Припоци жалки и смешни, обърнете внимание на следните цитати, осъзнайте какво означават, и почвайте да режете вените от злоба : "Заедно със стадиона към общината ще се прехвърлят всички прилежащи спортни зали в комплекса, "придобиване на стадиона на дългосрочна концесия", "Със споменатия договор за разсрочване, Левски вече има право да кандидатства за концесия", "безвъзмездно право на строеж на стадион", и най-важтото - не ремонт, а "ново съоръжение"...... Аре ДГД !
Бе махайте го тоя бе, ГГ да го праща некъде в 3-та турска лига, не ви трябват такива на вас, великите прекръстени припоци ! Ама ха, ши ми ривие той, сички да го видят.... :-) А иначе, да ви пръснат черните халки и в ПД !
Кво достойнство очакваш от тоя безработен и надупен плъх, бай ви Стамен ?! Пълно е с такива като него в преименуваното селско отборче - надупени, назобени, тихи и кротки, очакващи с протегната ръка некой мизерен лев..... И феновете им са такива - смешни и надупени, без грам мозък в простите тикви. А Гришко го взима за Н-ти път тоя не защото е добър и ще очаква нещо от него, именно защото е супер евтин, и като го изгони, няма и думица да продума, камо ли да проговори за заплата и неустойка.
Ей, джуджето бил цар на врътките, тая схема я гледаме за 3-ти път..... :-) :-) :-) И сигурно си мислите, че едни и същи действия, на 3-тия път ще дадат друг резултат ли ? Жалки, наведени селски припознавачи )
Костов, Костов..... тоя не става за отбор като Левски, страхлив е, неагресивен, смотан и наведен, на мравката път прави, сигурен съм, че в училище е бил отличника на класа и комсомолски секретар.... такива ги млатех най-много, и с най-големо усърдие ! Така или иначе, вместо да седи тоя пършивец, да вземат да пробват Кокала, той поне е мъж на място ! И не мога да разбера кво толко делят тъпаците от агитките, така или иначе, пари вече нема, почвам да си мисля, че различията са кой да е главния дилър, капо ди тутти капи............... И ръководството да не кърши ръце, а да обяви 200-300 души да нежелани на мачовете на Левски и да го съгласува с полицията !
Споко бе пичове, нема страшно, всичко е в реда на нещата, посоката е правилна.... Сега да продадат Кордоба и Рикардиньо, но в никакъв случай да не се пипат Ел Джемили и Марин, да се изчистят всички задължения и чакаме нов, мощен собственик ! Катар, Емирствата, а защо не и Чолак да се върне. Както всички знаят, Левски е най-големия отбор в БГ, с най-голямата публика, със славна история, с най-много титли и купи от настоящите отбори и прочее........
@ddryanov Ей, Дрянов, бегай бързо в Карлуково, там за има-нема 10-15 години ше те пооправят....
Ква титла, кви амбиции имате вие бе, припоци нещастни......... Още отпреди месец е ясен новия-стар шампион, джуджето и плешивия маестро ви лъжат, вие им вервате, жалка пасмина !
Тъпи припоци, ко да ги праиш.... УЕФА призна тирето за спортен наследник на о,бозе почившия герой ЦСКА , по една единствена причина - за да може такива третокласни селски тарикати, джуджета и прочее, да не могат да се измъкнат от плащането на неустойки на бивши играчи...... Пък разните му там мизерни гащници, нека си развиват квит си щат теории.
Белгийския крал Леополд II е знаел как да се справя с такива....https://goaravetisyan.ru/bg/isklyuchitelno-plohoi-chelovek---korol-belgii-leopold-ii/
Нищо страшно не е станало, нещо такова се очакваше, макар че разликата с лудите не беше чак 4 гола.... За сметка на това, продадохме футболисти на добри цени, и все повече се отдалечаваме от тъжната, нерадостна съдба на едни заблудени тъпанари-припознавачи.... Просто така се сложиха нещата, едните са измамници, начело със селяндурската банда на ГГ, докато ние се стараем да се измъкнем честно, със спортни средства, и да избегнем тирето и припознаването. Да, честноста трябва да се изстрада, и ние страдаме. Коврите на Околовръстното се хвалят, че лапат сиренясали тираджийски ппшки, ама имат пари....Е ние нямаме пари, ама и не лапаме, оставили сме лапането на припоците ! Аре............
