последния си НЕВЕРОЯТЕН мозъчев напън, че (цитирам го) : "Тенисът не е най важното нещо...." ?! Нарцесизъм, вироглавост и немощна психика - това е всъщност най-важното......
Именно "всичко от себе си"! Това е максимумът му срещу най-добрите. Поне го нямаше бездушието и обречеността, които сме виждали преди в мачове срещу Федерер и Надал, например.
Но, треньорът казва, че сме на ПРАВ път.....е със само три дупки днес....до момента...
@veshter001 Отдавна това съмнение се прокрадва. Прави впечатление също, че се постига само и точно толкова колкото е недбходимо за да запази мястото си в ТОП 30 и да получава автоматично покани за големите турнири
@Panchev Да, така е! Вече го прави и то достатъчно безсрамно (малко по-завоалирано беше срещу Тийм преди време.). НО, не е лошо и да сме наясно, че коефициентите бяха 4:1, в началото на мача, а след първия сет достигнаха 9,5:1. Както се казва: "парите са си пари", нали?
Последното отиграване в мача беше олицетворение на психическата безпомощност на Гр. Димитров. Вече над 100 са неговите сривове след първия или втория кръг на много турнири, преди които имаше големи приказки за поуките, за супер-подготовките, дори за спечелването на турнир от Големия шлем и т.н и т.н.Кулминацията беше безумното му изказване, че е като Фегерер, Джокович и Надал.....преди 5 години. Но, с наличния му интелект и доказаната психическа лабилност може само толкова. Жалко за всички, които му вярваха, издигаха го в култ и го превъзнасяха - те наистина похабиха много нерви.....
Предизвестен тъжен залез на многообещаваща кариера преди....12 години! Жалко за тези, които не желаеха да видят нерешимите проблеми в психическата устойчивост на тозия човек и характера му, който не е на победител. Въпреки личното му твърдение, че е като Федерер, Надал и Джокович, с което стана за смях преди няколко години. Хубаво е, че не играе на турнирите в София.....
"След дьжд-качулка"- се казва у нас, мадам Корне! Защо не защити Ноле докато той беше задържан там!?
Стана "популчрен" на чужд гръб - този на Ноле! Как няма да е доволен?!
Инакомислещите са и винаги са били проблем за хората с власт. Има Джокович на АО-има проблем! Няма Джокович на АО- няма проблем! Необходими са същества, приличащи на хора, но с овча психика. Те ТРЯБВА да изпълняват неща като: например" няма да се усмихваш 11 дни ( севернокорейския идиот), ако не се ваксинираш до 28 февруари 2022 ще бъдеш "настанен" в (конц) лагер (заповед на новият фюрер - хер Шаленберг в Австрия), ще играеш на АО, само и единствено, ако АЗ реша, че не си опасен за "околните" (Алекс Хоук) и т.н. и т.н.
Инакомислещите са и винаги са били проблем за хората с власт. Има Джокович на АО-има проблем! Няма Джокович на АО- няма проблем! Необходими са същества, приличащи на хора, но с овча психика. Те ТРЯБВА да изпълняват нещ, като: няма да се усмихваш 11 дни ( севернокорейския идиот), ако не се ваксинираш до 28 февруари 2022 ще бъдеш "настанен" в (конц) лагер (заповед на новият фюрер - хер Шаленберг в Австрия), ще играеш на АО, само и единствено, ако АЗ реша, че не си опасен за "околните" (Алекс Хоук) и т.н. и т.н.
@kapitanin Ха-ха! Ваксиниран маймуночовек с много интелигентно мнение.....
Ще му "видят сметката"! Дори чисто психологочески, той не може да е същият Ноле. Но, случаят "Джокович" е само фрагмент от бъдещите мерки срещу неваксинираните - за НАЗИДАНИЕ (ЕТО КАКВО ВИ ЧАКА ВСИЧКИ, КОИТО СТЕ СРЕЩУ ВАКСИНИРАНЕТО-депортиране, безработни, концлагери...) Всъщност това е новата версия на "Враг на народа" от времето на социализма. Излиза, че Ноле е заплаха за всички ваксинирани, ЦИВИЛИЗОВАНИ тенисисти! Честито на всички ваксинирани!
@samobs Виждам, че си изключително ""интелигентен" простак. Очевидно си завършил успешно 4-и клас, защото все пак можеш да пишеш. Много над твоите възможности е да схванеш картинката и заради това злобееш. Препоричвам ти да се ваксинираш още 67 пъти за да можеш да твърдиш, че си съвършен и че скоро ще станеш извънземно недоразумение.
