Браво на момичето!
Все още недоумявам, откъде-накъде Везенков стана спортист на 2023г.!? Явно и в спорта краварските подлоги не са малко!
Браво! Успех и в следващите кръгове, момиче!
Цялото престъпно БФС трябва да се разтури!
Тия укронацисти няма ли да ги изхвърлят от всички състезания!?
Да отиват да се бият в Усраина за ФАЩ и да не се размотават из другите държави!
Как така до сега ФАЩ не са "ударили" Катар за да свалят диктатора!? Няма ли да има размирици в Катар за защита правата на жените и гейовете!?
Ко става бе уефскари!? Два отбора ЦСКА на първите места!
Лудогорец са груб отбор и с по-голямо самочувствие от капацитета. На международната сцена грубата игра не се толерира, а самочувствието може да ти смачка всеки съдия.
Да си ги чукат в главите говедата!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
И тук ли почнаха с краварските фейкове за Окраина!?
Руската икономика е във възход за разлика от тази на ФАЩ и Еврейския съюз! Затова лайнометите на краварите и еврогейовете са включени на максимум. Хибридната война срещу Русия е в най-връхната си точка. Това едва ли ще спаси фашистката хунта в Киев от възмездие! Смърт на нацистите, техните покровители, поддръжници и подстрекатели!
Смърт за фашистката хунта в Киев, нейните покровители, поддръжници и подстрекатели!
Съсипаха го краварите това момиче с долните си номера! Все пак, бъдещето е пред него и ще има време да спечели много златни медали.
Помислих, че Бобчо си е сменил перуката, а то... решил да почеше с език на разградското първеню мъдурите!
Мамка им долна краварска! Търсят под вола теле! Щом не е установена на момента, значи пробата е фалшифицирана. Пък и да е имало някаква минимална съставка от лекарство миналата година, сега момичето е "чисто"! Олимпийският шампион си е олимпийски шампион, независимо от вас, говеда!
Браво на момичето! Краварите да умират от яд!
До кога ще държат говедата на изкуствено дишане!? Патков и Перуката протриха няколко чифта цървули преди години да клеветят ЦСКА, докато неги извадиха от А групата. Време е и това квартално отборче да отиде във В окръжна и да си разплатят масрафите!
Мамка им долна краварска! Говедата от ФАЩ не се сквернят да посегнат и на спорта. Фалшификации, манипулации, грозни политически скандали..., какво ли не измислят тия педали, само и само да се направят на велики. Жалки сте! Войните спират за Олимпиадите, но тия алчни юдей ги разпалват и не им пука.
Успех на нашите спортисти!
Мамка ви долна краварска. Спрете с тия флшификации и фейкове! Бъдете спортсмени и губете с достойнство!
Перуката и свитата му видяха дебелия и почнаха да се правят, че нещо работят. Толко години крадоха отвсякъде, че и от екипите на децата, сега се загрижиха и за футбола! СМЕШНИЦИ!
Оставете момичето на мира , кравари долни! Долу ръцете от спорта, гнусни фалшификатори!
Мамка им долна краварска. Не спират с провокациите гадовете. Защо не оставите поне спорта извън гнусната си политика!
Като и е наредил колчетата треньора, как няма да стане първа!?
Веднага МОК, СМОК и сие краварски марионетки да се намесят и извадят фалшиви допинг проби за рускините, да може някоя американка да вземе медал.
@go6etogong Дивак! Като знам при какви мизерни условия се подготвят нашите спортисти, самото им участие в Олимпиада е героизъм. Пий си бирата пред телевизора и не коментирай!
Ма..мка ви долна краварска! Пак ли посягате на спорта с гнусната си политика! В честни игри вашите натурализирани спортисти и един медал няма да сечелят, нещастници!
Вече има статия в опровержение на положителната допинг проба, но гьобелсовата пропаганда на МОК свърши гнусната си работа.
Става дума за тест, направен преди Олимпийските игри, но сега е станал известен неговият резултат.
Ма..мка им долна краварска. Пак се опитват с фалшификации да подронят аворитета на руските спортисти и им вземата медалите. Долни, нагли и безочливи!
Педерас Терзийски и говедата да си гледат краварника на Гайрена и да не се занимават с армейците. Фалиралото синьо отборче отдавна трябваше да е във В окръжна. Крайно време е да им се спре изкуственото дишане на говедата!
  • 1