Нали се водеше още треньор на ЦСКА бе, малоумници?
@teerr Аз претенции нямам, въпросът е да не се пишат глупости! Защото "прогресът в защита" е само в главата на подлогите-журналисти.
@nandreev нещо смислено ще кажеш ли да ми опонираш? Или нямаш просто капацитет?
Е солиден е прогресът в защита, как да не е солиден - за 4 мача в първенството са допуснали само 8 гола.
Умирам от смях всеки път, когато започнат да ми обясняват как треньор не можел да "мотивира" играчи. Шшш, ало, тия да не са там за едно "мерси". Взимат по 30-40 хил евра всеки месец и имат нужда друг да ги "мотивира" да играят?! Представям си как утре отивам на работа и си чопля носа цял ден, понеже ръководителят ми не е могъл да ме мотивира да работя.
Глупостите в българския футбол нямат край. Да освобождаваш треньори за 2 загуби е признак за пълна аматьорщина. Сега предполагам, че ще докарат поне Клоп.
Друсат ги естествено, кръв им подменят и т.н. Но си има и причини за това - мачовете станаха прекалено много. Няма нормален човек, който да издържи на подобен календар.
Някой ще ми обясни ли кого точно гледаше от националите ни Ясен снощи в Разград? Заради 20-те минути на Десподов ли беше там? Или пък ще връщаме Сисиньо в национала.
@mr.gignac Не знам откъде ти хрумнаха тия числа. Според отчета за 2020 г. общата сума на разходите на ЦСКА е 21367000 лв. На Лудогорец е двойно повече - 45786000 лв.
@mr.gignac Коментарът ми е свързан с малоумната статия. Стоилов искал играчи, които да правят разликата. Че има ли изобщо треньор в света, който да не иска такива играчи. Не е ли малоумна статия според теб? А иначе не виждам как се самоизключват двете твърдения, които си описал - пари имате от Шиши, колкото да не фалирате. Затова и търсите играчи с по 5 хил заплата (поне така твърдят "собствениците" ви).
Всъщност той няма ли двама такива - великомъченици братя Цоневи?! Не чакаха ли всички сини привърженици те двамата да се възстановят и да почне синия отбор да мачка всичко наред?
Верно ли иска такива играчи? Стига бе. Та това си е сензационна новина! Ама без пари може ли да са и да взимат до 5000 лв заплати?
В Марсилия и Монпелие са събрани най-големите отрепки в държавата (голяма част от които са преселници от африканските бивши колонии). Очевидно нещата започват да излизат от контрол.
@makedonski хубаво ще играте в долните дивизии, ама кой ще плати задълженията. Понеже те не "изчезват" с отиване в долна дивизия.
200 млн $?!? Вие сериозно ли? Та той за 200 млн $ може да купи всеки водещ отбор в Западна Европа без топ 5 първенствата. С милиони постъпления от ТВ права, билети и артикули всяка година. Това е някаква безумна шега, честно.
@CTEoloAH и защо трябва да ги сменят? Защото Гонзо или някой друг е поискал?! Не е ли най-добре да излезнат от Локомотив (или друг отбор, скрит в сянка) и да кажат кой точно искат да им свири мачовете с ЦСКА? Така по-спокойни ли ще са всички?
@bambo оставам с впечатлението, че си мислиш, че като идете в окръжните групи автоматично ще ви изчезнат задълженията. Не пич, няма да стане това. И няма как да не смените дружеството, освен ако не се намери някой малоумник да ви плати милионите задължения.
@GoshP Ти са годишни финансови отчети чувал ли си? А случайно да знаеш, че всяка фирма, в това число и футболните клубове, декларира всяка година отчетите си в ТР. Като толкова искаш да знаеш колко харчат другите, ами размърдай си сивото вещество и погледни. Ама въпросът е дали като погледнеш, ще разбереш изобщо нещо....
@redl973 Не, няма да си разкъскам вените, просто защото от първия ден съм наясно какво ще се случи. Вие сте на държавна хранилка, както винаги сте били, не съм очаквал и за момент това да се промени. Но поне такива смешни твърдения, като това че "феновете са спасили клуба", не използвайте. А дали всичко ще "тръгне както трябва" тепърва ще разберем, защото има страшно много въпросителни около март месец! И не забравяй едно - в момента всички в клуба харчат чужди и немили пари, а това е още по-опасно от некадърен собственик, който харчи собствените си пари.
Очакваме да видим списък с имената на всички, които са дарили пари на ПФК Левски. Срещу всяко име да е посочена и съответната сума. Само да не излезе така, че 95% от събраните пари са дошли от 3-4 физ. лица!
Най-големият селянин тръгнал да вика "дръжте селянина"! Самото му обяснение какво е направил с тъпана на феновете и колко самодоволно го разказва, само доказва за колко елементарен човек говорим. А по отношение на "числото" - "каквото повикало, такова се обадило"! Техният собственик месеци наред се изказва за щяло и нещяло по отношение на ЦСКА, нарича отбора с всевъзможни подигравателни епитети и сега говеда тръгнали да защитават други говеда. Айде баста!
@ddryanov Заради такива "фенове" нямаме национален отбор! Най-големият проблем на футбола ни са медиите и "феновете". Не те знам на колко години си, а и слабо не вълнува. Антов има страшно много път да извърви и той няма да е осеян с цветя само. Така е с всеки човек. Момчето е работливо и интелигентно с достатъчно футболни качества. На такива млади играчи трябва да им се дава шанс не 5, не 15, а 150 мача. Само така може да имаме след няколко години добри български футболисти!
@garry.r верно ли? А ти дали помниш двуметровата засада на Томашевич?
@danon Ами явно не ти стига акъла, за да схванеш, че Локо ако не искат да се отложи мачът, то той ще се играе. Естествено, че е тяхно крайното решение. ЦСКА трябва да входират молбата, както е реда. Ама нали все вашето не мирише!
Нищо общо няма мачът с Б36, а евентуалния плейоф! Едни други "смешници" преди време си отложиха мача с Лудогорец по същата причина, а дори не бяха близо до плейоф!

"Дербито от първия кръг Левски - Лудогорец официално бе отложено с решение на СТК.

Двата отбора трябваше да играят в първия кръг на Първа лига в неделя, 16 юли, но поради евроангажиментите на двата отбора и искането им за повече почивка, срещата беше отложена за 6 септември. Това се пада между седмия и осмия кръг на елитната ни дивизия в ден сряда, три дни след световната квалификация Холандия - България."
@pob9 когато твърдиш нещо е хубаво да дадеш подробна информация. Ето ти я

Досега при „фаула на последната надежда“ - спъването на футболист, излизащ сам срещу вратаря в наказателното поле, провиненият беше отстраняван с червен картон, след което той пропускаше и следваща среща. Като допълнение съдиите даваха и дузпа. Сега Колина обяви, че реферът ще вдига жълт картон, а не червен на защитника.
Илиане, не върви треньор на отбор от т.нар. ни Ефбет лига да не знае правилата на играта. Още от 2016 при дузпа не се гони играча, а се дава жълт картон.
Ми дано сега вече ти е станало ясно, че вас никой не ви взима насериозно!
Подписваш договор, изпълняваш го. Като не можеш, носиш си последствията. Това трябва да бъде водещо във всяка правова държава. С такива пристрастни статии ще накривите шапката на Хубчев на другата страна.
Ми те точно затова недоразумения, като Насиру и Мазурек ще си търсят всички заплати до края на договора. Понеже едни хора се правят на тарикати, като плащат на едни, а на други не.
  • 1