Розови прасенца от кончината тръгнали морал да раздават, ама се расърдили, че другаде не мирише така както в кончината. Припоциииии
Винаги съм бил оптимист и вярвам, че с Диксън или без Диксън Левски ще си стъпи на крака. Радостното е, че в момента отбора е свободен и независим от политици и мутри. Това ще даде възможност на следващият собственик сам да решава и движи нещата без външна намеса. Само Левски завинаги.
Тоя насран мохамет да се маха по най бързия начин. С него всяка среща започваме 10 срещу 11.
Припоци коледа е, време е прасетата да влезнат във фризера
A бизнеса, който му взе твой ли е?
ББ нали е болен Левскари и се прави на смел да взима политически рискове. Защото мълчи и се крие, както мишка.
Ще бележи на Левски, но не и днес. Това не е Дунав, а Левски
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Най-после да прочета нещо смислено, но НКП, кога ще проумее, че има схема срещу Левски.
Всички Левскари трябва да спрат делението на фракции и да застанат твърдо зад Левски и собственика. Измислени са обвиненията срещу Божков, че е бил изнасилвач. Как го доказват без експертизи и мед изследвания. Ако някой каже, че гл. прокурор е извършил изнасилване ще му образуват ли дело. Това са пълни глупости. Ако така ставаше в България намаше да остане не осъден мъж. Бил поръчал убийства, ама на кого и как го доказват без да са разкрили извършителя. Говорят глупости за наивници. Учудващо е, че дори гл. прокурор набеждава и това е престъпление. Обвинения за подкуп без предмета на престъплението също е измислено и недоказуемо. Обвинението за Организирана Престъпна Група е ала бала. Те нямат доказателства, че имат уговорени роли помежду си и. Т. Н. Всичко е съшито с бели конци. За неплатени такси и др. парични вземания се водят граждански дела, а не наказателни. Не познавам Божков, но съм адвокат и тези обвинения са измислени за да му вземат бизнеса и да спрат Левски към върха. Кой има интерес и пари за лобизъм. Помислете л.........
А към "паритиота" Симеонов кога?
Гешев сигурно е бил на свиждане на Божков, та знае къде е той
Положението никога не може да е розово, то винаги е синьо, ама ти Степане за какво си там. Кажи най =после как мислиш да организираш защитата на клуба. Не виждаш ли, че се прави нагла национализация.
Левскари замислете се защо извънредно и седмица преди дербито е приет този закон. Домуса добре си върши работата. Какво ли би се случило, ако феновете на двата гранда се обединят. Мислих си, че национализацията е невъзможна, но..........
Дано Хубчев го надмине с Левски по постижения. Амин, Дай Боже.
Заслужиха си забавлението. Дано и срещу латекса да се забавляват.
Феновете били най големия капитал, но нещо не ги виждам. Не е ясно как защитават любимия отбор, май само на думи
Прокуратурата грубо нарушава НПК, относно претърсването и изземването.
Нагло и незаконно действие на управляващите. Народе събуди се. Пак ли ние ще плащаме за интересите на някой. Докога?
Костов да потърси Илия Миланов от Сливен. Гаранция, че ще бъде излекуван
Трябва да си много заблуден за да не видиш явното нарушение на Джеси. Съдията наистина се справи и не повлия на резултата. Съдията не е виновен, че защитника на латекса от етрополе игра като център нападател на Левски. Този Джеси може и да е добър футболист, но е голям лъжец, че даже супата го изтъпани по телевизията да квичи и да лъже.
Явно домуса докато си е слагал гела е пропуснал да види спестен втори жълт картон на Дяков. Не видя и нарушенията в близост до наказателното им поле, които кабака услужливо подмина. Що се касае за козирката с която се фука, то и баба знае да прави с държавни пари. Крайно време е някой да каже на гелосаният, че когато феновете на всички отбори те проклинят, то рано или късно ще те постигнат проклятията им. Нямам нищо против да станат шампиони, но честно без съдийска подкрепа и купуване на точки. То бива, бива наглост ама чак толкова домус не бива.
Наистина се радвам, че Обертан остава в Левски, защото покрай него ще израстнат и юношите на отбора. Едно нещо пожелавам на Обертан: Със силният шут, който има да цели ъглите, а не гредите. САМО ЛЕВСКИ
Само комплексари си сменят името. Тоя ако е сърбин, защо не говори на родният си език. Оооо неразумни ироде, защо се срамуваш да се наречеш сърбин. Всъщност Загорчич го каза, че тоя не е никакъв сърбин.
Защо гелосанят мълчи, като.............. И кога футболният съюз ще вземе мерки да се спре порочната практика да се купуват титлите в България. Призовавам прокуратурата да се самосезира и да разпитат Гришата, той посочва дори име, и тези данни са напълно достатъчни за образуване на досъдебно производство.
Добре, че спаси положението иначе щяха да го съсипят от критика за първоначалната недобра намеса.
Паулиньо Благославям те в Името на Исуса Христа. С Божията Благодат да ставаш все по-добър и Бог да те пази от контузии.
Ако зависеше от мен щях да пусна отново Кръстев, защото не е по-слаб от Митрев!
А за международния резил на литекс какво ще кажеш. Жалки прасета, умря червеният глиган и си припознаха розовите прасенца от микре.
Пожелавам и на футболистите да бъдат горе главите!
  • 1