Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се разболя от коронавирус, но бързо успя да се пребори и вече е напълно здрав.

"Много хора ме бяха отписали и ме погребваха. Въпросните хора не ми желаеха оздравяването, но днес мога да им кажа, че ще останат разочаровани, защото всичките ми показатели са перфектни. Вече съм напълно здрав човек. Не е имало момент да се страхувам за живота си. Аз съм силен характер! Не съм си и помислял, че няма да мога да се преборя с това грипче!", заяви Домусчиев пред "Блиц".

Lap.bg
97 снимки

"Трябва да сме реалисти. На всички е ясно, че няма да излезем бързо от карантината и проблема с коронавируса. Не смятам, че в България има индустриалец, който да не се готви сериозно за един по-дълъг период на извънредно положение.

Парламентът трябва спешно да заработи! Не може в тази криза да се отлагат спешни поправки и закони. Депутатите трябва както правителството, медиците, полицаите и работещите в заводите, да са на фронтовата линия!", завърши благодетелят на българския шампион Лудогорец.