@81ls71 , да бе, още търсим топката. Ама май и от себе си я крие топката този велик футболист.
@nusmir_fajc , пожелавам ти до там да я докараш в личен план, че някаква такава като кака ти Дора на теб да ти обясни врътките.
Раев, спокойно зад вас е сектата на анцуга, ще съберат набързо 40 милиона, не се коси.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@champoine1, върнете си дълговете, държавни хрантутници.
@GoshP , тарикат, кое точно спорно свири за ЦСКА бе, умнико. Не ги ли виждаше ,че българчетата от АРДА цял мач ритаха към , Делев и квото стане или се стареха да легнат поне на 30 метра пред наказателното поле на ЦСКА за пряк свободен и да чакат карамбол за да вкарат. Никаква футболна идея или футболни качества от застаряващите футболистчета низвергнати от Левски и ЦСКА. 3 дена да бяха играли гол нямаше как да вкарат на ЦСКА, тарикате.
Стар боклук, един път запали ли се, после много трудно се гаси.
Идеално, и първият и вторият отбор на шефа гръмнаха едновременно.
@Todorovv , има. Домуса и кликата му от сателити в А група. Бъдете здрави!
Крюшо, шефа от другия отбор на, шефа ли ти спуска задачките? Нали знаеш, която и мастия да е заляала ЦСКА, бял ден не е видяла.
Няма начин единият от сайтовете на шефа да не се ипърди мощно.
@makedonski Чакай, сега ще си го преместя в другия крачол.
@toristo Това което спечели ЦСКА за 3 месеца цялата А група не са спечелили за 1 година. То бива, бива елементаризъм и простотия, ама това е извън всякакви граници. Ама, какво ли да очакваш разум от човек чиито лиги текат пред селянията на Крюшо. Жив здрав, на ароматизатори и купи!
Божо, гордея се със теб. Не спирай,
@GoshP, платете си версиите, дълговете и заплатите, умнико!
Щрабаг са известни с това, че пари за спорт не дават под никаква форма, направете си извода, аджеба как горят от желание да наливат пари в бездънната синя каца? Ами много просто, няКОЙ им е подсказал. Да са живи и здрави, и да си усвояват с успех новите държавни поръчки!
Пълен фейк!
Поредната домусова поръчка, имаща за цел да заблуди всички говеда по земното кълбо. Давайте, говеда, радвайте се на фалшиви новини дорде е време.
Срам и позор за поръчковата статия. Ако се свиреше по правилата мача щеше да свърши в 20 мин и то в полза на ЦСКА. Срам и позор за неподписаната поръчкова статия. Домусчийски подлоги.
@Foootball , Селски, не само ще му вземат, ами ще му вземат и повече. Марката ЦСКА продава скъпо, ако не ти е ясно , можеш да си направиш справка с, Каранга и Десподов. Приятно джиросване ти пожелавам!
Бахти и федерката им извъртя, Петриньо.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Лецка, е единственият клуб в света съществуващ от нищото. Няма приходи, а само разходи, но всичко е ок. Някаква божествена намеса и помага да покрият милионните си разходи
Чета и си пия кафето и се чудя автора какво иска аджеба да каже с това писание пълно с противоречия.
О, свещена простота!
Павеле, с едното око ме гледаш с другото ме лъжеш!
За първи път от толкова много време да чуя от устата на левскар, че видиш ли тези дето са натрупали дълговете в ЦСКА трябвало да са в затвора, браво, дано това наистина да е откровенно мнение, а не нещо предизвикано от сегашната ситуация в Левски.
Залагам 100 лева, че зад това идиотско действие се крият група фенове, всички знаем на кого!
Баа, маааму, феновете на Лецка за нищо ги нямата тия милиони! Тези ще открият топлата вода и по точно как феновете да издържат отбора. Сигурно феновете са армия от мармоти завиващи шоколад.
Херо, много сериозно те пере сачмата. Ще се гътнеш от толкова злоба.
  • 1