Абе, тия гащници що така стръвно ги бутат, да не би и те да са чалмалии, трети на брой отбор на ДПС в първенството ?? Или просто както обикновено всяка година, се води кампания срещу Левски ?
А, и още нещо.... И да не бехме се изплатили, пак немаше да ни накажат със служебна загуба ! Щеше да има предпоследно предупреждение, после последно предупреждение, после последно и три четвърти и т.н. :-)
@Etar_VT Ей, увехнал селски морков, така като те слушам, май в миналото си идвал в Сф и някъде си изял синия гуй, гарниран с малко бой по празната чутура, а ?! :-) :-) Нема лошо, с много подобни на тебе аграрни гащници се е случвало.... Натискай си парцалите, че догодина - в Б група, където ви е мястото ! Като гледам, на 16-то място сте, понеже нема 17-то :-) Аре у царевицата !
Знам, че сте безкрайно неуки и невежи, но ще ви кажа, белким схванете нещо. В някакво интервю, Марк Твен казал : Ако от изборите зависеше нещо, досега да са ги забранили...
@nusmir_fajc Я си ЕПМ говньо селски !
Имаме достатъчно добри футболисти, за да играем добър и резултатен футбол. Само оня калъф Костов да му просветне и да започне да пуска като титуляри М. Петков и Галчев и да им дава достатъчно игрово време ! Е, разбира се, един висок и здрав краен защитник би бил добро попълнение.
................."сините" удариха на камък и с Ангел Бастунов и Александър Колев.................... СЛАВА БОГУ !
Така или иначе ще полягате, кво се праите на ущипани госпожици.....:-)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Лудогорец трябва да са луди, за да го вземат това келеме нещастно.... Сами да си сложат таралеж в гащите. Както и да е, кариерата му на тоя вече е приключила, оттук нататък го чакат третокласни отбори в третокласни държави. Иначе казано : Който сам си направи...................
Лудите да го възнаградят с некво договорче, все пак ако не беше изпуснал оная дузпа, тирето си ставаха шампиони. На практика той ги лиши от титлата, вечна слава на клоуна Турицов ..... :-)
@1973orange На полиграф ще ходят след мача с тирето, там е задължително.....
Още преди 3-4 седмици, Хосе е помолил ръководството да не го трансферира точно сега, защото има новородено бебе и тъкмо семейството му се е настанило и уредило, и не иска да се мести на ново място точно сега...... Наско му е обещал, пък и 2 млн. са малка, лятоска, особено ако играем в ЕКТ ще са поне 4 ! :-)
@sabale За да ги предават "по някоя телевизия", ТРЯБВА ДА ИМА И КОЙ ДА ГИ ГЛЕДА.... Но за разлика от стадиона, пред телевизорите не можеш да ги намамиш 3-те фена с кренвирши..... :-)
Тия в Разград се превръщат в пансион за възрастни несретници...
Може да бъдете сигурни, че болката ще я усетите, споко !
Еййй, браво, поне един калкан да има у Черно море.....
"Сагата" я сътвориха драскачите от сайта, а сега драматично и сами и слагат край....
Че как иначе, очевадно е, че Петрис е много по-добър от тоя льохман Краев, който с простотията и наглостта си съсипа нормалната и навременна селекция в клуба ! В Герой (Комунаре) ще се намери място и за него !
@Sinuhe На него само д-р Менгеле може да му помогне....
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
.............."белите" искат да помогнат на играча, който така и не може да си намери отбор.............. Като го знаем Венци къв "помагач" е, мани, мани. Друг въпро е, че вече всички знаят как е прекарал предишния си мениджър Живко, постъпвайки некоректно, и как разиграваше Левски на тука има тука нема, нищо чудно да има големи трудности да си намери отбор !
Тоя, в който и отбор да е играл, винаги ни е създавал много проблеми.... Затова, бързо да го взимаме с дългосрочен договор, пък нищо, че не е черен бразилски маймун !
.................защото отказват да преподпишат договорите си............ Гнусни домузки лизачи, не е за това, а защото ни мотаха до последно и провалиха трансферната политика на отбора ! Моторната резачка и коленете на такива !
.............Накъдето и да погледнете в Саудитска Арабия, ще видите растеж и прогрес........... За пръв път стъпих в Дубай и Абу Даби някъде през 1983-та, малко по-късно и в Рияд и Джеда........ Това е почти толкова време, колкото трае нашия т. нар. "преход". Тогава споменатите градове бяха прашни арабски градчета, най-интересното в които беше сука, пълен с евтини китайски и индийски стоки. Сега, след техния "преход" всички сте виждали за какво става дума в региона.
Ей, очевидно навсякъде т. нар. "организирани фенове" от простотия ли, не знам, се опитват да нанесат максимални щети на ръководството на отборите си..... Ама нема страшно беройци, така или иначе сте за 3-та лига, но ще легнете на тирето и ще вземете некоя кинта ! Аре, вие сте новите припознавачи.
Я ?! Тоя рогоносец, изплува отнякъде и се взе на сериозно...
@emokanar Армеец полегнал селски, важното е, че в историята ЗАВИНАГИ ще остане как дойдохме в Пловдив, и ви открихме новия стадион ! Много се бехте наточили ама стана : Идат като тигре, бегат като оффффци ! :-)
Комплекси....Пък и в Левски не се раздаваше така, както сега в Тракия, даваше го лежерно и изпускаше дузпи не от неможене, а от чупене на стойки. Освен това, не успя да се превърне в лидер, в тартор на отбора, както самият той очакваше. Не успя да получи и основна / титулярна роля в отбора, щото все пак това е левски. И накрая да ви припомня изказването на В. Стефанов за него : Бах тоя национален отбор, дето Ивелин Попов му е капитан....
Много кошмарна новина, нема що.... отишъл на война, и да спечели некой долар, намерил си майстора и като във всяка война го убили. Щом си тръгнал на война, още повече наемник, трябва да си подготвен за такова нормално развитие.
A la guerre comme à la guerre...
  • 1