Така ли подмладяваме. Че един вратар може да пази до 40 и въобще даже не влияе на играта.
Колко вратари има в Левски бе? А уж нямат пари...
Селекция и то мащабна трябва, но сред 7,8,9,10 годишните. По училища и площадки в ЦЯЛАТА страна. После честни първенства и тотално намаляване броят на чужденците напр до 3 в нашите отбори. Задължително налагане 1,2 или 3 играча от по-ниска възрастова група, ат децата до мъжете. Изключително интензивна физическа подготовка във всички нива.И чак тогава след около 10 години ако имаме живот и здраве ще видим и резултат в нашия национален отбор, освен ако не опорочим процеса някъде в дългото чакане.
Този преди нколко месеца след като паднаха от Норвегия,каза че ще се върнат по-силни и "Като един юмрук" щели да ударят. Сега вместо юмрук, видяхме как се мятат меки китки.
Никой не игра. На мен ми замириса на продажба или тото.Жалко само че хората и на нашия стадион стават все по-малко и по-малко. А бяха много. Абе, що не вземат да проведат един ПОЛИГРАФ за лъжата. Той В. Генев вече е бил на такъв, ама аз мисля че немалко скъсани ще ема след това.
@Вал Вярно е. А от друга страна напъдиха братята Цоневи, но единия от тях за "Довиждане" от България също им наду сините килоти доколкото си спомням.
@4onkata писал си върни Райно, вземи Охене. Това приятелю да не са ти стотинки които прехвърляш от единия джоб в другия? Ми хората си имат договори бе. Пък освен Райнов дето зор голям беше, та и Горанов и Костов преди играха като резерви за нас. Пък още съм чувал че искате Душан, искате Педро, искате Цветков, Охене, Вандерсон, Бандаловски. Ми то целия отбор на Берое май искате. То и треньори двама - Хубчев и Илиан Илиев имахте ама пак не ви арадисват нещата.
Балъков затвърждава 2 правила във футбола въобще. Първото - че от добрите играчи не става добри треньори. И второто - че който де е опитал да прави т.нар. "сплав" между опит и младост, винаги се е разбивал тотално на пух и прах. В нашият отбор разликата в годините на двамата национали от Варна е около 20 години.
Щом вината е навсякъде другаде но не и в БФС, то тогава е яз мога да бъда отговорник за националните отбори. Резултата ще е същият.
Не разбирам. Краси каза че не е доволен единствено от резултата. Пък аз мисля че точно от него трябва да е доволен, защото мача си беше за около поне 4-5 гола с оглед на изпуснатите положения от Чехите. А пък защо е доволен от показаното от нашите играчи пък въобще не го разбирам. Ние май нямахме никакви полузащитници, защото ди я подавахме само отзад, докато някой сбърка.
Това е върховната глупост. Сякаш има отбор в света който да не е изпадал в лоша серия.
@IcoocI виж, четох мотивите към присъдата на Иванчева, поместени н Lex.bg.- 264 страници. Не си прав. Прочети ги и ти и тогава вземи мнение. А относно това, защо и резервния вратар е в списъка на подкупените, отговорът е прост. Защото преди срещата не се е знаело кой ще пази.
Нищо чудно да кажат, че подкупени има, но подкупващи - няма!
Имахме по-чисти положения. Жалко, изтървахме ги. Обаче Лудогорец пак ще е шампион, защото ще бие и Левски и ЦСКА, които пак са с нови треньори. Панаира при софийските отбори продължава с пълна сила. Ако имаше малко повече кръгове до края, убеден съм че щяха да загубят 2рото и3тото място
С две думи - ПАНАИР ГОЛЯМ !
Сега. Няма никаква подигравка, нито пък провалено първенство.Ботев просто са по-добри в момента, май от всички. Прич3ната е че имат добри предимно български играчи и възпитан, сериозен човек за треньор от дълго време. Не разчита на популярност отпреди,не хули съдии, не се разправя с журналисти, а просто ди върши работата - да подготвя играчите. И резултата е налице. Това е. Стига драми. Когато и другите отбори направят това, и те ще имат победи.
@neptunzemya Говориш за 100 дни. Във вашият клуб това си е направо постижение за който и да е треньора. При нас треньорите стоят с години. Какво му беше на Илиян Илиев. Че той при нас в Берое изкара много време и постигна успехи. А сега показва как и Черно море може да играе добре. Пък вие ги пъдите позорно и после плачете че не сте вече по-силни от другите провинциални отбори. И с Хубчев ще стане същото. В Берое той стоя дълго и направи много, а при вас ще постои малко и ще бъде натирен и нахокан накрая. Г. Дерменджиев, Роси, Стойчо Стоев, дори и Гонзо и още много и много. Така и не ви пасна някой треньор. Защото нямате търпение и дори когото сте затънали в дългове бълнувате за нови трансфери, попадения, покупки и победи. Разберете едно: когато играете добре ще биете, но понякога и ще трябва да падате щом противника ви е в по-добро състояние. Нито вие, нито Лудогорец, нито ЦСКА трябва да се чувстват абонирани за задължителна победа и да си изчакате момента когато дойде и ако дойде.
