Испанецът Раул Албентоса вероятно е изиграл последните си минути за ЦСКА. Централният защитник е в родината си и не смята да се прибира, пише в. "24 часа". Било му е предложено да си направи операцията в България, но той категорично отказал. 

LAP.bg
49 снимки

Албентоса, който стана и втори капитан на тима, отказал да подпише и договор при новите условия, които са му предложени. Така Милош Крушчич едва ли ще може да разчита на него, ако първенството ни бъде подновено. Албентоса имаше договор до края на сезона с опция за още една година. 

Всъщност само трима от чужденците на "червените" до момента не са имали претенции. Това са Али Соу, Енрике Рафаел и Стефано Белтраме. Останалите вече не издържали и искали да си тръгват дори преди окончателното решение за първенството.

В петък ще има изпълком на БФС, на който ще се разисква какво да се прави, въпреки че е още рано да се говори за подновяване на мачовете. 

Вече е ясно, че ще може да се играе през юни и юли, а ФИФА обяви, че всички договори, които изтичат в края на сезона, остават в сила до неговия евентуален край.

В България поне до 13 май важи извънредното положение и отборите нямат право да тренират.