@Kasablanca А както е модерно сега, току виж и ти си забременял с мулатче..........
@djugs Леле, колко си умеееен... Виж кво е написал XOTAHCA_GGBG по-долу, отнася се и за тебе ! В края на краищата никой не пречи на майка ти, на сестрите ти и на жена ти, да лапат черните пишки и да си народят един отбор негърчета !
Български негър.... поотделно и българи и негри са страшни боклуци, но комбинацията от двете е нещо ужасно, нещо убийствено, нещо невиждано...... Да го "трансферират" в Украйна, срещу чеченците !
Британски негър, захласнат по кафеникав травестит, кво толко...
@sickOfItAll Е, айде сега.... той си е и ваша легенда, оти ви онождаше всеки мач ! :-) Гонзаги във футбола можеше само едно нещо - да вкарва на истинското ЦСКА. Отзад, отпред, в устата, в ушите.... Аре, лапайте турските пари и юруш към "новия" стадион ! :-)
Лизач нещастен.... и него ще го вземат в Кауфланд, солтаschак на нискочелия !
В турски лири...
Опсссс, забравих - важното е, че ви открихме новия стадион анално, не искате да помните, нали ??
:-) :-) :-) Я капацитетите да кажат - Какво значи отбор, ВКАРАЛ 3 ГОЛА ДО 40-ТАТА МИН., ДА НАПРАВИ ПЪРВОТО СИ НАРУШЕНИЕ ИМЕННО В 40-ТАТА МИНУТА ?? ------>>> За мен значи, че са били оставени на спокойствие, да играят спокойно и още по-спокойно да вкарат 3 гола ! Чух, че имало уговорка, Каранга да направи хеттрик, за да се успокои прасешката припознаваческа общност... Жалки и продажни коматевски армейци, същия номер спретнахте и навремето, когато пуснахте 4 гола на Жеков, та да открадне оная смрадлива обувка.....
Казал му "Здрасти" и вече приятели.... пилешки мозък ! Да оди при него.
Прост, ама ви го напраска на всички "умни" Бербатовчета, нали ?? Ей тъй, изневиделица, преди да се усетите... А льохмана да поучи и да вземе едно висше, ама е мързелив, тъп и послушен на ГГ !
@REDscout1 Имам чувството че ПРИЗОВАВАШ за протести и намесваш политиката - заплашваш дори че ротацията на правителството няма да се състои.... Дано го прочечат от ДАНС
На кого му пука кво били казали Ботев Пд. ?! Те открай време са си АФД "Тракия" - Армейско Физкултурно Дружество, всяка година лягат най-вече на тирето, после на Лудите, шефче им е некъв рускоговорящ комплексар, кво очаквате от такива ??
Казах ви още преди 2-3 години, че Бербатов никога, ама никога няма да стане президент на БФС, ама вие не вервахте.... Гледам, че и сега продължавате да квичите и да вярвате, че квиченето и грухтенето ви имат някакво значение. А то е от ясно по ясно - тази статия само ви подготвя за факта, че Гонзо вече е новия шеф на БФС !
@kzl1912 Ей, гащник селски нещастен, нека ти кажа нещо - всички истински легенди на истинското ЦСКА (защото след безродния михлюзин, вие легенди НЯМАТЕ !), ще загърбят Бербатов и ще подкрепят Гонзо ! За съжаление, вота ще е таен (най-вероятно) и няма да можете да станете свидетели как делегатите на водещите отбори ще гласуват за Гонзо !
Много ясно, че лудите пак ще са шампиони.... Кой ще ги напъне, тирето ли, Левски ли, морето ли, кой ? Най-много да инкасират некоя случайна за губа от некой мутав отбор, я Хебър, я Враца.... колкото да накарат тирейци да навирят гребените, и после Турицов да бие дузпа и да ги свали обратно в реалноста:-) :-)
@Sinuhe Къде видя заплаха бе, картоф ?! :-) :-)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Гнусни, миризливи помаци, много ги бутат бе, това Лудогорец №4 ли е ?! След тирето и Арда.....
  • 1