@ico_pz Относно мача със Славия ще ти кажа, че ЦСКА не игра никак слабо, нищо общо с играта на Левски срещу Септември. И да - точно в този случай съдията изигра огромна роля, защото нарисувана дузпа 2 минути след повеждането на Славия, можеше да даде огромен психологически допинг за ЦСКА. Има мачове, в които създаваш безброй положения, но просто топката не иска да влезе. ЦСКА не заслужаваше да победи Ботев, Левски и Берое, но определено им беше попречено срещу Славия! За подпиранията на разградчани няма дори да отварям дума, защото там положението е толкова страшно, че дори не мога да го опиша с думи. С тези съдии и този футболен съюз Лудогорец няма да загуби решаващ мач, ако ще и с Реал М да играе!
Не те ли е срам бе, Томиславе?! Ревеш от дузпи, дадени срещу Левски, ако ще да са и 200%-ви, а сега ни обясняваш, че дузпата била 50/50, ама това нямало значение! Нямаш ли грам срам?!
Защо бе, Томе? Не бе ли ти, който преди няколко месеца ни обясняваше как трябва да се даде време на Роси? Нали той няма как да не знае как се прави добър отбор? Нали чашата беше по-скоро наполовина пълна, отколкото празна? Как феновете пречат на отбора с искането за смяна на треньора? Сега обърна плочата и започна да плюеш по Роси. Всички сте такива големи "разбирачи"!