Докога този гидженов ше се подиграва с Левски? Нямаше никаква дуспа, а ѝ тия вараджии ѝ те са престъпници. Левскари в сстремежа си да сте срещу ръководството, пропускате гидженовци да ни се подиграват.
За пари ли го правите това бе малоумници. Вие сте псевдо левскари. Феновете имат право на протест, но по начин,който да не пречи на играчите, на играта и на другите Левскари, а вие се подвизавате, както врагове, а не, като обичащи Левски. Много години преди вас съм бил в сектор Б"
Джемили, демек Джевелини високоточно оръжие на два пъти свали канари. Само ЛЕВСКИ
Докога тия прасета ще крадът наши играчи. Крайно време е да се вземат мерки. Само ЛЕВСКИ
Като чели Бари надебелял.
Слава на Бога, че започна да вкарва във всеки мач. Благодаря на БОГ, че е наш играч, и че не играе срещу нас. Бог да те благослови.
@REDscout тогава когато бяхте и вие
Мъри да се върне добре, но без айдукатчето. Ако Мъри е готов да се върне да се обади или по - добре да отиде до офиса на Наско и да се уточнят по всички въпроси, но пак казвам без айдуката.
Не е ли по добре да си приберем в отбора Вутов и Стаси. И двамата са наши юноши и не са слаби. Освен това знаят какво е да играеш за Левски.
@filcolins Абе умник, научи се най-напред да пишеш на Български! Неразумни ироде, такива предатели, като теб не приемам да ми дават оценка.
Най после убиецът на Левски Ивков е махнат!
Селяните винаги се отличават с грандомания, ама не се прави така. Стадиона дледваше да се открие с контрола с някой чужд отбор или не с Левски, а с по-слсб отбор за да бъде празника до край. Особено при контрола цялото това шоуу щеше да има смисъл. В случая какво се получи : ура, ура а накрая хвани ни за.......
Дори и на нов стадион селянина си показва селянията. Голяма радост, че загубиха само с един гол.
Не съм адвокат на Сираков, но съм изключително възмутен от така наречения "младежа". Тоя си позволява да нарича Сираков помияр. Абе младежо, кой си ти. Кой те е знаел преди, какво си постигнал и какво си допринесъл за Левски. Сираков е легенда. Съпругата му е носила Слава за България. Кой си ти бе помияр, който драпаш да се облажиш покрай Левски та да обиждаш заслужили спортисти и ръководители. Ти младежо си по гнусен от люляците бе, Ай сиктир.
Наско ЧРД. Желая ти много здраве, щастие, включително и с любимия Левски и успехи във всичките ти начинания. Дерзай и не обръщай внимание на тези които те ругаят.
сатанисти! Вие сте в ада, а ние не сме добре дошли там.
Браво, че не се предодоха, а се бориха докрай. Радвам се и най - вече и заради Топчо.
1000 % дуспа. Две нарушения за дуспа. Явно има парична организация люляците да станат шампиони.,но не могат горките.
Няма ли да млъкнеш бе. Припок да беше не би направил толкова злени. Убиец на Левски. Щял да си търси правата. Бегай се крий някъде.
Левскари, твърдите, че обичате Левски, тогава спрете с атаките срещу Наско. Той не остави Левски и се бори за спасението. Не му пречете. Не бъдете, като Мъри Ивков, който твърдеше, че обича Левски, а го изостави и предаде.
Мъри едно говориш, друго вършиш. Предлагам да ти викат още Мъри Ивков.
Мъри излъга феновете на Левски. Оказа се, че за него Ивков е повече от Левски и милионите фенове. Мъри срам.
Мъри никъде на друго място няма да намери такъв комфорт за работа, както в Левски в тандем със Сираков.
Сираков според мен спести доста неща, но Мъри не е прав и не вярвах, че е толкова глупав, колкото е и добър треньор.
Оказа се вярноц, че Мъри обича Ивков повече от Левски, и че Ивков е убиеца на Левски.
Трябваше да се добави, че Мъри обича Ивков повече от Левски.
Мъри бил напуснал като сър Алекс. Да ама да беше останал в Левски, колкото него.
Мъри кажи с какво те държи Ивков и защо внушаваш, че той е точният директор, което е пълна глупост. Той обича пиенето и е самовлюбен горделивец.
Ивков убиец на Левски. Един негов колега, каза, че той и от право много не разбира. Позволи си да скача на легенди, но вярно е, че Ивков не е от техния свят, защото, когато легендите изнасяха спектакъли по терените, той ходеше прав под масата.
Мъри заради скандал с тъщата би ли напуснал жената която обичаш.
  • 1