Този не е толкова колеблив, когато трябва да избира между София и каквото и да е друго! Той просто избира другото, а се бие в гърдите, че е българин! Жалък! Повтарям, че Федерер, Джокович и Надал никога не са отказвали да играят в турнири на АТР пред собствена публика в родните им страни! Защо ли? За щастие има и истински българи като Митко Кузманов. Браво на него! А Гроги съвсем скоро ще се прибере от Сан Диего в Монако, защото толкова и само това може.....
Поредни глупости написаниа от журналисти с малко мозък, но амбиции да "блеснат" с идиотски заглавия. Булгария НЯМА да загуби от Беларус, а ?еларус ще загуби и от Черна гора тази вечер! И нека за съотвения спорт, ГОСПОДА РЪКОВОДЕЩИ GONG, рубриките да се списват от ЗАПОЗНАТИ със СЪОТВЕТНИЯ спорт, а не с "журналя специализирали" по селските Кръчми!
Преди време се отнасях скептично по отношение на "тотото" в тениса и към коментари за абсурдно или странното представчне на Гр. Д. в някои турнири. Както и за смешните оправдания за "нарушенив на тренировъчния процес", "неразположение", "болки в рамото" при ОТКАЗИТЕ на Гр. Д да играе на турнира в София.. Ноле, Рафа и Роже не си го позволяват НИКОГА дори и турнирите в техните страни да са само от АТП 250. Те винаги участват. Защо ли? Съвсем скоро "внезапен" проблем със зъб, също доведе до преждевременно напускане на корта. Сигурно е, че официалните факти са такива каквито са. А какви, колко реални и тежки са здравословните проблеми на Гр. Д. може; само да гадаем. Нека все пак му пожелаем да се оправи и да има някакво по-добро бъдеще в тениса.
@replay Вече комуникирахме веднъж по повод играта на Гр. Д. срещу Рафаел Надал. ТРЕЗВИТЕ оценки и мнения на нивото на игра на българския тенисист не са "единствено и само "хейтване". Да се говори колко "велик" тенисист е Гр. Д., колко прекрасна е Лолита, къде живее и тренира Гр. Д и, колко пари е спечелил, спрямо средностатистическия българин, след поредица от негови категорични провали на корта е смешно. Защото, ако приемем, че качествата на Гр. Д.,, като тенисист са на ниво "Ферари", то неговото представяне на моменти е на ниво "Запорожец-костенурка". И това е факт, а не лично негативно отношение към тенисиста Гр. Д.
Очевидно в Монако няма спешни дентални и други здравни услуги. Колко са зле там! Хасково е къде-къде напред. Епизодите с "лъжливото овчарче" с Гр.А. сме ги гледали и преди турнири в София и при други провали. Ще е истински късмет за него, ако Лолита се връзва на подобни скалъпени неща....Къде е мъжеството, а?!
Традиционно безпомощен срещу Рафа.......
Ехо, разбиращият от плюване! Къде живееш, какво ти е компютърчето, колицата, колко мижави левчета изкарваш та се опитваш да поучаваш? От кога си се самоназначил за адвокат на ГД, като му броиш парите и нищо не вдяваш от спорта тенис?
Провал след провал. После ще са обясненията, че си е направил изводите, че ще рабори още по-упорито, че чака с нетърпение следващия турнир (естествено е за нас да знаем, че ще е пореден аутслед мач-два!) И така вече 10 години кретане и психическа безпомощност! Да му мисли Лолита........
@anestesia Браво! Точна и ясна диагноза на "клиничния случай" Григор Димитров! Жално за хората, които в последните 10!! години възлагаха надежди на този психически недъгав тенисист......
Пламен Марков стана изкупителна жертва на полуръста от Микре. Говори несвързано, с много лапсуси и повторения (например, .".... от гледна точка на...."). Аматьорският ПФК ЦСКА, който спечели Купата на България няма нищо общо със селянина от Микре. Напротив, след като спечелиха Купата всичките тези млади таланти бяха изгонени от клуба, вкл. и треньора. С това го направи лично "бащицата" от Микре!
Е,,тази вече със сигурност ще го довърши........Каката и лелята вероятно са го понаучиха на нещо, но то не се отрази добре на психиката му......А това по-младо издание на Шарапова едва ли ще го "стабилизира" за срещите с тай-брек....
  • 1