Да се чуди човек , как може да има хора които да вярват на човек , който има регистрани 2 фирми на Острова с общ капитал ... 3 (три паунда ) Те чакат 250 000 000 - абе по - големи балами от левскарите не съм виждал !!!
Надали има по-големи балъци от Левски в родния футбол . Така и не разбраха , че тоя няма един лев да се пребере в Англия , милиони чакат от него . Не лиценза , този ще ги изстрие от футболната карта изобщо !!!
Какъв бизнесмен ? Човек дето не може да издържа отбор от 8 - ма английска девизия , как ще издържа отбов с мераци за шампионска лига ? Македонците се усетиха навреме и не позволиха на Благо и обкръжението му да закупят Вардар,но виж Левски ще падне в капана . И тогава наистина ще почнат от А окръжна футболна група . Да им е честито !!!
Какво повече да очакваме от Гришо ? Той достигна своя зенит в тениса и се разбра че никога няма да достигне нивото на Рафаел Надал , Роджър Федерер , Новак Джокович . Разликата между тях и Гришо е , че нашия човек мисли с долната си глава , а те с горната . Иначе по любовни авантюри е номер едно , никой не може да му оспорва първото място . Но и това е много за държава като нашата !!!
@Romanisto Ума явно не е силната ти страна .. Ама конкретно на въпроса : Сезон 1995 - 1996 Славия печели дубъл - шампион на страната и купата на България . Явно си го пропуснал - или не си бил роден или деменцията те гони !!! Записвай си бе човек !!!
Такива играчи с пораженческо мислене нямат място в Славия . Бий му шута и не гледай къде ще падне . Купата ако не е приоритет , оставането в ЕФБЕТ лига - гарантирано ли е.Гарантирано друг път - ами ако купата и оставането останат мираж - тогава ? Каква отговорност ще поеме " големият играч " М. Александров ? Ще си го премести в другия крачол и някъде другаде ще показва гениалния си ум . Ето това е профила на днешния футболист за съжаление . И заради такива като него и футбола ни е на това дередже ! Еднодневки !!!
Иначе много знаеш - на всяка манджа миродия . Питат не питат , ти даваш мнение . Че никой не ти го е искал , голяма работа - майтап да става . И понеже си голям "отворко " я кажи нещо по запорираните ти сметки ! Давай де , кажи колко са некомпетентни българските съдилища . Май Жейнов си разбира от занаята , ако ти чопни тези парички - а ти върви после обеснявай , че нямаш сестра !!!
Няма виновни - нито треньор , нито играчи . Толкова можем , това е тъжната действителност . Само Фарьорските острови останаха от нашата черга , но кой знае преди да сме играли . Но разликата ни със тях , че те са обущари , бръснари , шивачи , пикола а ние ПРОФЕСИОНАЛИСТИ т.е с претенции .. еееееееее видяхме колко можем .. и след 30 год. ще е същото , така че се въоражете с търпени - и без нерви .. толкова си можем !!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Най - напред си оправи смешният отбор и тогава давай мнение за българският футбол . Кой де ги хване ги бие като маче о дерек , той седнал да мисли за Костадинов , Бербатов , ВАР и конгреса на БФС !!!
Трябва да започна да играя тото . Преди лагера в Турция казах , независимо с кого ще играе Славия няма да вземе победа . И се случи - 6 мача , 6 загуби !!! Подготовка , обиграване , стиковане - ама 6 мача да не изкараш едно реми , това си е ялов отбор - кастриран , без топки !!! Нищо добре не се очаква и и в първенството ! Същият резил !!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Казах го , преди лагера в Турция - 6 мача 6 загуби .. досега 4 мача - 4 загуби , остават още 2 .. ясен е изхода и от тия 2 мача .. Казах още " Б " - и това ще стане .. Закономерно е .. не виждам отбор от ЕФБЕТ лига , който Славия може да бие .. така че " Б " група е реалност !!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
На калпава ракета - космоса крив !!! Равносметката досега - 3 мача 3 загуби ! Остават още 3 и те ще са същите - 3 загуби . Инерцията ще продължи и в първенството . Така че Б група е напълно реална ! Постоянно защитници вземат и падат с по 5 - 6 гола , а нападателите - сякаш окови имат на краката . Гол няма кой да вкара ! Добре дошла " Б " група ! А честитоооо !!!
@GoshP Всичко което казваш е вярно , но моментното състояние на Славия е такова - и класирането го показва . Играчите ли са куци коне , треньора ли за нищо не става , президента ли е ялов - но реалността е такава . Мисля , че тази година Славия ще се сбогува с ЕФБЕТ лига !!!
Заради брат си ли е в Славия или има качества Петър Вуцов ? Защото за Черно море не става , под наем в Пирин , едва с два мача - т.е и там не става . С такива ли футболисти Славия ще спасява сезона ? Нищо лично против фамилията Вуцови , но Светослав се справя повече от добре под рамките на вратата , дано и Петър намери своето място в състава .. Ще видим , бъдещето е в такива млади момчета !!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Проблемите няма да са от последния месец , тепърва започват ! Относно четирите тренировки - другите колко имаха ? За играчите в нац. отбори - чудя се как отбор на последно място в групата има нац.състезатели .. Те и затова резултатите на нац. отбори такива .. Тръгвайте лека - полека към втория ешалон , нооооо лекичко да не развиете мускулна треска !!! Палячовци !!!
С " Ковид " или " НЕ " - пътят е към Бе Ре Фе Ге !!! А сега да преведа : - Пътят е към втория ешалон на ЕФБЕТ лига !!! До там я докара Всезнайкото - иначе дълбок на лафове !!!
Kаквито и мерки да вземе Дебелия - " КОНЯ ОТИДЕ В РЯКАТА " Няма такъв отбор с подобен старт в първенството да се е спасил от изпадане . Ама няма лошо - и във втория ешалон ритат кълбото !!!
Ако гледат играчите и клубните им отбори , то Славия не трябва да има играчи в нито една национална гарнитура . Не може отбор на предпоследно място в Ефбет лига да има национални състезатели в която е да възрастова национална гарнитура !!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Никой не мисли за изпадане , но не виждам този отбор кого може да победи в сегашната ефбет лига . Изпадането е неизбежно !!!
С първата си визита , Славия едва не изпадна - но сега със втората няма кой да я спаси !!!
@vallige Няма поводи за радост . Какво направи при първото си пребиваване в Славия " руския специалист " ? Нищооооо , едно голямо нищо и избяга безславно . Сега ще е същото .
Преди 4 години Заги ги спаси от изпадане , тази година и Господ не може да ги спаси ! Плондера си мисли , че футбола е да седнеш на софрата и да изядеш едно шиле за курбан , амаа не е ! Не може да продадеш половин отбор и да не се отрази на играта ! Затова и Заги напусна ! Хайде и ти след него , последвай го ! Нали до 12 . 09 Славия щеше да има треньор - къде е ?
И двамата са млади и переспективни футболистии ако мислят с главите си биха избрали Славия . Защо Славия ? Ами защото политиката на отбора е да залага на млади играчи , а това значи да играят редовно . И второ много важно условие е , че никой няма да им прави спънкиако има подходяща оферта за тях Примери много - вратаря Георгиев , крилото Йомов , Галин Иванов , Иван Минчев , Филип Кръстев !!!
@zezco И забележи , взема повече пари не в някой отбор на дъното на таблицата , или във втора или трета дивизия , а в ,АНДЕРЛЕХТ !!!! Просто не ми го побира ума !!!!
  • 1