И, аз им обещавам да си получат заслуженото говедата. На есен във В окръжна!
Абе, тоя Тити, като е заразен с ковид, защо е без маска и ръси вируса по микрофоните!?
Мястото на говедата е във В окръжна! Преди години Патков и Перуката скъсаха по едни цървули да тичат да ходатайстват срещу ЦСКА, а сега реват за помощ!
А, решение за Уефски, имаш ли? Да почнете на чисто от В окръжна!?
Браво! Така може да се изчисти тирето от името на другия ЦСКА. Мен лично не ме притеснява да са и двата отбора в ефбет лигата. Ще подкрепям и двата. Редно е и Уефски така да направи, за да изчистят името на Апостола.
Ето, май ме послушаха и фалиралото отборче от гайрена ще вземе лиценза на бистришките тигри. Така ще се роди Левски-Витоша. Упознавайте се момчета, па идете и целувайте ръка на благодетеля си дон Тиквун!
Говедата се прегръщат и целуват без маски и ръкавици!? Само разнасят коронавируси. Чевствали годишнина!? За тия закони няма ли? Те и абитуриентите искаха балове, ама няма да има!
Колкото и да се опитват и напъват уефскарите, мъртвец не може да се съживи. Да си сменят името на отборчето и да почват от В окръжна.
Най-добре е на фалиралия клуб да не се прави повече изкуствено дишане, а да се преименува и да почва на чисто от В окръжна, където му е мястото. Само петнят името на Апостола говедата.
Не виждам, какво е лошото да има два отбора ЦСКА в елита!? Единия, чрез машинациите на Ганчев откупи правата и емблемата на ЦСКА, а другия с упоритостта на фенове и играчи започна на чисто от А окръжна и честно се изкачи до ефбет лигата. И Найденов и Ганчев са разбойници, но в България на такива се крепят повечето отбори. Предлагам и на Уефскарите да направят същото. Наско да "откупи" правата на Бстришките тигри и да създаде Левски - Витоша. Който не е съгласен, да спонсорира фалиралия подуянски клуб и да започне от В окръжна, като Левски 1914. Просто и почтено! Но говедата не могат да го разберат, а чакат Тиквата да им помогне за пореден път. Без бащицата няма да се оправят.
Уефски е за интензивното, но и там няма да го оправят!
И партньорът на ГРОБ, ДПС се включиха в акцията за спасяване на фалиралото отборче от гайреня. Колко милиони губи тиквеникът от съвместните далавери с Божков, та прибягна и до тая стъпка!?
Спри си лайномета бе, какво ти обеща дон Тиквун, да накисваш бившия си ортак и благодетел!? Ти си същата мутра като Черепа. От едно котило сте и с тиквеника.
Браво Ивков! Беше си мъжкар, като фотбулист, такъв си остана и в живота! Трябва да си останал без никакво достойнство, да ходиш да се молиш на цървула от Банкя, да си оправя кашата в Уефски и то пак за сметка на държавата. Дон Тиквун е ГЕЙбераст и се отмята, като влашка престилка! Виж, калко свои стари авери натопи и прогони от страната ни!
Най-после турското синьо ще си отиде на мястото!
Какво е казал по темата дон Тиквун!? Някоя мисирка може ли да ми го преведе ,че нищо не се разбира! Нали искаше да има ясен собственик на акциите, та да помогне на Уефски? Сага, като той е притежателя на контролния пакат, какво се ослушва!?
@Neznaiko1912 Не са виновни протестиращите, нито коронавирусът, че ни управляват некадърни мутри, които ограбиха държавата и продължават да го правят, даже и при Пандемията.
Какво е писал Меридиан Мач, въобще няма значение! Най-голямото посмешище се случва с говедата от Герена. Не спряха да се подиграват на ЦСКА, а ги стигна същата съдба, че и по-лоша! Досегашният им благодетел би дузпа на техния покровител, дон Тиквун и такъв голям гол му заби, че още го боли! Сега в елита ще има два отбора ЦСКА, но няма да го има нито Уефски, нито Витоша!
Така са се уплели тия говежди, овчи и свински черва, че няма разплитане!
Значи, дон Тиквун и Горановото л..но са принудили Божков да пълни касичката на разградското първеню!? Абсолютен рекет по мутренски па било то оформен и с договор! И сега, тоя мафиот им връща услугата, като лиже и сини задници! От налетите милиони не му пречи да задели нещо и за Уефски. Но на дон Тиквун от паничката да не се пипа!
Значи, дон Тиквун са принудили Божков да пълни касичката но разградското първеню!? И, това ми било законно изнудване! Абсолютен рекет по мутренски!
За да не петните името на Апостола, ще трябва да си смените името на отборчето! Витоша ви се пази!
И аз съм готов да получа Уефски, ама няма кой да ми го даде! Домусчийски и той се надуби на ББ, но дали ще го угрее... Едно е ясно, дон Тиквун трябва да се разпореди!
ЦСКА 1948 започна преди 4 години от А окръжна и сега влиза в "елита". Нищо страшно няма за Уефски да почне на чисто от В окръжна. Междувременно, дон Тиквун може да "изкупи" правата на Витошките тигри и да вкара един Левски-Витоша в Б група. Пак нищо страшно, отиграна схема!
В цивилизования свят се подават оставки, когато се установят връзки на властта с мафията. У Герберистан и властта и мафията са едно цяло!
Крайно време е това отборче от Герена да фалира и да започне на чисто с ново име от В окръжна! Името Витоша е свободно, стига са петнили това на Апостола! А, двамата мафиоти - Божков и Борисов да ги вкарат в затвора да си ги мерят на спокойствие!
А, за любовницата на Тиквата, с имотите за милиони в Барселона!? Човекът с каскета защо мълчи!?
Крайно време е това отборче от Герена да фалира и да започне на чисто с ново име от В окръжна! Името Витоша е свободно, стига са петнили това на Апостола!
А, двамата мафиоти - Божков и Борисов да ги вкарат в затвора да си ги мерят на спокойствие!
Отдавна не гледам и не слушам новините и брифингите на тия задници, а мисирките и тук започнаха да ни ги пробутват. Кого плашиш бе, мишок?! С Тиквеникът сте за затвора само за разпространението на фалшиви новини и заплахи срещу хората, а за другите ви далавери и доживотна присъда ще ви е малко.
Окрадохте парите на Чорни, после сума държавна пара се изля на герена, а сега ревете говеда! Слагайте си годинката в името (Левски - 1914) и бегом във В Окръжна
  • 1