Бранителят Иван Бандаловски изрази мнението си след двубоя на неговия Берое срещу Лудогорец (0:0). Бандата смята, че резултатът в Разград е закономерен и сподели задоволството си от реакцията на старозагорците след трите поредни загуби.

„Доста тежък мач, знаехме, че ще бъде такъв. Имахме и ние положение, но те накрая направиха доста. В крайна сметка резултатът е закономерен и се представихме на добро ниво. Психологически това е добър резултат за отбора”, стартира Бандата.

„Дали съжаляваме или не, то няма значение. Резултатът е реален. Имахме ситуации, които можеше да отиграем по-добре, но това което беше последните три мача и сега, то сега има коренна разлика в играта на отбора. Мисля, че този резултат ще ни извади от дупката и ще продължим с по-добри резултати в бъдеще”, акцентира Бандаловски.

„Всеки отбор влиза в такава криза, не само ние, а дори и световните грандове имат такива проблеми, така че това са съвсем нормални неща. Прави се от мухата – слон, надявам се, че този резултат ще ни вдигне психологически и да вземем мача с Ботев Пд”.

„Смятам, че можем да победим всеки един отбор от Топ 6, ако играем така. Напълно конкурентноспособни сме, така че от нас зависи да поддържаме това ниво, а да не сме асансьор. Дай Боже и късмет да имаме”, завърши опитният бранител на Берое.