Ами ако лудите бяха играли срещу другото Динамо, това от Киев, дали мача щеше да протече така "политически коректно" ? :-) Сега щяхте да пищите, ама в другата посока..... Така че - тихо !
Огромните пари изядоха правилата и феърплея ! Те накараха шефовете да дадат на съдиите право да взимат собствени, но СУБЕКТИВНИ ПРЕЦЕНКИ ! Тия "неестествени" положения, спира или не топката, умишлено или не и други подобни простотии трябва да отпаднат и правилото да е : Докосване с ръка в Нак. поле - веднага дузпа. Без право разни смешни корумпирани реферчета да определят кое как е.... Ако ще ръката му да е завряна в задника, ако топката влезе у задника му и кокосне ръката - дузпа !
@XOTAHCA_PYCE Нека перефразирам - Англичаните по принцип са най-противните и гнусни същества в света !
Смрадливо френско негро, дано довечера ти да плачеш, заедно с цялата паплач във Франция !
Генчев, глупако селски, Цунами си е перфектен на фланга в защитата, ти ли си умника, дето ще го преквалифицира като ЦН ?!?! За Рупанов същото ! Остава и Марин да върнеш в защита......... Глупав идиот, некадърник, до Нова Година няма да те има !
Турицов, по прякор "дузпаджията" ! Щом и тоя боклук си го взехте обратно, значи верно сте много зле. Сега очакваме да си приберете и други легенди - Каранга, Йомов, Ел Маестро, Стоян Абрашев (слона), вече арестуван за дрога) и още знайни и незнайни оранжево-розови припознавачески "легенди"................. :-) :-)
Абе, гащници жалки припознавачески, той и Кордоба беше резерва в Етър, ама глей кво стана.... Прости, невежи, озлобени човечета, накратко - припоци !
Въпроса е мечтаната "чужбина" дали е готова за селски дебил като теб.... Бундеслигата, Лалига, Висшата лига, верно е, че нямаш претенции. Смешник !
Тая статия (както и повечето бози тук) е написана само за да генерира кликове чрез опит за противопоставяне на различни групи фенове... А, и за да може тъпанарите да се подредят отдолу
Развръзката не е, че Левски се е разбрал с Алекс, това стана още преди месеци, а че накрая ония са кандисали на 100к евра...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@kokolini Ха ха, смешко ! Знам едни, дето и като умрели са все така посредствени, сещаш ли се кои ?
https://kliuki.bg/kliuki/sasipa-go-vizh-kakvo-servira-eleonora-mancheva-na-vlado-futbolistat-ne-vyarva-na-ochite-si/30053
А, това е оня специалист, дето жена му грозно се подигра с него....още бил тъжен...
@replay Жалки оранжево.розови припознавачи ! Левски смело и уверено върви само нагоре, и вече така ще бъде. А вие къде сте ?? В помията, изчезнали, фалирани, няма ви ! И тепърва ви предстоят поздрави - от стадиончето, от фондацията, от клуба..... гответе се, и още от сега си избирайте кого ще припознаете
@Kasablanca грешка - отзад
@ssam2 Кво общо има горната статия с Подуене, бе, наркоман нещастен ?? Вечно ти е одзад и боли, нали
При тирето винаги става така - бъркат и ровят в една торба, пълна с п--тки и накрая изваждат к.--ра....честито
В некой тъп американски филм, тоя щеше да стегне отбора, да потичат малко свински тръс, да потренират, да повдигат гирички, и накрая с много трудности и героизъм, щяха да станат ШАМПИОНИ ! Това обаче не е американски филм.............
През януари той дойде на лагера на етърци в с. Ягода и получи одобрението на старши треньора Александър Томаш, който коментира, че го е одобрил, защото е младо момче и има качества, но му предстои много работа.
Успех, да е жив и здрав ! Дано се представи добре, и ако покаже качества и късмет, да заиграе във Висшата лига ! Преди да дойде в Левски, момчето беше резерва в Етър...
Грещка след грешка.... Първо смяната на Костов с тоя безумно прост селски комплексар, после драмата с вратарчето, сега Билал.... много от вас си спомнят, че и Ив. Панайотов беше обявен за"безпеспективен", и Стаси и още куп сини юноши, ей гъй, без да им се даде шанс !
Това не е Крумовград бе, сельооооо
Е нали точно от такива ачни селяндури като Стойкас, действащи "зад какър", стигнахте до тук...
@Etar_VT Защо да ви дават, щото при вас беше резерва ли ? Да е жив и здрав, да има успехи ! И кво значение има в коя лига играе Норич ?? Играе в Чемпиъншип, т.е. Втора лига, НО В АНГЛИЯ, не къде да е.... Според мен, правилен избор на Хосето.
Важното е какво ще каже УЕФА...........Скапани грухтящи припоци, преди 2 месеца се смеехте на Левски, че се бори за бараж, а вие са за кво се борите ?! Мухъли комплексирани нещастни.
Дано съдията прекрати мача.... Айде червените, давайте, нахлувайте, вие сте истинските, напред !
Зарежете го тоя бе, за кво са ни 28 годишни помаци ?! Имам чувството, че тоя път тотално ще объркаме селекцията, и Генчев ще е натирен още на полусезона... Щото Крумовград не е мерило за нищо във футбола !
Сега като се замисля, като игнорираме Лудогорец и 500-те му абонаментни "титли", всъщност Морето са си шампиони, носители на златните медали от шампионата !
  • 1