Щрабаг са известни с това, че пари за спорт не дават под никаква форма, направете си извода, аджеба как горят от желание да наливат пари в бездънната синя каца? Ами много просто, няКОЙ им е подсказал. Да са живи и здрави, и да си усвояват с успех новите държавни поръчки!
Пълен фейк!
Поредната домусова поръчка, имаща за цел да заблуди всички говеда по земното кълбо. Давайте, говеда, радвайте се на фалшиви новини дорде е време.
Срам и позор за поръчковата статия. Ако се свиреше по правилата мача щеше да свърши в 20 мин и то в полза на ЦСКА. Срам и позор за неподписаната поръчкова статия. Домусчийски подлоги.
@Foootball , Селски, не само ще му вземат, ами ще му вземат и повече. Марката ЦСКА продава скъпо, ако не ти е ясно , можеш да си направиш справка с, Каранга и Десподов. Приятно джиросване ти пожелавам!
Бахти и федерката им извъртя, Петриньо.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Лецка, е единственият клуб в света съществуващ от нищото. Няма приходи, а само разходи, но всичко е ок. Някаква божествена намеса и помага да покрият милионните си разходи
Чета и си пия кафето и се чудя автора какво иска аджеба да каже с това писание пълно с противоречия.
О, свещена простота!
Павеле, с едното око ме гледаш с другото ме лъжеш!
За първи път от толкова много време да чуя от устата на левскар, че видиш ли тези дето са натрупали дълговете в ЦСКА трябвало да са в затвора, браво, дано това наистина да е откровенно мнение, а не нещо предизвикано от сегашната ситуация в Левски.
Залагам 100 лева, че зад това идиотско действие се крият група фенове, всички знаем на кого!
Баа, маааму, феновете на Лецка за нищо ги нямата тия милиони! Тези ще открият топлата вода и по точно как феновете да издържат отбора. Сигурно феновете са армия от мармоти завиващи шоколад.
Херо, много сериозно те пере сачмата. Ще се гътнеш от толкова злоба.
@MORYAK Това е истинския собственик на емблемата и марката Левски, което много умело сините мекерета прикриват доста години. Просто така им изнася.
Невероятен подход да накараш изтерзаната синя душичка да се почувства щастлива. Нека за миг бремето на фалита да излезе от мястото между рогата.
@81ls71 Братчед, Лецке е толкова затънал, че незнам за какво се напъвате.
Демек, чакаме 20-ти за да отоврим шампанското и да отпразнуваме кончината на вековникъ.
Духа на фалиралият леФски беше ли на трибуните?
@Marakesh Ето драги ученици това са последствията от неограничената употреба на антидепресанти и наркотици. Иразяват се в брътвежи и нелогични изказвания на лекувания от синя пъпка индивид.
Пускам сълза за цивилизованите фенове на Лецке.
Как върви парада на глупостта, организиран под наслов "Лецка, ти беше всичко за нас!"?
Левски тире София
@Darko_Panchev
Много шум за нищо! Ще бъдат платени тъпите 2000 лв! Напук на всички, които се изправят срещу Левски! Левски е бил, е, и ще пребъде!!!!! Но вие ще си останете вечно малки и жалки!!!!Заеби, бой и ебанье не се връщат!
@Plamen_Levski47
#1, Преди 6 часа
След този жабар и след кривогледия резак АмЕТТ АмедУВВ като нищо скоро да започнат да ви водят и куци и кьорави.... ДОБРЕ ЧЕ Ц☪КА УМРЯ ДА НЕ ВИ ГЛЕДА ИЗВРАТЕНИИТЕ!!!


Ходи пред офисите на бащицата недей рева тука на чужди гробища.
По големи глупости не бях чел досега. Някой предполгал, друг смятал и накрая един тон глупости.
Левскари, употребяват ви. Осъзанйте се.
@deaf Да, но с много по високи данъци спрямо билетчетата на новият ви собственик.
@djugs Това, че те съди някой те прави престъпник ли? Или викаш 500 мил. неплатени данъци от хазарт е непорочното зачатие. Що не пискате сега за пенсията на баба Гицка? Или сега просто ни оттърва.
  • 1