@garry.r Ти да не ги преброи ? И цената знаеш - сигурно са ги купили от теб .. Само да те светна , защото си в пълна мъгла .. Няма абсолютно никакво значение каква е на седалките .. ако са заприходени по документ на 200лв едната - Левски ( респективно Божков ) ще брои цената като поп , даже и ще се извини !!!
Може и 100 лв. да иска за седалка .. Да не са ги чупили .. не платят ли - вземаш им 10 т. от класирането и на съдия - изпълнител .. иначе няма управия
Не само Левски,трябва половината А група да напусне първенството..защото това което прави държавата е незаконно..как може държавата като кредитор нарочно да се откаже от вземанията си и да фалира клуб,който е на път да се озрави ..престъпници,мястото ви е във затвора !!!
Тия аборигени от Ловеч са толкова нагли , че футболния съюз трябва на секундата да ги изхвърли от всички футболни групи на територията на страната .. наглостта има стига дотам , че да заплашват и Изпълнителния директор на БФС Борислав Попов .. а самото БФС стои като пу*ка сякаш всичко това е в реда на нещата .. Щели да изкупят и успехите и емблемата и всичко свързано с ЦСКА .. Все едно " Барселона - Бацова махала " да изкупи всички титли и успехи на най - титулувания отбор в света каталунския Барселона .. няма такава държава , няма такова БФС , никъде няма такoва срасване на престъпността с държавата ..а министър Кралев е за затвора .. самото министерство оглавявано от него е кредитор на ЦСКА , а той иска да го фалира т.е.всички тези открадени пари , чичо от село да ги плаща .. държавата подкрепя престъпността - такова чудо няма по света .. затвор,затвор,затвор,затвор.. !!!
Aбе ахмаци от футболният съюз и държавата , това че Литекс-Чавдар може да се преименува както си иска - никой не го оспорва .. АМА КАК ТАКА ТОЗИ ХЕРМАФРОДИТ ЩЕ ПРИДОБИЕ ВСИЧКИ ТИТЛИ И КУПИ НА ЦСКА , а и не на последно място : С КАКВО ПРАВО .. А къде е решението на съда,решението на кредиторите..Баси мутренските номера..най-добре да се закрие футбола в тази държава..няма смисъл..с стари ку*ви , нов бардак не се прави.. закриваааай..
  • 2