Според мен резняците тоя път се отърваха. Мисля, че гола е редовен, но съдиите решават. Петков испусна победата
Съгласен съм тези които са контузии някого да не играе докато контузеният не се възстанови и започне да играе.
Имам въпрос към И. Илиев, защо не играят така агресивно и грубо и срещу Литекс София.
Наистина крайно време е за ново принципно БФС. Там е пълно с лицемери и некадърници и блюдолизци. Само ЛЕВСКИ.
А пък аз искам да попитам, откога бутането с ръка не е фал. Също така от Ботев да кажат щеше ли Цунами да изчисти Топката, ако не беше бутнат. Преди да пишат от Ботев каквото и да било, нека отговорят на горното.
@L0VECHISN0TS0FIA какво общо има Левски с това, което си написал. По това време Левски е свързан с опозицията на комунистите. Това, че страната и футбола се е управлявала от малоумници, Левски ли е виновен. Синята мафия ли вкара служебно така наречените армейци в А група. Тиквун е толкова Левскар, колкото теб. Той построи стадионите на резняците и даде пари за Пловдивчани. С негова помощ Левски бе на път да фалира. Само един въпрос си задай, защо Левски е наричан отбора на народа.
А бе нещастни бултраси, защо не коментирате за две стопроцентови не дадени дузпи за Левски. Даже в единия случай съдията показа жълт картон на Стефанов вместо да посочи 11м.А какво ще кажете за спестени картони на някой от играчите ви. Отменил бил чист гол, Дрън, дрън. Футбола се играе с крака а не с ръце. Питам ви бутан ли бе Цунами с ръка или не. Преди да пишете декларация трябва да сте обективни, ама това е чуждо за вас, и както градът ви не е първи в страната, така и вие даже да сте втори ви е трудно. Айде стига селяния.
Баща ти, когото лично познавам сигурно се е обърнал от срам. Сина ти никога няма да е по добър от Левскарчето Андреев. Само ЛЕВСКИ.
Вили вярно е, че разликата между сина ти и Андреев е от небето до земята, точно каквато е разликата между чорбар и Левскар и ти добре знаеш това.
Кучев аз помня как се упражняване на гърба на Левски в полза на Литекс. Пак ли почна старата песен. Не предизвиквай Синята Общност за да не Пострада БФС. Само ЛЕВСКИ
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Гъции гъциии 😀🐷🐷
Припоци точно заради това такива като железовци трябва да ги махнат завинаги, заради двете неадекватни решения. Сега радостно квичите, но следващия път вас ще порежат и ще ревееетеее.
Крайно време е ръководството и фенклубовете да вземат на дело сериозно отношение по въпроса за съдиите. Почти във всеки мач Левски е ощетяван по един или друг начин. Докога ще търпим железовци, свадби, кабаковци и тем бодобни. Не бива да допуснем да се е.... т с Левски.
Този малоумник от Ботев се хвърли с бутоните напред в краката на Сонко на аут линията, умишлено за да го контузи и за него нищо. Тези от вар виждат каквото им изнася. Защо не видяха дуспата на втатаря на Ботев. Той спаси гола, като дръпна Кръстев за краката. Ама мълчание, надяваха се, че Ботев ще изравнят.
На прасетата това им е обичайна практика. Да видим БФС какво наказание ще наложи.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Нешка без грешка. Нищо не можеш да добавиш след казаното от нея. Можеш само да потвърдиш, че наистина МЪРИ е велик.
Умен и своевременно ход. Браво! Когато го взеха от Етър си помислих, че е поредното менте. Сега се радвам, че не съм бил прав. Желая на Кордоба да заиграе в Световен гранд и да има много щастливи мигове с Левски. Само ЛЕВСКИ
Тези драскачи са............ Бил помолен на твърд тон. На твърд тон са забрани, а молбите са на мек тон. На думата моля на тврд тон губи значението си. Освен това аз съм твърдо зад Мъри. Той е напълно прав и тази тема няма да бъде заметена, защото почти всички Левскари искаме истината. Само ЛЕВСКИ
Не можахте ли да продадете срещата на някоя телевизия. Има възрастни, болни и др., които нямат възможност да пътуват до столицата и също нямат такива телефони където да гледат мача.
Браво на всички играчи. Браво и на Мъри. Мислех си, че преди мача няма да има тренировка, но Мъри не е страхливец. Така ако играят ще бият аред в БГ. Само ЛЕВСКИ
Боби радвах се когато се върна, а сега съжалявам, че си тръгна. Бъди здрав и скоро да се върнеш
По добре мучене отколкото квичене.
Тоя припок министърче е лъжец. Говори, че ще се разправи с приближени на мафията, а микренския е един от мафиотите и той му е бил айдукат, тоест приближен на мафията. Чакам да видя саморазправа със себе си, тоест оставка, ама прасе не разбира що е то.
Архитетче Парка не ти е бащения за да се разпореждаш в полза на един мутра Ганчев. Парка е на Софиянци,. Колко ти е платил Гришата та с такъв ентусиазъм си се заел да му осъществиш последната мечта.
Този министър припок май е по нагъл и от М. Балев. Струва ми се, че ще почувства народната любов.
Този припок данеби да си мисли, че все още е адвокатче на джуджето от микре.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ако е вярно това, че на Цоневи няма да бъде предложен нов договор, това според мен ще е поредната глупост. Двамата дори когато не са във форма се раздават повече от другите. Братята са класни футболисти и имат място в отбора. Моля ръководството да излезе със съобщение по този въпрос.
  • 1