Къде бе тази бурна радост. Простотии поредни на драскачите с професия журналисти.
Не бил готов. Аиде стига постоянно се оплаква. С когото е играл важен мач се е или с контузия или болен или незнам си кво. Просто няма как да се мери с големите. Мястото му е в топ 5 но след 3то място....
Как дръпна надолу нашият не е истина. Стана малко като Левски....все анонимници да го отстраняват. Леко на излагация отиват работите.
То така става....уж голям мъжкар ама си приема авантите като задължение. Жалка работа. Чакам при загуба от Лудогорец да обвини целият град Разград плюс хората разхождащи се около езерото Ариана.
Човекът постъпи колегиално но Херо го затапи. Гнусна постъпка.
Няма да се оправи футбола в България и това е. От доста време Славия не бе правила купешки мач. Ето на. Отново показаха че са винаги в схеми когато се наложи. Срам.
Еииии купуват та се късат белите цървули.Няма как шкембето да допусне такъв резил. Жалко за истинската игра.Жалко и за Ботев явно и те са същите цървули продажни...
Добруджа ще ги зашие тези и откъдето са дошли там и отишли....
Поредното безумие. Футболист които може и до няколко години да се окаже провал а се броят толкова пари. Да живеят балъците. Един такъв бастун за малко да фалира Барселона....този е следващият.
Няма какво да се борите и биете и там подобни. Просто вземете тъпият мач от тези дърводелци.
Е добре де....тази вече прекалява. Всеки които е я виждал знае как изглежда. То бива фотошоп но това вече на нищо не прилича. Бива ли да се прави на красавица тази подута и подпухнала пияница...
Велики....отново.
Нефтохимик са боклуци. Абсолютни късметлии и нещастници.
Тоя хептен избръмча. Явно го гони някаква критическа.....
Такава култова кола а пък с газово....аи сиктир от тука....Някои цървул е бил собственик.
Аз като се замисля не съм виждал тъмнокож да рине сняг ....
За сетен път се убеждавам колко за зле журналята тук. То големи промени голямо нещо. Връщал Райнов в средата и Петков МОЖЕ би ще получи титулярно място. Жалки драсканици.....същите като в подфорума на оранжевите.
Митрев показа защо пази в Б групата. Умишлено удари нападателя. Смешник.
Велик голмаистор в България. Но също и доста прост чалгар също в България.
Този тепърва започва да издиша. То не е като да обикаляш Витошка в София и да заглеждаш възрастните лелки.
През лятото-не но на есен е окей.....
Този да си затваря устата. Без доказателства да клеветиш си е чиста загуба на пари в съда. Ще го осъдят и то за не малка сума.
След като осра отборите които е ръководил намери какво да каже точно пък тои. Аман от бивши които злословят и плюят.
Ако трябва да се изкаже от трибуната по някои въпрос трудно ще може да му се схване мисълта. А и тои ще забравя на моменти за какво говори
Добре дошъл в Левски.
Кое му е бруталното. Здрава и качествена кола. С по обикновенна досега да си правеше игри горе с Джим Морисън.
Тези пък кауни откъде изкараха пари за нов играч. Парламите им нямат край. Но пък така ще е наи-приятно.
Купуваш играчи...даваш пари...и накрая на 3то място. Безценно.
На калпавият онова му пречело ...аиде стига.
Да бе да. Още не са дошли големите пари от Уефа и от трансферите. Да не е луд да се маха а след него друг да се облажи. Поредноту му махане и после уж за благото на отбора аиде цюрюк в кочината.
Е няма що. От кон на магаре. От А групата в Б групата и то в отбор които ще си остане там. Това явно е голяма новина няма що.
  • 1