Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след поражението с 2:4 от Иртиш ОМСК по време на зимния лагер в Турция. Според него доста от младите момчета имат бъдеще, но някои елементарни грешки са били в основата на поражението.

Босът на "белите" разкри още, че Никита Колдунов вероятно няма да подпише с клуба, а освен това се чака идването на елитен защитник от европейски клуб.

"Видях много хубави неща, но и такива, които трябва да се изчистят. Това е работа на треньорите. Радвам се че младите стъпват здраво. Всички имат бъдеще", сподели той.

"Мачът тръгна много добре. После няколко елементарни грешки обърнаха резултата. Първото полувреме Калоян отбеляза дузпата и пропусна три положения. Ако си бяхме вракали положенията, щеше да е 6:4", заяви Стефанов.

"От тези, които са на проби, Никита няма да остане. За централния защитник ще каже Тарханов. Очаквам още един централен бранител от европейски клуб, 26-годишен. Дай Боже да стане всичко окончателно да се реши", завърши изказването си собственикът на столичани.