Добре, че е ковида, та да има с какво да се оправдавате... Друго си е поне още един- два сезона "топ" реферите ни, да изпълняват мокри поръчки... После футболът ни бил на дъното, неее...още може да се копае- дерзайте!!!
Нормална и напълно адекватна позиция на Тити. По интересното е това което се случва отдоло под статията, а то е Фестивал на свинските напеви... Гадно ли е да си свиня- припознала ловешко изпражнение????
@reddevil80 Прав си, спор няма!!! Само, къде нашите тъпунгери начело с Томиславчо, си лягат и стават с името на Мъри на уста ... Досега щяхме да имаме изграден отбор и купи във витрината, но половината тиквеници от агитката го мразят- тва е!
Тая пъпчясалата, какво ни я навирате само в лицата???
@Neznaiko1912 Ако не беше Левски , как щеше да си осмислиш днес деня си - никак. Припознахте Металик Сопот, Локото е Пловдивския любимец, фенове на Боталик останаха само неколцина маргинали тип Барекоф!!!
Човек да не ви изтърве от поглед и веднага започвате да грухтите, тцтцтцтц- свинската злоба, до нищо добро няма да ви доведе :) :) :)
@Neznaiko1912 Туй 1912 в никнейма ти, да не трябва да е препратка към един клуб останал жив само на хартия и нямащ нищо общо с боталик от Сопот!!! Отидете и се извинете на Селския, той ще ви прости!!!
@np1888 Прав си брат! Тези тук ако не споменат името на Левски 20 пъти на ден, кой ще ги чете!!!
Да се повторя- 50% от телевизионните права трябва да са за нас, 15% за прасетата, по 5% за пловдивските тимове и всичко останало да си го делкат останалите, докоснали се до клуб с харизмата на Левски!!!
@np1888 Бе ей, къде ми отиде поста- да ва и домуз ага жалката медия!?!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Колев, а и Цецо Найденов да не се притесняват за неща от които не разбират - хайде със здраве!
Свинята си е свиня, дори да сте я кръстили Цецо Найденов!
@IbreObre Тръгнало оранжевото прасе да коментира Великият Левски!?!?! Грухчо, това какво е Левски за нас, ти не можеш да разбереш, защото си припознала се свиня!!! Марш при жужето да му бършеш гъ*а!!!
Професионален служебен доносник- ако на някой властимащ му се прище бизнеса, на когото и да е , Цецо Тъпото е готов!!!
И цеца прасе спор го фалираха, а преди това решиха да го прекръстят на фк Лупи! Помиярите припознали новосъдадения урод и загробили любимия си клуб, не са достойни да се наричат хора... Така, че херо и в България си имаме схемаджии... Хак му е на Боби Михайлов, че допусна това да се случи, а после го разкараха, като мръсно коте... Ако се беше противопоставил срещу толупа,Фифа и Уефа щяха да го подкрепят и хунтата щеше да се кротне- ДДС измамникът още щеше да си е на село, а ЦСКА може би жив!
Прасето , колкото и да грухти и да рине със зурла, за да покаже какъв величествен нерез е станало, си остава най- обикновена свиня! Това е Кочината! Нормално е да прави свинщини, то друго не умее!!!
По удачно ще е да прекръстят стадиона на Хюмнефарма...
@BaLoN Тумор е литекс - етрополе - бахова махала - чавдар етрополе, Цифрите са си просто заводски отбор на Кирчо и Цецо Главния свидетел!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Доказателставата от Цецо Ефбета , бъдещия собственик на цска-ту. Да се стяга джуджан-крадеца на ДДС, Цециту ще свидетелства, че е ортак с Черепа :)
Това Наско, кога ви го сподели???
Кой го помоли? Цецо Найденов ли?
Гонгаджии това подставено лице Цециту, да не е соло ташак на собственика ви бе? Бат Боко по- малко цитирате от тоз "благодетел", ще си помисли човек, че се занимавате с поръчкова журналистика и умишлено плюене в интерес на някои лица!!!
След като взима 31 млн. чиста пара, това означава ли, че е най- скъпоплатеният футболист в света?
Благодетелят на ЦСКА 1948 и един от най-големите спонсори на българския спорт Цветомир Найденов изсра поредните си говна по адрес на Черепа! По -младите да се учат- така се пази бизнес, така се краде бизнес, така се лижат задниците на властимащите! Проблемът да си имаш платен доносник, като гореспоменатият е, че при едно обръщане на палачинката, въпросният боклук пръв ще ви предаде и друга песен ще запее :) :) :)
Баче Киро е чист , като момина сълза - ако не вярвате питайте Цецо Найденов, той ще ви каже, колко курви е шибал Божков, сигурно лично му ги е водил :)
Цецооооо разкритието Найденоф - ще каже човек, че тоз им е бил сводникът, толкова е информиран ахахаха...
@Plovdivskia Grand Ами запознай се с законодателството в България и колко време можеш да престоиш без съд и присъда в дранголника, примерно, защото не си му симпатичен на прокурора и тогава се изказвай бе паляк!
Тааа - кой викате ще му джироса акциите на Тити, собственика според Герджиков ли ???
  • 1