Тцтцтц Гномел не успя да си сложи шеф на къщичката за птиченца, другия път да издигнат от Кочин Парк Стойкас Стоилас, друг известен родоотстъпник срамуващ да се нарече българин... С фибата като не стана далаверата, със Стойкас да опита!!!!
Брей тцтцтцтц - голям бой изяде, и както Фюри каза, няма достойнство да губи с чест, а се държи, като пълен загубеняк.... Следващия му бой ще е с възглавници явно....
От цялата статия разбрах, че от към кочин парк ще се носят свински напеви в люлякови нощи! Разбеснели се прасета, грухтящи с пяна на уста квичат , докато оркестърът на джуджан им свири гюбеци .
Ловешка идилия :) :) :)
Я как са се разквичали от кеф ловешките свинки, ще каже човек ,че на БОНИ- ЛОИЧ прасюгите са избягали от прасефермата... Хайде честито свинчуги- добре играхте...
@ludendorf Усещаш ли се какъв си комплексар? Когато Меси се изкаже по твоя начин - ела и ми се обади.... Ако обичаш, не ни прави повече свидетели на примитивизма си!
Този път на Кокала му се получи много добре, как само се разквичаха ловешките селяни! Те и предните бяха жалки шумкари събирани от кол и въже, за да имитират кака си от Москва, но с последното си геройство, сегашните обитатели на кочинпарк се доближават до най- добрите традиции на оригинала, който имитират. С две думи свинска работа :) :) :)
Преди време имаше едно нещо, което се наричаше масов спорт! На негова база и след дълги години изграждане на базата, се пръкна и златното поколение, златно не само във футбола! Имахме гимнастици, щангисти, волейболисти, плувци.... няма да изброявам, че ще пропусна някой... Спортните училища бяха препълнени с деца , сега не могат да съберат 2 паралелки на випуск... Във футболните школи без да кихне родителя , синковеца го пиши бегал! Очаквам и по- лошо да става , разни псевдо олигарси приближени на властта, ще имитират дейност,за да докопат поредната обществена поръчка, ще ни внасят на кг. ментаци от чужбина, а децата ни ще учат в училище, че е готино да си джендър..
Вие за нещо друго ли имате очаквания???
Такаа сега по темата... Кокала ме изгуби някъде около буквичката С.. Това да си причиниш Сухия отново за треньор е равносилно на мазохизъм... Питайте киро Гела ще го вземе ли отоново за треньор- мисля си, че със Сухия Лудогорец успешно ще взимат всяка година 3/4 място!!!
@georgiev Прав си, но докато има заклети левскари тип Томислав Русев- Херо на Герена няма да стъпи, Вили също успяха да го оплюят, въпреки , че единствената му грешка бе, че не изрита Гонзо, Илиян е човек себелюбив, надали пак ще се върне при нас...
Гришо е еманация на въжделенията на българина за сбъднат сън- Огромен талант, но без много зор, с някоя сгодна женица, за предпочитане нова всяка година и с кинти... Джокера и Надал нека се бъхтят и грухтят по корта! Надал горкия, чак болен от астма го изкараха , за да може да се зоби легално, а нашия опъва поредната кака на някое екзотично място с казина :) :) :)
Найс а ?!?!
цска умре, така , че не може да поздрави никого- това е Литекс!!!
Литекс на ГГ и СС!!! Не цска!!!
Литекс- пред УЕФА оранжадките твърдят, че са Литекс, моля наричайте ги с истинското им име!
Някой оранджУв морков няма ли да се издриска под темата или припоците все още си мислят, че отборът им се казва цска - само питам?
Добре, че е ковида, та да има с какво да се оправдавате... Друго си е поне още един- два сезона "топ" реферите ни, да изпълняват мокри поръчки... После футболът ни бил на дъното, неее...още може да се копае- дерзайте!!!
Нормална и напълно адекватна позиция на Тити. По интересното е това което се случва отдоло под статията, а то е Фестивал на свинските напеви... Гадно ли е да си свиня- припознала ловешко изпражнение????
@reddevil80 Прав си, спор няма!!! Само, къде нашите тъпунгери начело с Томиславчо, си лягат и стават с името на Мъри на уста ... Досега щяхме да имаме изграден отбор и купи във витрината, но половината тиквеници от агитката го мразят- тва е!
Тая пъпчясалата, какво ни я навирате само в лицата???
@Neznaiko1912 Ако не беше Левски , как щеше да си осмислиш днес деня си - никак. Припознахте Металик Сопот, Локото е Пловдивския любимец, фенове на Боталик останаха само неколцина маргинали тип Барекоф!!!
Човек да не ви изтърве от поглед и веднага започвате да грухтите, тцтцтцтц- свинската злоба, до нищо добро няма да ви доведе :) :) :)
@Neznaiko1912 Туй 1912 в никнейма ти, да не трябва да е препратка към един клуб останал жив само на хартия и нямащ нищо общо с боталик от Сопот!!! Отидете и се извинете на Селския, той ще ви прости!!!
@np1888 Прав си брат! Тези тук ако не споменат името на Левски 20 пъти на ден, кой ще ги чете!!!
Да се повторя- 50% от телевизионните права трябва да са за нас, 15% за прасетата, по 5% за пловдивските тимове и всичко останало да си го делкат останалите, докоснали се до клуб с харизмата на Левски!!!
@np1888 Бе ей, къде ми отиде поста- да ва и домуз ага жалката медия!?!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Колев, а и Цецо Найденов да не се притесняват за неща от които не разбират - хайде със здраве!
Свинята си е свиня, дори да сте я кръстили Цецо Найденов!
@IbreObre Тръгнало оранжевото прасе да коментира Великият Левски!?!?! Грухчо, това какво е Левски за нас, ти не можеш да разбереш, защото си припознала се свиня!!! Марш при жужето да му бършеш гъ*а!!!
Професионален служебен доносник- ако на някой властимащ му се прище бизнеса, на когото и да е , Цецо Тъпото е готов!!!
И цеца прасе спор го фалираха, а преди това решиха да го прекръстят на фк Лупи! Помиярите припознали новосъдадения урод и загробили любимия си клуб, не са достойни да се наричат хора... Така, че херо и в България си имаме схемаджии... Хак му е на Боби Михайлов, че допусна това да се случи, а после го разкараха, като мръсно коте... Ако се беше противопоставил срещу толупа,Фифа и Уефа щяха да го подкрепят и хунтата щеше да се кротне- ДДС измамникът още щеше да си е на село, а ЦСКА може би жив!
  • 1