@IbreObre Когато Пирин стане, като Левски тогава и на него ще му опрощават дългове от десетки и даже стотици милиони! А като стане, като ЦСКА ще му направят нова А група, да си играе направо в нея!
Всички носители на Златната обувка я печелеха по един и същ начин, за това я бяха спрели по едно време. Имаше един румънец от Динамо Букурещ - Родион Къмътаро, на който в последния мач му трябваха 4 гола, за да изпревари един австриец и той ги вкара. Тогава австриеца се отказа от сребърната обувка и май я дадоха на Сираков, който трябваше да вземе бронзовата с 36 гола, с колкото Жеков бе спечелил преди това златната. Но и това го има във футбола, отбора решава, че нападателя им заслужава приза и започва да играе за него. Аз лично не виждам нищо лошо.
@btr Само хибрид м/у овца и говедо може да се изказва така!
Ясноооо, нещата пак отиват към припознаване.
@Mariana74abvbg
Аз никъде не съм споменал ЦСКА. Нещо си се Припознала.
То е ясно, че един държавен, или какъвто и да е заем, ще е поредния, даже ако не и последния пирон в ковчега на отбора. Само се налива масло в огъня, та другите да плюват, че сме били държавен отбор!
Когато се направи нова футболна лига, за да се спаси Левски, тогава може да се коментира, че е държавен отбор на всички власти!
Дрън, дрън!
Олеле, Боже!
Аз пък се притеснявам. С този средняшки манталитет най- много бараж и отпадане в първи предварителен кръг в ЛЕ. Толкоз!
@lucky231 Ако не бехаСССР и шумкарите, изобщо немаше да има ЦСКА.
@КироВарна Понеже броиш колко сме на стадиона, я кажи на вашия стадион колко души има в сектора за гости на мачовете с Левски и колко на другите мачове, с Лц, или Берое, или Локо, или Ботев? Ами вие по колко сте на мачовете с Левски и на другите?
Сега всички трябва да помагаме на най-великия отбор за всички времена.Мненията на лайнометите не са важни!
Че то по-добре без козирка, отколкото с козирка, като на другите стадиони. а трибуните им да не говорим, камо ли за тоалетните, или видеотаблата им. Чакай, нещо се обърках, то видеотабла имаше само на Герена и наЛц
Това не е новина, а нещо обикновенно за Левски.
Крайно време е министерство на здравеопазването да обърне внимание на такива, като captiva и да ги настанява в съответните заведения.
@replay Колега, от тебе разбирам, че другите наши отбори са цъфнали и вързали и изобщо не се радват, когато победят Лц.
@gufianec Това е заглавие с подзаглавие, тип - Бий Самара, да се сети магарето
@Странджата А не мислиш ли, че една от причините да не се пълнят стадионите е именно състоянието им?
Кога най-после и в България ще има Нормален стадион?!
Ти даваш ли си сметка, че ако ги нямаше комунистите, СССР и в частност ЦСКА Москва, нямаше да има и ЦСКА от София?
Щото Левски го емало и преди тях.
А на вас проверка кога?
Нищо ново под слънцето. Старата песен на същия глас. Абе с такива изгонени от Азербейджан ли ще гоним Лц бе?!
Абе всички така казват - че головете на Левски били от техни грешки - абе отборчета, докога ще се нас*****е от страх с/у Левски бе?!
На стигнахме агитката на Локо Сф, сегс гоним тази на Славия!
С тия футболисти нищо чудно да стане и като с Левски. Но да попитам най-успелия треньор за XX век, кой беше начело на ЦСКА ри загубата с 0:8 от Литекс?
То хубаво, но сега трябва да направят и Лц нац. отбор, както Динамо Киев по времето на СССР с Лобановски. Само да не стане, като с ЦСКА, след като отстрани Нотингам и набутаха деветима от тях за титуляри, ама след катастрофата с/у Германия на В. Левски се отказаха от пошлия експеримент.
То и Балъков така казваше...
Предварително моля да не бъда разбран погрешно, че защитавам расизма и неонацизма, но законите и санкцийте трябва да са еднакви за всички. А то какво излиза - всички знаем какво правят английските хулигани, когато са в чужбина, но наказание за Англия няма, или може би ще има, когато загинат още 39 души заради тях, като на Хейзел през 85-та. Какъв е извода - който не е нацист може да вандалства, когато и където си поиска.
Ами щом за един мач пуска 5 гола и то с/у Спартак Варна...
  • 1