Тази седмица показа че и Левски, и Лудогорец, и ЦСКА не са нещо повече. Не сте абонирани за победите както през комунизма. Ще биете и ще падате когато трябва. Иначе който и да ви е треньор все ще е същото, защото не ги търпите повече от 3-4 месеца. Сякаш е видиш ли абсолютно недопустимо да загубите от провинциален отбор. Види се - може. Даже може и още да продължи така. Защото при нас се работи спокойно, а треньорите изкарват по няколко години.
Само си представете че например тези два червени картона, както и тая "дузпа" беше да кажем хипотетично отсъдени не срещу Ботев, а срещу ЦСКА. И то в такъв важен мач. Тогава вероятно щяха да приготвят приспособления за инквизиция на съдията или може би щяха да докарат оръдие на стадиона срещу него. А Николай Киров просто си каза след срещата че няма да каже нищо за съдииството. Това е разликата между възпитания, цивилизован и разбиращ от работата си треньор и другия селски тъпънар, дето "духа супи", "отлепя ютии" , хока съдии, колеги и репортери без основание.
Въпрос: ЩЕШЕ ЛИ НА ВАС ОТ ЦСКА ДА ВИ Е СЛАДКА ЕВЕНТУЛНО ЕДНА ТАКАВА ПОБЕДА, КОЯТО ОЧЕВИДНО БЕШЕ ПЛАНИРАНА? На мен лично би ми горчила, даже би ме е било срам. Ами този Рафаел ли беше - дето от колене се захлюпи по очи дали изпитва вътрешно удовлетворение че му дадоха дузпа за това нещо? Или просто трябваше някой, някак си да изпълни това което съдията очаква. ДОБРЕ ЧЕ НАКРАЯ СПРАВЕДЛИВОСТТА СИ ПРОПРАВИ ПЪТ.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Вярно е че Ботев стояха по-добре физически въпреки 120те минути в четвъртък. И налагат предимно български играчи. А ние зимата продадохме 3ма българи и взехме 4ма чужденци. Жалко за това.
Че то тук си имаше подлагане бе - каква дузпа бълнуват. А румънската лисица няколко минути преди това дърпаше Баранов за фланелката с ръце отзад, на гърба си и пак се строполи за дузпа.
@reddevil80 Че вие третите вземете си мача де, стига си плакал. След като сте свикнали да ни взимате играчите, вземете си и мача срещу нас. Освен Райнов (да ви "сполай" с него) и този дето се изказва го искате пак без да плащате, защото видно е нямали сте и вие като Мюфтийството до си плащате задълженията. За Лудогорец пък не се кахъри. Ще ви опухат и трети и втори в директните мачове и ще мирясате. А то капитана ви и голмайстора ви и те поиграха малко за Берое преди - ама като резерви.
Най-ми е чудно като кажат че "Като един юмрук" щели да ударят. Те от ден на ден стават по-слаби. Доживях да видя и това да влизат допълнително защитници за да не изгубим от Косово. То бива страх ама от тях ако сме тръгнали да се пазим, то тогава нашия отбор вече за нищо не става. Не да се сравняват с "ЮМРУК" а ми да си погледнат поведението и да си сядат на нацапаните задници че аз умирам от срам вече.
Охенето е мн. добър. Затова онзи джигит му би 2 много жестоки косачки отзад и се дръпна настрани, за да го извадят. А за Локо нямаше дори жълт картон. И съдията беше вътре, усетих го от първата минута. Навремето Левски правеха същото срещу Кейсара от Лудогорец - чакаха да получи топката за да го секат умишлено защото им беше най-добрия играч. И с Локото беше същото.
Ако имат смелост и акъл оттук нататък да оставят в игра само Перниш, Камбуров и Охене и останалите да са наши юноши. Така дори и да падат нама никой да им се разсърди, по-надолу от 6то място не могат да идат. А пък Цветков, Минчев,Мешка още доста могат и сега да ги освободят.
9 минутки - това е.
Той е по-скоро халф, не нападател.
Защото вече си беше подготвил пътния лист за Левски и нямаше да играе както трябва, а само щеше да си пази крачката през пролетта.
  • 1