Сещам се за думите на класика - Аааайде за Берлин....
Хлъц... Ко стаа спецЯлистите?
- Футболът е проста игра... ако се себераздаваш, спазваш дисциплина на терена, повярваш в себе си, не робуваш на имена и пИчелиш... и те така те - немцойчетата, кога го прилагат гореизписаното пИчелят и те, а не глупостите кои сте чули от оня англ. кукумицин ГаритУ...
- Той горкичкия така си взе и половината златни топки :)
- Честита му inbet простотия :)
- На гласувалите за джуджан им пожелавам, да сменят дилъра или спорта, който гледат, защото от футбол нищо не разбират ...
@paramone54 ...ъъъ... парамон4о ко речи :) :) :)
Винаги едно и също - ти ги побеждаваш по честен път на терена, те веднага започват с мръсотиите...
Селяните от Лоич, по стар шапкаро -свински обичай, започват с квиченето, току виж някое ВКР им се вързало на простотиите... Онова ухапаното от комар прасе -още ли го боли краченцето, където уж го били ударили по време на мача....
Ах колко е жалко да си свиня, овъргаляла се в оранжева ловешка кал и предала историята на отборът си, но квичаща навсякъдеq какви горди армейски прасета били, ти да видиш :) :) :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Странно розАво оранДжаво животно, коментиращо под статиите за Великият Левски- иска да е бивол, но си е най обикновенна свиня... Какво да го правиш лоишкото прасе, откак го преместиха от село в града и взе, че шизофриняса...
След квиченето на пра.се.та.та, най- голям кеф ми прави цирикането на сопотските жълтури- а не бе Левски ще накажат за това, че вие проскубани перушани стреляхте по хората с ракети на стадиона... егати и наглите бо.клу.ци!
Значи е време свинете да минат под дъгата, сам господ им показва пътя, може и новото оранжево прасе- министър да вземат и него да прекарат! По този начин и официално ще се превърнат в това, което всички знаем, че са, а именно джендъри-адепти на пИдалската идеология!
Що сА плашат- нали са се набочкали с бустери, мустери, да ритат топчето, ко сА скатават...
Специални поздрави към шефовете на Кърджали! Предполагам сте доволни от резултатите на отбора умньОвци?!?! Освободихте млад български треньор, за да назначите поредното чуждо менте в родния футбол... хак да ви е!
Тцтцтц Гномел не успя да си сложи шеф на къщичката за птиченца, другия път да издигнат от Кочин Парк Стойкас Стоилас, друг известен родоотстъпник срамуващ да се нарече българин... С фибата като не стана далаверата, със Стойкас да опита!!!!
Брей тцтцтцтц - голям бой изяде, и както Фюри каза, няма достойнство да губи с чест, а се държи, като пълен загубеняк.... Следващия му бой ще е с възглавници явно....
От цялата статия разбрах, че от към кочин парк ще се носят свински напеви в люлякови нощи! Разбеснели се прасета, грухтящи с пяна на уста квичат , докато оркестърът на джуджан им свири гюбеци .
Ловешка идилия :) :) :)
Я как са се разквичали от кеф ловешките свинки, ще каже човек ,че на БОНИ- ЛОИЧ прасюгите са избягали от прасефермата... Хайде честито свинчуги- добре играхте...
@ludendorf Усещаш ли се какъв си комплексар? Когато Меси се изкаже по твоя начин - ела и ми се обади.... Ако обичаш, не ни прави повече свидетели на примитивизма си!
Този път на Кокала му се получи много добре, как само се разквичаха ловешките селяни! Те и предните бяха жалки шумкари събирани от кол и въже, за да имитират кака си от Москва, но с последното си геройство, сегашните обитатели на кочинпарк се доближават до най- добрите традиции на оригинала, който имитират. С две думи свинска работа :) :) :)
Преди време имаше едно нещо, което се наричаше масов спорт! На негова база и след дълги години изграждане на базата, се пръкна и златното поколение, златно не само във футбола! Имахме гимнастици, щангисти, волейболисти, плувци.... няма да изброявам, че ще пропусна някой... Спортните училища бяха препълнени с деца , сега не могат да съберат 2 паралелки на випуск... Във футболните школи без да кихне родителя , синковеца го пиши бегал! Очаквам и по- лошо да става , разни псевдо олигарси приближени на властта, ще имитират дейност,за да докопат поредната обществена поръчка, ще ни внасят на кг. ментаци от чужбина, а децата ни ще учат в училище, че е готино да си джендър..
Вие за нещо друго ли имате очаквания???
Такаа сега по темата... Кокала ме изгуби някъде около буквичката С.. Това да си причиниш Сухия отново за треньор е равносилно на мазохизъм... Питайте киро Гела ще го вземе ли отоново за треньор- мисля си, че със Сухия Лудогорец успешно ще взимат всяка година 3/4 място!!!
@georgiev Прав си, но докато има заклети левскари тип Томислав Русев- Херо на Герена няма да стъпи, Вили също успяха да го оплюят, въпреки , че единствената му грешка бе, че не изрита Гонзо, Илиян е човек себелюбив, надали пак ще се върне при нас...
Гришо е еманация на въжделенията на българина за сбъднат сън- Огромен талант, но без много зор, с някоя сгодна женица, за предпочитане нова всяка година и с кинти... Джокера и Надал нека се бъхтят и грухтят по корта! Надал горкия, чак болен от астма го изкараха , за да може да се зоби легално, а нашия опъва поредната кака на някое екзотично място с казина :) :) :)
Найс а ?!?!
цска умре, така , че не може да поздрави никого- това е Литекс!!!
Литекс на ГГ и СС!!! Не цска!!!
Литекс- пред УЕФА оранжадките твърдят, че са Литекс, моля наричайте ги с истинското им име!
Някой оранджУв морков няма ли да се издриска под темата или припоците все още си мислят, че отборът им се казва цска - само питам?
Добре, че е ковида, та да има с какво да се оправдавате... Друго си е поне още един- два сезона "топ" реферите ни, да изпълняват мокри поръчки... После футболът ни бил на дъното, неее...още може да се копае- дерзайте!!!
Нормална и напълно адекватна позиция на Тити. По интересното е това което се случва отдоло под статията, а то е Фестивал на свинските напеви... Гадно ли е да си свиня- припознала ловешко изпражнение????
@reddevil80 Прав си, спор няма!!! Само, къде нашите тъпунгери начело с Томиславчо, си лягат и стават с името на Мъри на уста ... Досега щяхме да имаме изграден отбор и купи във витрината, но половината тиквеници от агитката го мразят- тва е!
  • 1