@casparcho Aми срам го е - как да каже : - Парите са от Шиши !!! Докато има пари с неясен произход , дотогава ще има напрежение в футбола , в прокуратурата , в държавата ! Ето затова са протестите в момента !!!
Гошо , Гошооооооо излезе поредната куха лейка в БГ футбола ! Напусна отбор участник в лига Европа - ЗАРАДИ ПАРИ .Даааа единствено заради пари , защото ако беше по сантимент както казваш , нямаше да бягаш като мишка .. Видя купата леща на масата , която ти предлага Левски и дим да те няма .. Ето затова човек трябва да внимава какво говори , ама де този акъл !!!
Тошко Баничката и да премине в ЦСКА , ще е пълен провал .. Той освен в Ботев за другаде не става - просто е мързелив и без амбиции . В Ботев всички се съобразяват с него , а иде ли другаде - той трябва да съобразява като всички останали . Затова стой си лидер на село . отколкото последния човек в града !!!
Тошко Баничката ще си остане вечния трансфер на Ботев .. Той другаде и да иска не може да отиде , защото за това се искат топки - а при него липсват .. Затова момчето следва максимата - по добре да си житка в Ботев , отколкото вечното разочарование където и да отиде !!!
@bozovt Корем - а Венци може да е всякакъв , ама има нюх на Баскервилско куче ! Надушва парата не от километри , а от години ! Затова му е дебел врата , защото си върши сам работата ! А за управляващите в Левски - те са като първолаци пред професор Венци , коне с капаци !!!
djugs Едва ходят защото са мухльовци като теб - куци коне . Не съм ги избирал аз , вие си ги харесахте - да направите велик клуб . Ама сте толкова тъпи , че така и не разбрахте едно неписано правило : - Със дърти проститутки , нов бърдак не се строи ! А вие всички сте такива - до един !!!
Те реването го прихванаха от единия от собствениците .. сега се надпреварват кой по добър рев ще изкара ! ТВ правата не били правилно разпределени - трябвало да се дават според интереса на публиката . Икакво стана , отбора с един файтон хора ви прави за смях пред същата тази публика която днес ви освирка като чобанин стадо . Вие не трябва да получавате а да плащате да ви излъчват . Май Дебелия има право : Славия е създала Левски да има с кого да се гъбарка - да си подържа форма , ей така за здраве !!!
Преди време , Жейнов беше скочил на Павел Колев , че бил на хранилка в Левси - а той видете ли сам честно и почтено си изкарва хляба . Излез и кажи сега колко е честни и почтено , ти да се наредиш на софрата .. Само че при Дебелия тези номера не вървят ! Пробвай някъде другаде !!!
Kъдето и да отиде Баничката , ще е кръгла нула . Освен в Ботев , никъде другаде не може да пробие .. С една дума футболист за месна консумация . Това е !!!
Не ги харесвал , защото ги провокирали със същите екипи .. какво да кажем за Луис Суарес от Барселона , който яде ушите на противниците си .. абе смешник , кажи извадиха късмет и признай загубата , какво го увърташ като престаряла проститутка в долнопробен бърдак !!!
Търбух , мехур , свиня , подлога - но за разните там мениджъри е абсолютно прав .. не може да се наредиш на яслата и да лапаш комисионни наготово - няма как да стане при бат Венци .. ето затова му е дебел врата - защото сам си върши работата !!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Където и да отиде Галин си го е заслужил с игрите си в Славия .. затова ще напусне Овча купел през парадния вход .. Успех и в новия отбор !!!
Посредствен бил , некадърник бил , помак бил - ама знае как се подписва договор .. Използвал германския си паспорт , ами вие член ли имахте в устата да му кажете : - С германски паспорт в Германия ще подписваш , тука с български . Ама от къде толкова акъл - затова сега ще плащате , докато свят ви се завие !!!
тулип , плондер , сикаджия - може да е всякакъв , но аритметиката му винаги излиза . Никакви задължения към никой , налага момчета от школата и прави трансфери колкото цялата ефбет лига взети заедно . Кой може да се похвали с подобно нещо ?
@garry.r Ти да не ги преброи ? И цената знаеш - сигурно са ги купили от теб .. Само да те светна , защото си в пълна мъгла .. Няма абсолютно никакво значение каква е на седалките .. ако са заприходени по документ на 200лв едната - Левски ( респективно Божков ) ще брои цената като поп , даже и ще се извини !!!
Може и 100 лв. да иска за седалка .. Да не са ги чупили .. не платят ли - вземаш им 10 т. от класирането и на съдия - изпълнител .. иначе няма управия
Не само Левски,трябва половината А група да напусне първенството..защото това което прави държавата е незаконно..как може държавата като кредитор нарочно да се откаже от вземанията си и да фалира клуб,който е на път да се озрави ..престъпници,мястото ви е във затвора !!!
Тия аборигени от Ловеч са толкова нагли , че футболния съюз трябва на секундата да ги изхвърли от всички футболни групи на територията на страната .. наглостта има стига дотам , че да заплашват и Изпълнителния директор на БФС Борислав Попов .. а самото БФС стои като пу*ка сякаш всичко това е в реда на нещата .. Щели да изкупят и успехите и емблемата и всичко свързано с ЦСКА .. Все едно " Барселона - Бацова махала " да изкупи всички титли и успехи на най - титулувания отбор в света каталунския Барселона .. няма такава държава , няма такова БФС , никъде няма такoва срасване на престъпността с държавата ..а министър Кралев е за затвора .. самото министерство оглавявано от него е кредитор на ЦСКА , а той иска да го фалира т.е.всички тези открадени пари , чичо от село да ги плаща .. държавата подкрепя престъпността - такова чудо няма по света .. затвор,затвор,затвор,затвор.. !!!
Aбе ахмаци от футболният съюз и държавата , това че Литекс-Чавдар може да се преименува както си иска - никой не го оспорва .. АМА КАК ТАКА ТОЗИ ХЕРМАФРОДИТ ЩЕ ПРИДОБИЕ ВСИЧКИ ТИТЛИ И КУПИ НА ЦСКА , а и не на последно място : С КАКВО ПРАВО .. А къде е решението на съда,решението на кредиторите..Баси мутренските номера..най-добре да се закрие футбола в тази държава..няма смисъл..с стари ку*ви , нов бардак не се прави.. закриваааай..