Пеевски и Тиквата така са корумпирали и спорта, че още 30 години няма да се оправи!
Покажете, кои са тия 241 делегата, които са гласували за тая мутра!
Задник! Ходи се лекувай в Карлуково!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
ЗАСНИК! Не можеш да се откажеш от далаверите с Перуката!
МАФИЯ! Перуката и свитата му трябва да си ходят!
Какъв скандал ви гони бе, герберасти!? Просто Бербо обяснява на един пенсионер, че не може да има частни улици. Даже и в затворените комплекси влизат с автомобили, когато имат багаж за стоварване или товарене.
Честито на всички армейци! Честит Празник 9-ти септември и на всички истински българи!
Да, това не може да бъде дерби. Да биеш един фалирал квартален отбор говеда, който от години е на изкуствено дишане, просто ще е жалка картинка.
Тройчо пак се прояви!
За Тройчо - добре, но защо се аутсорсват другите мениджърски позиции!?
Чудесен мач! Радвам се, че в А лигата има два отбора ЦСКА и то качествени!
@go6etogong Какво ти пречи Президентът!? Не ген. Радев, а Тиквата наложи простащината, като модел на поведение и управление в Герберистан!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@BulgarianSS Правилна стъпка на ръководството на ЦСКА! Не бива отбора да се намесва с такива мафиоти, като Магарешки и Валерко. Същото важи и за останалите политически партии от престъпната управленска клика!
Тая ухилена медуза да си затваря устата! Ако не е дон Тиквун, отдавна да е пътник!
Кой казва, че ръководните фактори на Армията губят доверие, ако са изгонили Пената и Жеката по политически причини?! Напротив, много добре ще направят, ако изгонят всеки, който има връзка с представители от престъпната управленска клика на Тиквата! Само говедата на гайреня се радват на памащи от Вожда и Пеевски!
Пената и Жеката са велики футболисти и треньори, но се изложиха с уйдисването на мафиота Магарешки, еле пък и на другия лъжепатриот Валерко. Много правилно решени на ръководството на ЦСКА, ако има такова!
Айде, говедааа, стягайте куфарите и към В окръжна!
Ето какви младежи възпитаваме днес! Татковците им са от изтърваните мутри и чалгаджий,
До тук, добре! Тиквата е натиснал Ганчев и Инджов да сдадат акциите. Само да не ги дадат на онова разградско парвеню с гладжосания перчем! Аман от мафиоти в спорта! Едно е сигурно, че акциите на ЦСКА няма да ги разнася Сашо Диков и да кандърдисва този и онзи, както стана с говедата!
@m65 Иди си в говедарника на Гайреня и стига си мучал на умрело тука! Кварталното синьо отборче се крепи от МВР и мутрите, иначе ще стигне най-много до В окръжна
Тоя тъпунгер пак си вре гегата, където не и е мястото.
Дали не го е посъветвал някой да напусне ЦСКА за да не последва Божков!?
ГМО, Баце е престъпник, но не си прав, че пречи на Уефски. Напротив. Той накара Божков да финансира говедата с част от ограбваните от хазната пари, Той накара Спасчо да вложи от окрадените от европейските помощи пари, Той накара Пеевски да ви покрие част от задълженията с окрадените от КТБ пари, Той ви намери и новите спонсори. Ръцете, краката и гАза трябва да му целуват уефскарите на дон Тиквун!
Престъпникат Спас Русев няма ли да влезе в затвора, заради откраднатите навремето помощи от ЕС!? Сега пере мръсни пари в Лондон!
Говеда, признайте си, че Пеевски и Тиквата ви плащат сметките, иначе отдавна сте пътници към А окръжна.
До кога ще ни занимавате тук с тоя дебил и шайката му престъпници!? ОСТАВКА!
Чудесна статия. Защо ли не се разпространява от мисирковите медии!?
В 19-та минута имаше чиста дузпа за ЦСКА за изблъскване на Соу с ръка в гърба, преди да падне в наказателното поле. Ама съдията и коментаторът гледат ръцете на мамин Ники.
  • 1