Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори пред медиите дни след инцидента между Георги Петков и Жорди Кайседо от ЦСКА. Стефанов акцентира, че е било извършено "безобразие" спрямо ветерана на "белите" и обвини явно нападателя на ЦСКА след инцидента.

"Безобразие бе извършено от този футболист. Знам, че има привърженици на „червения“ клуб, но не може да се сравни с нищо мълчанието на журналистите, на хората, които гледаха мача. На ръководителите във футболния съюз, тъй като първо има засада, после има удар с ръка в главата на Петков. Тежко провинение, а няма дори забележка. Дузпа за Славия не се присъжда, а съдията се чудя как не го изнасилиха ръководството на ЦСКА. Те какво ли не направиха, но всичко остава безмълвно“, започна Стефанов.

Антон Узунов 
20 снимки

„Днес се е случи с Петков, а повечето от вас познават Жоро от години. И знаят, че Жоро тръгва с крака напред при висока топка. Човекът Георги Петков не го прави това срещу това „черното“ момче, тъй като се страхува да не му нанесе тежко поражение. Отсреща обаче не среща същото нещо. Голяма част от вашите ръководители три дена ми пълнят главата с тази прословута линейка. Нека турят една верига с линейки. Това няма да промени нищо. Първо е грижата за хората и футболистите и тя е най-важна. Не искам повече да говоря, тъй като мога да кажа още много неща и да засегна много хора“, коментира президентът на Славия.

Lap.bg
14 снимки